Her motorcuyu bekleyen tehlike, SKAFOİD KIRIĞI
Reklamlar
-
@oğuzhanky: olabilir tabiiki! mutlaka tomografi çektir!
bu arada 10 gün sonra tekrar gittim şile devlet hastahanesine.. ağrılar ve şişlik aynı eskisi gibi.. genel cerrahi bölümdeki doktor yayılmış böyle parasını sayarken yorulan tip gibi "geçer geçer" diyip yaz kızım.. falan filan 10 gün rapor verdi..
bi on gün sonra da gebzede yüzyıla gittim.. 200 liraya röntgen çekti.. 3 hafta geçmiş ağrılar devam ediyor.. yok bişey diyim 10 günde o yazdı..
memleketimiz inanın cennet cennet! ama resmi kurumlarda ve hastanede kesinlikle işiniz düşmeyecek..
Reklamlar
-
Bilmeyen adam öncelikle herkesin önemsemeyip yazmayı bile düşünmeyeceği bir konuyu üşenmeden yazmışsınız ve gerçektende birilerine faydalı oluyorsunuz.
Kendi adıma ben konu ile daha hızlı bir şekilde ilgilenmeye başlayacağım ve sizede teşekkür ediyorum.
Motosiklet kullanmaktan vazgeçmedim hatta hala kullanıyorum ama daha kolay kullanılır bir modele geçtim sadece diğerinide kısmet olursa satıcam artık.
-
hemen gidip en sağlamından eldiven alıcam. bu arada videoları izleyebilen kimler var :D
-
-
İyi amme hizmeti olmuş. Kaç tane skafoid kurtulacak belki de, baksana. Ağlıyciiim tutmayın
Şaka bi yana Stoner'da bu skafoid denen naneden bayağı bir çekmişti. Sanırım tee 125cc zamanından kalma bi skafoid sakatlığı vardı. Dur lan sallamayayım. Google'dan baktım, 2003'de hakkaten 125cc de kırmış. Sonra 2008 MotoGP'deyken aynı skafoidi bi daha kırmış Gerçi bu adamların meslek böyle. Senede ortalama bir kırık oluyor. Tekrar tekrar düşe düşe kırmış işte.
-
Adana İl Temsilcisi
bence bizler için değerli bir bilgilendirme.paylaşım için teşekkürler,arşivime ekledim bile.
-
Geçmiş olsun, güzel bilgi dolu bir paylaşım olmuş
-
Benim sağ bileğimde askerden kalma bir sıkıntı var. Sol bilek geriye doğru sıkıntısız kıvrılırken, sağ bilek yukarı doğru %30 daha az gidiyor ve zorlarsam acıyor. Askerde üzerine düşmüştüm acaba kırıldı da yanlış mı kaynadı. Bak şimdi... Üzerinden 15 yıl geçmiş, masraf çıkartmayın gençler :/
-
Kırığa üzüldüm fakat yazını keyifle okudum
Anlatımın çok açıklayıcı ve bilgilendiriciydi.. Yazılarının takipçisiyim..
Umarım kırık tam anlamıyla iyileşir..geçmiş olsun ..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
ayhan.s adlı üyeden alıntı
Benim sağ bileğimde askerden kalma bir sıkıntı var. Sol bilek geriye doğru sıkıntısız kıvrılırken, sağ bilek yukarı doğru %30 daha az gidiyor ve zorlarsam acıyor. Askerde üzerine düşmüştüm acaba kırıldı da yanlış mı kaynadı. Bak şimdi... Üzerinden 15 yıl geçmiş, masraf çıkartmayın gençler :/
Abi Ne Rahat Adamsın Ya:D
-
yavrum yine döktürmüşsün. Ama lu tekninlere fazla girme akılına bırak relax ol
-
Güncel diyelimde "hagisini alayım" başlıkları arasında kaybolmasın.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
Bilmeyen kardeşim tekrar teşekkürler. Emin ol burdan bir sevabın var artık
Evet skafoid kırığım hayırlı olsun :(
Sayende daha fazla geciktirmemiş oldum.
