Seni ziyaret etmek farz oldu....
mono trailer bekliyoruz
manevi anlamda senin hakkını nasıl öderim serdar abi ? gün geldi motorundan feragat ettin ,çoğu zaman manevi anlamda yanımda oldun , bunları nasıl yok sayabilirim ? o senin küçükte olsa dediğin şeyler , şu an koca bir okyanusa dalmama vesile olan ve can simidi gibi beni hayatta tutacak şeylerdi , belki şuan tam olarak farkında değiliz ama senin için küçük fakat camia için büyük bir adımın başlangıcı olmasına mani engel yoktur ,yeterki bu iş için ortaya konacak kocaman bir yürek, ve maddi imkan olsun
suzuki inazuma koruma demiri, kelimesi geçtiğinde herhangi bir ortamda aklıma gelen isim Serdar Aydın,dır daha ben ne diyeyim sana ! varlığından hoşnut olduğum güzel dost güzel insan
sen ve senin gibi ağabeylerimi dostlarımı kendime her zaman örnek alıyorum , hayatın her aşamasında da varlığınızdan çok hoşnut olduğumu bilmenizi isterim ve bu kardeşinizde her daim yanınızdadır. allah razı olsun sevgili ağabeyim ...seni seviyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
farklı fikir öneri ve yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarım afbuyursunlar şu an zaman aleyhime işlemektedir ve emin olun zaman bir anda çok daha fazla değer kazandı , yetiştirmem gereken işlerden dolayı (sym wolf orta sehba) hepinize yorum yapamıyor olmanın verdiği sıkıntıyla bilgisayar başında fazlaca zaman geçiremeyeceğim , çok teşekkür ediyorum sizlerin manevi destekleri beni çok çok daha fazla güçlendiriyor , bu güçle yapamayacağım iş yoktur bilesiniz , cümlenizden allah razı olsun.
hayırlısııı olsun ...
İrfan nım Allah hayırlı işler versin başarılarının daim olması dileğiyle gözlerinden öperim
irfan usta kolay gelsinnnnnnnnnnnnn
hayırlı olsun reis, hünerine böyle bir tükkan yakışırdı zaten
teşekkürler erencim amin inşallah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------
llerinden öperim nadir abicim saygılar sevgiler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
sağolasın guvvet macunum fuar yaklaşıyor gelde bi yüzünü görelim şaka maka 1 yıl olacak
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Geç bile kalındı bence.
Elinden iş gelen ve arkasında mt olan adamın sırtı yere gelmez
Hayırlısı olsun, bol ve bereketli kazançlar dilerim.
hayırlı olsun çok iyi bi atılım yapmışsın
bu arada slogana bayıldım
teşekkür ederim srknbdm nıcın hiç yabancı gelşmiyor kusuruma bakama benim işlmciler aşırı ıssınmakta bu aralar karıştırıyorsam affet ama sende kle 500 mü vardı
bu arada sloganım evet haklısın klavyede yazarak dğil yaptığını belgeleyerek ve sözde değil, özde hayata geçirerek , ter dökerek izraatlar devam etmekte en doğru söz (laf değil çözüm üretir) bu hep böyle oldu sağol varol
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
hiç bir zaman böyle düşünmedim, iyi gündede burdaydım, kötü gündede ve bundan sonra yine burdayım , hobi paylaşımlarımdada burdaydım, ticari paylaşımımdada burdayım mt nerdeyse ben ordayım unutmayın, burayı güzelleştirekte bizleriz , basitleştirip adileştirekte yine bizleriz , bunun bilincind olmanız dileklerimle hepinizi sevgiyle selamlıyorum
teşekkür ederim esen kal...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------
bu arada klavyemin bazı tuşlarındaki harfler silik ve tuşlar basmıyor yazım hataları için özür
İrfan abi yaptığın ürünler harika yüreyine sağlık
size tavsiyem ben
http://www.scooturk.net/
bu siteyide takip ediyorum buradaki arkadaşlarda çanta demiri sıkınısı yaşıyorlar.
Burayada bir konu açsarsan dertlere derman olabilirsin.
Hayırlı olsun "efsane irfan abi" cbr250 yan çanta demirini merakla bekliyoruz..
Allah iş rastlığı versin abim hayırlı işler bol kazançlar
Ninja
abi hayırlı olsun allah işini rast getirsin
teşekkür ederim kardeşim eksik olmayasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------
estağfurullah buğracım efsanelikle yada , olayım diye bir çaba içierisine asla girmedim haaaa çalışmakmı ? bak bu konuda iddialıyım sevgiler ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
oooo batuhancım nasılsın kardeşim ? ne yaptınız izmirdeki tükan oturdumu yerine ? bayağı zaman oldu görüşmeyeli değilmi ? bir gün özcanıda al gel size küfte ısmarliiim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
sağol kardeşim tekerine taş değmesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)