http://vimeo.com/38154325
Trafikte gördüğümüz nadir motorcular onlar ve cesaretlerinden dolayı tebriği hak ediyorlar.
Sayınızın artması dileğiyle, hadi bakalım
http://vimeo.com/38154325
Trafikte gördüğümüz nadir motorcular onlar ve cesaretlerinden dolayı tebriği hak ediyorlar.
Sayınızın artması dileğiyle, hadi bakalım
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
İnşallah çoğalırlar dediğin gibi onlarda gidip bayan otomobil sürücülerine toslarlar
geçen ege üniversitesi hastanesi kavşağında yanıma bir motor yanaştı , beyaz bir vespa süren sarışın bir bayan.öyle bakakaldım yeşil yandı gazladı gitti.
hem motor hem de bayan güzel olunca erkekler dünyasından geçer Sayıları artmaz bunların çok zor ihtimaller bunlar. (İstanbul'da)
O belgeseldekileri trafikte görmek, Çölde kutup ayısı görmekten daha az ihtimal....
Tanıdığım 3-5 bayan motorcu var...
onlarda küçük hacimli , genelde scootera biniyor...
Dediğin gibi görmek güzel de onlarla aynı trafikte sürmek güzel değil be...
Biz 100km/s ile giderken yanımızdan 180km/s ile geçen bir bayan motosikletli hiç bugüne kadar rastlamadık da ondan.
istanbulda bayan motosiklet sürücüsüne allah yardım etsin... askerliği doğuda yapmak gibi kelle koltukta..her an bir mayına basa bilir yada çapraz ateşe tutulabilirsiniz...
Bizler elimizden geleni yaparız, motosiklet grubumuzda 2 bayan var ama , sadece 100cc de takılıp kaldılar. 125cc geçmek onlar için çin işkencesi olmuş durumda... ve şu belgeseldeki modeller var ya ,, allahım allahım.. mümkün değil ancak reklamlarda birde rüyalarda beyaz motorlu prenses olarak görünürler. İstanbul da zaten pek bayan yok ...
Soruyorum Abi... Seni her gördüğümde de soruyorum... Sende bana kızıyorsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
Ben niyetliyim allah kısmet ederse ömrümüz yeterse, ya naked yada enduro istiyorum açıkçası... Şuan 125cc'lik scooter kullanıyorum, ben bi anda geçtim 100cc'den 125cc'ye, çokta kolay oldu açıkçası...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
F650GS ile yanımdan tam takım geçen bir bayan olmuştu şehir içinde... Genelde maddi olarak belli bir noktayı geçmiş bayanlar motosiklete yöneliyor. Bilmiyorum, benim gözlemim bu yönde.
Ofis de bir ablamız var sürekli metrobüsler de git gel yapıyor , tabii hali ile bıkmış durumdan, çok sıkışık oluyor. Onun aklına da girdim Scooter alacağız ona da 250cc SYM . Diyor ki bana - ilk önce 125lik mi alsak diyor bende olmaz dedim trafikte sıkıştırırlar ben sana öğreteceğim dedim bakalım, çok hevesli.... Bayanları böyle kasklı eldivenli montlu görünce daha bir farklı oluyorlar gözümüzde... Sizde 250cc ye geçin bence
Silede 600rr li bi cift vardi... hayal gibiydi allah nazardan sakinsn 2sini de...
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
400cc yoğun trafikte kullanamayacağınız kanaatindeyim. İşte tam bu noktada bayanlarla erkeklerin yolu ayrılıyor. Erkek kullanıcılar daha büyük motorları kontrol edebilirken bayan arkadaşların bu motorlara güçleri yetmiyor. (kas gücü olarak dengeleme, falan demek istiyorum) Bu motorlar ağır oldukları için yine şu belgesele gönderme yaparak diyorum ki büyük motorlarda bayan kullanıcı sayısı hemen hemen yok gibi. Denizde damla kadar.....
Abla izmiri sallamis desenize heuehua
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)