Röntgende belli olmuyor , insanı hastaneye sürükleyecek bir ağrısı yok , tam tarif ettiğin gibi. Motosikletle gittiğim için alçı işini yarına bıraktım bikaç ay alçı ile yaşamam gerekicek maalesef.
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Röntgende belli olmuyor , insanı hastaneye sürükleyecek bir ağrısı yok , tam tarif ettiğin gibi. Motosikletle gittiğim için alçı işini yarına bıraktım bikaç ay alçı ile yaşamam gerekicek maalesef.
Vay anasını. Geçmiş olsun birader. Adam da bilmeden sevap işledi he
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
mete_han adlı üyeden alıntı
benim biraz İsviçre görmüşlüğüm var...abartısız söylüyorum bizim gibi 3.Sınıf Ortadoğu ülkelerine has bir durum...böyle bir gerilik böyle bir barbarlık böyle bir vurdumduymazlık böyle bir kanun tanımazlık başka ülkelerde yoktur...adam jipiyle 80 km hızla plakama dayanmış bana çekil diyor..gelde katil olma... ışıklarda yakalıyorum küfrediyorum...camı kapatıyor içerden kilitliyor ve donuk donuk bakıyor bana...yahu demin canıma kast eden sen değilmiydin..şimdi neden ürktün...
bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun diyorum konuyu başka yerlere kaydırdım ama bana kimse bu memlekete ve kahrolası duyarsız insanlarına öküz dememe engel olmasın...10 kişiden 9 u öküzdür...
Söylediğinizin çoğuna katılıyorum hocam...
Hasan GÜNAY
Günay Yesilovacık Rest.&Bungalow Evleri
www.yesilovacikotel.com
-
Bilmeyen adam öncelikle herkesin önemsemeyip yazmayı bile düşünmeyeceği bir konuyu üşenmeden yazmışsınız ve gerçektende birilerine faydalı oluyorsunuz.
Kendi adıma ben konu ile daha hızlı bir şekilde ilgilenmeye başlayacağım ve sizede teşekkür ediyorum.
Motosiklet kullanmaktan vazgeçmedim hatta hala kullanıyorum ama daha kolay kullanılır bir modele geçtim sadece diğerinide kısmet olursa satıcam artık.
Rica ederim hocam, ben bu kadar kırık yaşamış ve ya ihtimali olan olduğunu düşünmemiştim ama faydalı olduysa ne mutlu bana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
hemen gidip en sağlamından eldiven alıcam. bu arada videoları izleyebilen kimler var :D
Kesinlikle eldiven önemli. Şu yaşadığım süreç ve sonrasında eldiven takmayan biri olsa, bakkala giderken bile takardım. Eldiven çok çok önemli.
Videolara gelince ben de başta çok acaip olurdum ama izleye izleye normalleşti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
Shrieker adlı üyeden alıntı
İyi amme hizmeti olmuş. Kaç tane skafoid kurtulacak belki de, baksana. Ağlıyciiim tutmayın
Şaka bi yana Stoner'da bu skafoid denen naneden bayağı bir çekmişti. Sanırım tee 125cc zamanından kalma bi skafoid sakatlığı vardı. Dur lan sallamayayım. Google'dan baktım, 2003'de hakkaten 125cc de kırmış. Sonra 2008 MotoGP'deyken aynı skafoidi bi daha kırmış
Gerçi bu adamların meslek böyle. Senede ortalama bir kırık oluyor. Tekrar tekrar düşe düşe kırmış işte.
oooo Bunu öğrendiğim iyi oldu, artık stoner kırığım var derim, şekil olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
adanalı adlı üyeden alıntı
bence bizler için değerli bir bilgilendirme.paylaşım için teşekkürler,arşivime ekledim bile.
