Motorumu Servise Verdim Gaz Teli Hava Filteri Birde Akü Değiştirildi.Ufak Tefek Ayarlamalar Yapıldı.(Yağ Değişimi Vs.)200 Tl Verdim.Fazla Gibi Geldi.Siz Ne Düşünüyorsunuz?
Motorumu Servise Verdim Gaz Teli Hava Filteri Birde Akü Değiştirildi.Ufak Tefek Ayarlamalar Yapıldı.(Yağ Değişimi Vs.)200 Tl Verdim.Fazla Gibi Geldi.Siz Ne Düşünüyorsunuz?
ben 330tl ye komple rektefe yaptirdım motora. yamaha yetkilisinde hemde. senin çok olmuş bence.
krank piston değişti ıvır zıvırlar bide, yağsız bıraktığımdan.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
abi benden egzoz sacı kırıldı 1 tanesi kaynak yaptılar 5 tl bakımda bana geçirdiler yazmışlar kağıda verdik en iyisi sanayiden usta bulucaksın dışarıda yaptırcan bugün kısa lambam yanmıyordu servise gidicem yine dandik bir lamba takıp para alıcak 2. kez patladı ayrı gittim sanayiye ustam var lamba taktık 35watt s2 şimdi daha iyi aydınlatıyor
ilk bakıma gittim ampulü patlatmışsın dediler peki dedim yeni taktırdım 5 lira taktıkları ampul ise 1.5-2 tl gibi bir şey 3000 km oldu 2. kez ampulüm patladı marş basarken lambalar açık olarak çalıştırsam tamam dicem ama düzgün de kullanıyorum bakımları zamanında onlar ne yapıyorsa bozup geri veriyorlar
gaz teli 15
hava filtresi 15
akü 50
=80
20 de işcilik desen 100 yapar hacım biraz değil baya kazıklamış sanki
bu işlemler kaç saat sürdü
Hiç kanuni motorum olmadı ama hep duyduğum şey servisinin çok pahalı olduğuydu..
Hocam Hava Filtresi Derken İçindeki Aparat Değil Komple Değişti.
http://satis.kanuni.com.tr/di.aspx?i=036-824_HAVA%20F%C4%B0LTRES%C4%B0-RONNY.jpg&w=700&yp=e
Bu Parça 46 Tl Yinede Fazla Oluyor:(
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------
Valla Hocam Bilmiyorumki.Usta Saat 10da Aradı Akü Akşama Kadar Sarj Olsun Gel Al Dedi.Taş Çatlasa 1 Saat Sürmüştür.Ne Yaptıki Akü Değişti 2 Dakka Oda Orjinal Akümü Bilmiyorum Arıyacağım Gaz Teli Değişti Birde Hava Filtresi Alttaki Resimdeki Toplasan 1 Saat Sürmez:(
ben 3500 bakımına 160 lıra vermıstım leventtekı kayalara ,,,
zinciri bile yaglamamıslar gerisini sen dusun artık
Motorun modeli ne? Kac yilinda trafoge cikti? Kac km de? Akunum garantisi yok mu?
Bende 78 lira aldi diye honda servisine kiziyordum, bu kanuni hepten yamyam cikti ama suc yine sizde, almayin kanuni alirsaniz ds servise gitmetin? Bu yamyamlari zengin ettiniz başimiza beyfendi oldular
hondanın bile servis saat ücreti 50 tl. hakkını ara. bölge müdürlüğüne şikayet.
Kanuni Ronny S 150 2011 Model 2011 Çıkışlı Garanti Varmı Bilmiyorum.Hocam Fazla Bütçem Yoktu Araba Aldık Diye Eniştemdede Varmıs Alayım Dedim.Sağda Solda Düzgün Tamirci Yoktu Mecburen Götürdük.Fazlaysa Her Türlü Uğraşırım.Şrfsizlerle.Aküyü Bide Değiştirmediyseler Zaten O Parayı Almamaları Gerekli.BVakit Bulupta Arıyamadım.Yarın Bir Bakayım.Para İçime Oturdu:(
Bizim bayi bırakmış Kanuni bayiliğini sebebi çinlininde çinlisi olmasına rağmen yedek parçaları pahalı servis fiyatları pahalı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)