merhaba arkadaslar kanuni breton buldum bitane 1500dü 1200e düştü şimdi 950ye veriyim diyor 2010 model 7000 kmde temiz bi motor ilk sahibinden sizce alınır mı alsam kış geldi binilirmi zararım mı olur alıp kapıda yatırmakla ne dersiniz?
merhaba arkadaslar kanuni breton buldum bitane 1500dü 1200e düştü şimdi 950ye veriyim diyor 2010 model 7000 kmde temiz bi motor ilk sahibinden sizce alınır mı alsam kış geldi binilirmi zararım mı olur alıp kapıda yatırmakla ne dersiniz?
ben güneşi gördüğüm an ve eğer modumdaysam binerim.. yazmış kışmış farketmez..
950 ye kadar düşürmüşün daha ne istiyosun sezonda ona gene 1500 der...kış geldide güneş gördünmü gene motordayız
bence al temiz ise yazın en kötü 1200- 1300 egider
Bedavaya verecek adam onu da mı almayacaksın? Al daha kışa çok var hem.. .Aralık geldi istanbul 19 derece
motosikletin mevsimimi olur hiç, al motorunu yağmur çamur bin,gez,sür. hepsinin tadı başka.
Şimdiden al, varsın bir kış yatsın birşey olmaz. Ara sıra garaja inip okşarsın.
Ederine düşmüş zaten. o motor 1500 etmezdi. Hangi mevsimde motora bineceğiniz ise size kalmış. Yatıracak güzel yeriniz varsa neden alınmasın ?
benimde kafama yatıyor kesin kar yaparım hem diyorum bundan hem izmitte ne kadar yagmur çamur olucak diyorum kuryeyken karda sürüyoduk kendi malı olunca insan düşünüyo böyle kara kara demek ki
abi yanlış anlama ama asıl bu mevsimde motor alınır...
motor mevsim meselesi değildir...
aşkın kışı yazımı olur ?
motor kışın alınır yazın satılır nokta
yarın alıyorum o zaman hayırlı olsun
motosiklette sezon motosiklet sezonu ve motosiklet alma sezonu olmak üzere ikiye ayrılır. Motosiklet sezonu denilen şey (bunu alaya alıyor gibi söylememin sebebi ben motora yaz kış dinlemeden binerim ) bittiği zaman motosiklet alma sezonu başlar çünkü sezon bittiği için motosiklet fiyatları düşer bence kaçmayacak fırsat
motoru iyice baktır ne olur ne olmaz bazı ayılar 160 yapar bu diye gazı köklüyorlar olmadı marşa bas motorun sesini dinle aynı ritim mi tutuyor bak
yagmur camur dinlemem ama karı dinlerim aga buraya 10 yılda 1 kar yağıyor ve sadece en fazla yarım saat
gider karla oynarım ugrasamam motorla
adam vazgeçti satmaktan artık nolduysa nasıl olduysa karısı binmiş motoru yakmış eh dedim yalanın kuyruklusu :D neyse kısmet değilmiş artık
ucuz buldun mu alcan sonra kacar
yazın 29a almadıgım arabayı suan 35 çekior yeni sahibi
32 ye falan vermior
Kışın alınır alınmaz bilmem ama ben aldım.Hemde sıfır aldım.Bugün yağmurda da kullandım.Acıdım mı motora?Acımam için ne sebep varki? Yağmurda yada hava soğukken binmeyiniz yazmıyorki kullanma kılavuzunda...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)