Sağolasın hocam. Teşekkür ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------
papazkemal adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, güzel bilgi dolu bir paylaşım olmuş
Sağolun hocam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
ayhan.s adlı üyeden alıntı
Ohooo hocam 15 sene diyorsun, o kırılan parça büyük ihtimal radius denen kol kemiğine oturmuştur. İlerleyen yaşlarda kireçlenme yapıyormuş. Gerçi yaş epey ilerlemiştir, masrafa gerek yok artık :D :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
Salih_T adlı üyeden alıntı
Kırığa üzüldüm fakat yazını keyifle okudum
Anlatımın çok açıklayıcı ve bilgilendiriciydi.. Yazılarının takipçisiyim..
Umarım kırık tam anlamıyla iyileşir..geçmiş olsun ..
Eyvallah sağolasın salih başgan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
nabukat adlı üyeden alıntı
yavrum yine döktürmüşsün. Ama lu tekninlere fazla girme akılına bırak relax ol
Eyvallah reyizz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
Hocam sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Keşke skafoid kırığın olmayaydı ama erken teşhis de iyi olmuş yoksa sende 15 yıldır bekleyen yukarıdaki abi gibi olurdun walla
Geçmiş olsun tekrar Umarım sorunsuz iyileşirsin.
Motosiklet, eğlence, gırgır, şamata..
Motora yeni başladım, sürecimi anlatıyorum.
http://bilmeyenadam.wordpress.com
-
2003 yılında arıza yapan aracımı çekicinin sırtına çıkarttıktan sonra aşağı inerken , zeminde birikmiş yağ sebebi ile , yaklaşık 3 metreden el bileğimin üstüne yola düştüm. Acıdan baygınlık geçirdim. Çekici şöförü beni hiç bilmediğim semt arasında küçük bir hastaneye götürdü. Beni uyutup bileğimi alçıya aldılar. Alçı bir ay sonra çıkında bileğim yamuktu ve hareket ettiremiyordum. İyi bir ortopediste gösterdik, yanlış kaynamış.Ameliyata alındım ( en başta ameliyat olmalıymış zaten, alçı yetmiyormuş). Tekrar kırıp platin çivi ile sabitlediler daha sonra tekrar ufak bir operasyonla çivi alındı. Hala sağ elimi tam olarak kullanamam ama buna da şükür. İlk bakan doktor iyi bir tedavi uygulasaydı veya " ben bunu yapamam , cerrah ameliyat etsin " deseydi belki daha iyi durumda olurdum.
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
2003 yılında arıza yapan aracımı çekicinin sırtına çıkarttıktan sonra aşağı inerken , zeminde birikmiş yağ sebebi ile , yaklaşık 3 metreden el bileğimin üstüne yola düştüm. Acıdan baygınlık geçirdim. Çekici şöförü beni hiç bilmediğim semt arasında küçük bir hastaneye götürdü. Beni uyutup bileğimi alçıya aldılar. Alçı bir ay sonra çıkında bileğim yamuktu ve hareket ettiremiyordum. İyi bir ortopediste gösterdik, yanlış kaynamış.Ameliyata alındım ( en başta ameliyat olmalıymış zaten, alçı yetmiyormuş). Tekrar kırıp platin çivi ile sabitlediler daha sonra tekrar ufak bir operasyonla çivi alındı. Hala sağ elimi tam olarak kullanamam ama buna da şükür. İlk bakan doktor iyi bir tedavi uygulasaydı veya " ben bunu yapamam , cerrah ameliyat etsin " deseydi belki daha iyi durumda olurdum.
hocam geçmiş olsun. Sizin durumunuz biraz daha kötüymüş. Daha kötüsünden korusun diyelim yine de.
Motosiklet, eğlence, gırgır, şamata..
Motora yeni başladım, sürecimi anlatıyorum.
http://bilmeyenadam.wordpress.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)