Allah yolunuda bahtinida acik etsin kardesim benim.
Bu cizgini bozmadigin surece de hep acik olucaktir insallah.
Allah yolunuda bahtinida acik etsin kardesim benim.
Bu cizgini bozmadigin surece de hep acik olucaktir insallah.
abi sonunda yaaa...
valla çok sevindindim hayırlı uğurlu olsun...
İrfan abi allah utandırmasın.
Sym wolfe yaptıgın koruma demiri cok fazla olmuş
Hep takip ediyordum,çok sevindim hayırlı uğurlu olsun,insanların işi görülsün,sanada bol kazanç getirsin inşallah abi
irfan abim bol müşteriler hayırlı kazançlar dilerim. Allah en kısa zamanda tam otomatik cnc makinesi nasip etsin
Eline koluna sağlık ustaaa, hep diyorum Ankaraya da bi tane piyanist lazım diye. Hayırlı uğurlu olsun, başarılarının devamını dilerim.
HAYIRLI olsun bereketli olsun en sonunda gerçek işini buldun çok daha geliştireceğine eminim Allahın izni ile dahada geliştirip seri üretimlere geçeğini görür gibiyim.Sadece aksesuar değil makina sınıda yapabilirsin.
İrfan abi hayırlı olsun. İleride güzel bir motorum olursa seninle mutlaka iletişime geçeceğim inşallah
Her şey gönlünce olsun gönlü zengin adam....
Bol kazançlar...
İzmir şuben olacağım senin....
Abi Allah yolunu açık etsin.
Gönlünden geçen bütün güzel dilekler kabul olsun inşallah.
Ayrıca hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.
Kısmet olursa 1 gün yanına gelip seninle tanışmak isterim.
Uztam benim masallah
cok onceden yapman gerekeni yapmisin. İrf moto koruma demirlerii cok onceden yaparsin diye dusunuyordum nasip bu guneymis.
Allah utandirmasin her daim basarili olursun isallah. Markalas ben hergun ve degisik deyisik bilgisayardan senin siteye girip googlede on siralarda yer almann icin cabalayacagim. Siteye ingilizcede tanitim koy, yurt disina ihracat bile yaparsin. :-)
Allah utandırmasın İrfan kardeşim.
Her büyük firma küçük bir atılımla başlar. Umarım hayallerini kurduğun yerlere gelirsin.
Sticker yaptırdığını görüyorum. bence markanı patentle ve yaptığın ürünleri teşhir edebileceğin bir web sitesi yap. Dürüstlüğün ve samimiyetini işine yansıttığın sürece ,yaptığın ürünler piyasada kendisini duyurmaya başlayacaktır. Ve dediğin gibi sırf iki parça kromlu basit ithal ekipmana dünyanın parasını dökmektense insanlar seni tercih edecektir.
Bir süredir aklımda olan ufak bir proje var. Bunu seninle paylaşmak isterim irfan kardeşim. Bir düşün taşın , getirisini , götürüsünü hesapla , aklına yatarsa uygula.
Atv yapısal olarak devrilmeye çok müsait bir araç. Ve atv kazası yapanlar genelde hemde düşme hemde bizzat kendi aracı tarafından ezilme olayını yaşadıkları için , bir daha binmeye tövbe ederler.
Utv ise roll barlarından dolayı devrilme esnasında sürücüsünü koruyor.Ama hem pahalı hem motor hacimleri küçük.( Gerçi emniyet kemeride çoke etkili ama takarsanız )
Acaba kullanıcısının kendisinin basit el aletleriyle montajlayabileceği , atv uyumlu bir roll bar kafes sistemi olsa, öyle uçuk kaçık rakamlarada satılmasa , Atv sahipleri , atv turu düzenleyen firmalar talep edermi diye düşünmüştüm. sadece 3 atv sahibiyle görüşmüştüm ve bu fikre oldukça sıcak bakmışlardı. Ama başka işlerden dolayı bu projeyi askıya almıştım.
Elinden gelir , hatta alasını yaparsın İrfan kardeşim. Bence bu roll bar olayını bir düşün.
Şansın açık ve kazancın bol olsun.
hak ettiğin yerde olman dileğiyle hayırlı olsun irfan.
gerçekten kappa dan gividen farkı yok maşallah
Su an mobilden girdim eve varinca burdayim insallah
vay irfan kardeşim,sanada yakışan buydu, ALLAH yolunu açık etsin,kazancın bol olsun,sağlık ve huzurla kal kardeş. ADANA'dan selam olsun.
İrfan Usta, hayırlı uğurlu olsun. Bajaj ve Hero motorları da unutma...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)