Arkadaşlar biraz saçma gelebilir ama moto ehliyeti olan arkadaşlara bir sorum olacak.B sürücü ehliye olan biri A2 ehliyeti alırken direksiyon ve motor sınavı dışında,trafik ve ilk yardım konularından sınava tabi tutuluyor mu
Arkadaşlar biraz saçma gelebilir ama moto ehliyeti olan arkadaşlara bir sorum olacak.B sürücü ehliye olan biri A2 ehliyeti alırken direksiyon ve motor sınavı dışında,trafik ve ilk yardım konularından sınava tabi tutuluyor mu
Bir gün mutlaka ...
Merhaba,
Hayır sadece moıtordan 20 adet soruya tabi tutuluyor...
hayır sadece motor sınavına giriyorsun kazanırsan bir de direksiyon sınavı var sonra trafik şubeden ehliyetini alabilirsin direksiyondan 1-2 hafta kadar sonra
Sayın gelişim sürücü kursu
Peki aynı anda hem otomobil hem motosiklet ehliyeti alınabiliyor mu ? (Gittiğim bir kurs bana önce otomobil ehliyeti almam gerektiğini daha sonra yukarıda bahsedildiği gibi ek sorular,direksiyon ve + ücretle motosiklet ehliyeti alacağomı söyledi. Bana pek mantıklı gelmedi )
Teşekkürler
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Merhaba,Akira adlı üyeden alıntı
Malesef aynı anda 2 sınava birden girmeniz imkansız.Önce birini tamamlayıp sonra diğerine girmeniz gerekiyor..
Teşekkürler.
3 ay otombil 3 ay motosiklet derken yaz bitti. Polisten kaçmaca bir süre daha devam edecek anlaşılan.
Affınıza sığınarak bir soru daha sormak istiyorum. Otomobil ehliyeti aldıktan sonra. Motosiklet sınavını 3 ay beklemek zorundamıyım, yoksa halihazırda otomobil ehliyeti olanlar için motosiklet ehliyeti almak için kısa aralıklarla direksiyon sınavı yapılıyormu ?
Tekrar teşekkürler
Merhaba Akira;Rica ederim ya ne affı hem bizim görevimiz sorulara cevap vermek...
Malesef eski sistemde öyleydi örn:45 gün bekleyip b yialabilirdin 15 gün sonra A2 ye girebilirdin.Ama dedim ya eskide kaldı.Şimdi ise;
B yi alabileceğin sınav tarihleri;
01 temmuz yazılı sınav
30 temmuz direksiyon sınavı
A2 ye geçiş yapabileceğin sınav tarihi;
26 ağustos yazılı sınav
23 eylül direksiyon sınavı
2 Ehliyeti en erken eylül sonunda alabilirsin malesef.
Çok teşekkürler.
Ben sadece yorumunuzu beklerken siz üşenmemiş tarihleri bile yazmışsınız
Önce A2 yi al acelen varsa..
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Aslında bana kalsa Hemen koşup a2 alacağım ama.
Bizim patron artık açıktan açığa "oğlum gidip bir ehliyet alsana altına araba vereceğiz sıkıldım sana şoförlük yapmaktan" dedi.
Çare yok ne yapalım
Not: başlık yanlış yere açılmış.
babamında a2 vardı sonra tekrar kursa gitti b eklettirdi kursta 20...30 soru yapıyon sonra direksiyon falan....
[SIZE="2"]kartalca.68@hotmail.com[/SIZE]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)