Başarılar dilerim İrfan.
erro arkadaşıma ,tusubasa kardeşime ,CrosseR kardeşime ,cool 113 kardeşime,acayüp nıclı eyüp kankama ,sevgili bülent 78 arkadaşıma,gv650i arkadaşıma,Shrieker arkadaşıma,scala emre kardeşime,M.balibey çağatay kardeşime,sevgili alp tunay alp ağabeyime,McBay arkadaşıma,yamyam yamahacı erdal dostuma,saygıdeğer sevgili deli çerkeş ağabeyime, nicini kopyala yapıştır yapamadan yazamadığım sevgili TheArcheus-tolga arkadaşıma ,sotoyama mustafa üstadıma,GP500-1st arkadaşıma, sevgili adana il temsilcimiz bora karataş ağabeyime çok teşekkür ediyorum , manevi anlamda yanımda olmanız bana çok büyük bir güç vermektedir allah hepinizden razı olsun zira insan yağmasada gürleyebilmelidir ,belki parasal yönden bende pek yardımcı olamam ama manevi anlamda yapacağını esirgemeyen bir insan olduğumu söyleyebilirim iyiki varsınız ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------
teşekkür ederim serkancım zamanla hepsine sıra gelecek taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:07 ----------
teşekkür ederim sıtkı abi tekerinize taş değmesin...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Hayırlı uğurlu olsun. F650GS için yan çanta demiri yapabilirseniz talibim.
Koruma demirinden farklı aksesuar yapabilirseniz onlardan da ihtiyaçlarım bulunmakta. Aklınızda olsun.
Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın. İnşAllah istediğin gibi gider her şey
hayata dair pek çok konuda tecrübe sahibi olduğuna inandığım ve saydığım bir ağabeyim olarak çok yerinde ,doğru vede uygun öneriler sunduğun bir ağabeyimsin, seni burada tanıdım ve halen daha tanımaya devam ediyorum çerkeş abi atv konusunda haklısın hatta bu konuda bir kaç çalışmam olacak ilerleyen zamanlarda öyle umuyorumki bu alandada birilerinin muhakkak işine yarayacaktır ,beni sadece motosiklet aksesuar yada çanta koruma demiri üreticisi olarak algılamayın mesela daha dün bir kaç arkadaş uçyukları paramotorlarını otomobilin arkasında taşımaları için bir aparat yapmam konusunda teklif yolladılar ,ama hangi aracın ,hangi model otomobilin arkasına göre uygulanacak ona karar vermemiz gerekiyor , öte yandan üniversal bir aparat yaparak tüm araçlara montajlanabilir bir aparat yapmak var düşüncelerimde , atv koruma barı neden olmasın ?
bu arada şu an 2 gün önce resmi web sitem yayına girdi abicim bundan sonra yapmam gerekenler sırası ile önce kursunu bitirdiğim kosgep desteğinden yararlanabilmek zira bir atımlık barutum var ve tam 12 den vuramazssam işim yaş öte yandan zamanla izleyeceğim prosüdürü izleyeceğim tam anlamıyla kurumsal kimliğe büründüğümde marka tescil işlemlerini başlatacağım ama bunun için azıcık zaman gerekiyor şirketi kurmak için bankada sermaye göstermem gerek vs,vs. bir sürü işlem ama ilk etapta artık bir web sitesi kurmanın zamanı gelmişti buyrun abicim
http://www.irfmotor.com/
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
teşekkür ederim arda üstadım şu an ürettiğim 4 farklı marka ve model bulunmakta bu 4 markayla kalmayacak asıl hedefim bmw serileridir çünki var olmasına karşın fiyatlarının dudak uçuklatacak cinsten olduğunu biliyorum koruma demiri üretimi diye şuur altınıza yerleştirmeyin malumunuz bir modelin tüm ihtiyaçlarını üretmek bile argesiydi,tasarımıydı ,üretimiydi epey zaman alan bir durum hele o gün bir gelsinde bakın bmw lere neler yapılacak ! ve ne fiyatlara satılacak şaşıracaksınız....
bu konudaki yapmam gereken hem kendim hemde karşı taraf için bu anlatacağım şey çok güzel bir düşünce değilmidir , bana motosikletiyle gelen arkadaşlarıma tasarlayıp hayata geçirdiğim tüm ekipmanları hiç bir ücret talep etmeden üretip montajlıyorum , bunuda bir tarafa yazn derim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
elıne saglık ıfran usta başarılarının devamını dılıyorum
İrfan Abi internet siten tekrar hayırlı olsun, dükkanın kurdelesini de keseriz inş.
ramizanım sen profil resmini mi değiştin ? teşekkür ederim dostum eksik olma , Redmoon -koray kardeşim ,Eagle7 -emre arkadaşım, herkeze tek tek yorum yazmak hakkaten sistem 1 dakika beklettiği için zaman alan bir durum sanada teşekkür ediyorum allah tekerinize zeval vermesin...
hayırlı olsun abı yalova dan selamlar
CBR250 ve CBR125 ler içinde arka teker standı da bu motorlar çok sattığından ve üretimi kolay olacağından değerlendirilebilir...
allah utandırmasın irfan hocam ;)
ben asya servısi ile bir konuşayım,
lazım olabılır belkı,,,
dostum allah utandırmasın .. elimizden gelen bişey oldumu biliyorsun bir telefon ucundayım.. temizlik sıvısını getiren adamı bulamıyoruz.. bir bulursam 10 bideon alıp stop yapacağım...
Hayirli ugurlu olsun abi,cok daha kapsamli sekilde farkli urunleri de kapsayarak devam edecegine inaniyorum.Sen bizim yamyamlardan kurtuluşumuzsun,Allah utandirmasin.
Hayırlı olsun, güzel bir iş yapmışsınız, çok taliplisi olacaktır.
hayırlı olsun, Allah helal kazanç nasip etsin
her başlığında yaptığım gibi sortimi yapıyorum yine
Eline sağlık şimdiden , tebrikler...
Yp forumda da takip ediyorum seni , girdiğin yerde farklılık yaratıyorsun, bizler için söylediğin şeyler senin güzelliğinin yansıması...
Allah utandırmasın ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)