Kanuni Servis Fiyatı Hakkında
Reklamlar
-
Kanuniye göre normal
Reklamlar
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Kanuniye göre normal
Valla Aküyü Sıfır Taktıysalar Fiyat Yine Fazla Ama Ahım Sahım Fazla Değil Eğer Aküyü Doldurduysalar Çok Fazla.Aküyü Gece Gözüyle Baktımda Ağızları Vs. Yeni Gibiydi Ek Olarak Adam Yeni Taktım Derse Bile Yeni Olduğunu Nereden Anlarız.
-
Servislerle ilgili sorununuz varsa Kanuni müşteri hizmetleri ile görüşüp parça fiyatları ve işçilik ücretleri ile ilgili bilgi alın. Sonrasında sizin ödediğiniz fiyat ile müşteri hizmetlerinin verdiği fiyat arasıda bir fark var ise kanuni@kuralkan.com.tr adresine e-mail atın. 24 saat içerisinde kesin dönüş yapıyorlar.
-
tırnağın varsa kaşınırsın hocam.
bütün tamirciler böyledir. motorcu dediğin kamyoncu gibi olacak. yağından anlıyacan, suyundan anlıyacan.
ben motorumun işlerini kendim yapıyorum. hem kafam rahat, hem param cebimde...
bence ufaktan başla tamir işine başla. 1-2 bozar öğrenirsin.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
tahsins adlı üyeden alıntı
tırnağın varsa kaşınırsın hocam.
bütün tamirciler böyledir. motorcu dediğin kamyoncu gibi olacak. yağından anlıyacan, suyundan anlıyacan.
ben motorumun işlerini kendim yapıyorum. hem kafam rahat, hem param cebimde...
bence ufaktan başla tamir işine başla. 1-2 bozar öğrenirsin.
sailor33 adlı üyeden alıntı
Servislerle ilgili sorununuz varsa Kanuni müşteri hizmetleri ile görüşüp parça fiyatları ve işçilik ücretleri ile ilgili bilgi alın. Sonrasında sizin ödediğiniz fiyat ile müşteri hizmetlerinin verdiği fiyat arasıda bir fark var ise
kanuni@kuralkan.com.tr adresine e-mail atın. 24 saat içerisinde kesin dönüş yapıyorlar.
Hocam Yavaş Yavaş Öğreniyoruz Acemiyiz.Zamanla Oda Olur
Dediğin Mantıklı O Zaman Kanuniyi Arıyayım Fiyat Çıkarayım Ona Göre Servise Dönüş Yapayım.
-
MetinK. adlı üyeden alıntı
Hocam Yavaş Yavaş Öğreniyoruz Acemiyiz.Zamanla Oda Olur
Dediğin Mantıklı O Zaman Kanuniyi Arıyayım Fiyat Çıkarayım Ona Göre Servise Dönüş Yapayım.
Servislerin hatasını firmaya maal etmeyin. Firma ile mutlaka görüşün. Benim motorumun distribütörü de kanuni. Motoru servise götürdüm bakım yaptı. Ama adamın yetkisi yokmuş. Garanti dışı kalır dedi Adana da ki servis. En sonunda verdiğim mail adresine durumu açıklayan mail ve telefon numaramı yazdım. Motosikletim şuanda garanti kapsamına girdi. Arızasının tespiti içinde arıza kontrol cihazı gönderiyorlar şimdi. Üstelik beyni falan da gönderdiler her ihtimale karşı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)