adam gibi adam irfan kahraman hayırlı işler....
bize soranlara irfan aga bu işide çözer diyoruz....
adam gibi adam irfan kahraman hayırlı işler....
bize soranlara irfan aga bu işide çözer diyoruz....
harikasın İrfan...hayırlı işler...
Bu işden bahsetmişti burak hala birliktesiniz sanırım.
bol kazançlar dilerim abicim...
allah kolaylıklar versin...
burak bu konularda kişiliğine karakterine inandığım ve hakkaten ortak iş yapmayı düşünebileceğim nadir insanlardan biridir , lakin maddi olanaklar malesef imkan vermedi , merdivenleri yavaş yavaş ama düşmeden bu şekilde yürüyebilirsem olmayacak bir durum değil her ikimiz içinde ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
teşekkür ederim ferhat sağolasın, kazasız sürüşler inşallah ...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
irfan abi hayırlı olsun
bu işi bizden içimizden birinin yapması beni çok sevindirdi
paramız yabancıya,çakallara gitmemiş olacak
senin için hayırlı olsun abi Allah yolunu açık etsin Allah utandırmasın inş.
irfannnn kıyaamammm çok sevindim
şu bizim samet tosununada yap barii bişiler eğlensin
allah utandırmasın hayırlı uğurlu olsun. senden beklenende buydu yaptın oldu helal olsun.. hepimiz destekciniz
Hayırlı olsun abi, daha da yukarılara inşAllah.
Hayırlı olsun Allah utandırmasın.Esnaflık çok zor bir iş 5 sene bilgisayar dükkanı işlettim en son dayanamadım bi anlık gayletle kapattım ama müşterilerin bana bilimadamı gibi davranması hoşuma gidiyordu koruma demiri vs. işine girişmen çok güzel çok emek istiyen bir işe benziyor Allah kolaylık versin işçiligin fotolara bakılırsa çok başarılı.
Herkez biliyor bir givi 3lü çanta demiri veya koruma demirinin saçma sapan fiyatlarını.
Zaten çalışmalarını görüyordum burdan sendede mucitlik yok degil insanın elinden geledursun yapamıyacagı birşey yok.
Umarım işlerin büyür herhangi bir koruma demirine ihtiyaç olursa hemen ararım Biz Türklere imkan verseler kanatsız uçak yaparız...
hergün mt ye giriyorum ama eskisi gibi yazmıyorum. İrfan abimi pas geçemem. Hayırlı olsun abi. Ellerinden öperim.
hayırlı olsun abi yakışır
çalışmalarını takip ediyoruz...
irfan abi resim çok sanırım cepten girilmiyor ilk sayfaya. ama sen uğraştıysan güzel birşeydir illaki
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Abi helal olsun, Allah utandırmasın, hayırlı işlerin olsun..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)