Yok mu çırak arayan? Motosiklet tamiri hakkında..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
arada yanıma gel sen ıstedıgını sor ben cevaplayayım
hemde görntülü yaparak ben sana pek cok seyı ogretırım arada yanıma ugra ;)
-
valla şöyle düzgün videolar falan atsak ampul değiştircem kafam karıştı s2 mi h4 mü diye
-
Güzel bir düşünce aslında benımde merakım var. Şöyle merakım var yarın bigün motorda ufak tefek bile sıkıntılar çıksa neresınde ne olup bıttıgını nasıl cozecegımızı anlarız . Keko gibi motora bakmayız SOnra gelıp adamın biri bi vidayı sıkıp daha bunu bılmıyon demesın . Bilmemek değil ogrenmemektır ayıp olan
-
Ben sym servisine gidip söyledim hafta sonları ücretsiz çalışırım diye pek ciddiye almadılar :D
-
Dediğiniz gibi arkadaşlar servis yağ değişimi için yağ ücreti hariç 20 TL işçilik aldığından beri servise uğramıyorum. Elbette ki ekmek götürüyorlar evine kazansınlar fakat çoğu işini doğru düzgün yapmıyor.
Atıyorum;
1.000 Bakımında debriyajı, vidaları kontrol et yazıyor misal bujiyi falan.. Adam sadece yağ değiştirip yolluyor. Ee.. Ben ne anladım bu işten? Aldığı paranın hakkını vermiyor çoğu.
-
Agv adlı üyeden alıntı
Dediğiniz gibi arkadaşlar servis yağ değişimi için yağ ücreti hariç 20 TL işçilik aldığından beri servise uğramıyorum.
Elbette ki ekmek götürüyorlar evine kazansınlar fakat çoğu işini doğru düzgün yapmıyor.
Atıyorum;
1.000 Bakımında debriyajı, vidaları kontrol et yazıyor misal bujiyi falan.. Adam sadece yağ değiştirip yolluyor. Ee.. Ben ne anladım bu işten? Aldığı paranın hakkını vermiyor çoğu.
nerde yaşıyorsun istanbul da isen HAREM GARAJ diye bir toplulugumuz var kendi motorumuzun bakım ve arızalarını gideriyoruz yerimiz var 2 senedir. senin gibi düşünüp yazmıştım bu düşünceden yola çıkarak bir araya gelip benim işyerimi genişletip alet edevat tamamlıyarak işe giriştik ve eli anahtar tutamıyan arkadaşlar şimdi motorunu söker takar oldu buyurun gelin sizde.
-
gv650i adlı üyeden alıntı
nerde yaşıyorsun istanbul da isen HAREM GARAJ diye bir toplulugumuz var kendi motorumuzun bakım ve arızalarını gideriyoruz yerimiz var 2 senedir. senin gibi düşünüp yazmıştım bu düşünceden yola çıkarak bir araya gelip benim işyerimi genişletip alet edevat tamamlıyarak işe giriştik ve eli anahtar tutamıyan arkadaşlar şimdi motorunu söker takar oldu buyurun gelin sizde.
hocaaam daha Makineyi 2 ay sonra alıyorum kısmetse ocakda ninja250 . Gelirim yanına ogretırsın işciliği yanlız bayarsın diyim )
-
Dün serkan abinin dükkana uğradım sağolsun kendisi yardımcı oldu bilgilendirdi motosiklet konusunda. Sohbet falan ettik, işinden gücünden ettim.
Bugün açtığı konudaki kawasaki'nin motoru ile uğraşıyordu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)