Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

terasta motorun ne işi var demeyin

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Alıntı yusufgursoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında o değil de havada asılı durabilir mi ki motor ? çalınma derdini minimuma indirir düşünsenize bi 10 metre havada bıraksak kamyonla falan bile gelsele ulaşamazlar
    Tele ateş ederler hemde susturucuyla.Ruhun duymaz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CRF 250 L
    Bilader ben makina teknikeriyim olmaz diye bişey yok senin bahsettiğin vince tornacılık ve makina cmiasında cat vinç derler bu vinçler aşagıdan nuykarı çekme özelliği olduğu gibi bağlı olduğu ray kaidenin üzerindede hareket ederler, biz bu vinçlerle binaların çatılarına soğutma grupları çıkardı ortalama 600 kg lık dılar, rüzgar işine gelince sen bakkaldan iki ekmek bi gaste sepeti çekmiyeceğin için kuvvetli rüzgara maruz kalmadığın taktirde sorun olmaz diye düşünüyorum önemli olan kaideyi iyi yerleştirmekten geçiyor tren rayı tarzı b demiri tabandan 160 - 170 cm yüksekte tutucak bir bir şey olması lazım tersın üstü açıkmı tavan yada sağda solda kiriş kolon varmı bunları hesaplamak gerekir bu işi yapan adamlar vardır mutlaka sanayide fikir saçma değil herkeze korkutucu gelebilir motora binmek onu terasa çıkarmaktan tehlikelidir, projeni gönülden destekliyorum başarılar.

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    O bağlantı aparatı işinizi görmez,belliki canlısını görmemişsiniz ufacık birşeydir, 150 tl çok
    O vinçte işinizi görmez,Çünkü 125 kiloluk! Isınır stop eder,soğumadanda çalıştıramazsın
    halatı çifte çevirdiğiniz zaman 250 kg çeker,böylecede çok yavaş ilerler yukarıda bekler durursunuz,en aşağı 250\500 kglik vinç kullanmalısınız

Eğer terasınızda çıplak bir yere konumlandıracaksanız,2.5 metrelik direğe ihtiyacınız varki hem motorun boyunu hemde sapan ile vinç boyunu kurtarsın,
    İkinci bir konu,vinci bağladığınız kısım döner olmalı,etli iki boruyu iç içe sokarak bunu halledebilirsiniz,

Direği bağladığınız yerden ayrı olarak bu direği 3 noktadan halat ile yada herhangi bir profil ile dengede durması için bağlamalısınız ki,yüke bindiği zaman motorunuzu yerde bulmayasınız,çevredeki insanların güvenliğide burada daha önemlidir

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    bizim burda adamın biri apartmanın balkonuna çekiyodu uskuturu.
    O sokaktan geçerken unutmazsam fotosunu çekerim.

taediumvitae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF600
    Kolay gelsin işiniz biraz zor gibi gözüküyor, bende motoru ilk aldığımda temizliğini yapmak için yük asansörü ile 6. kata şirkete çıkarmıştım

Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L
    biraz abesle iştigal değil mi, kapalı otopark bulun. ya çıkarırken ya indirirken bir terslik çıkar motor falan kalmaz başkasının başına da iş gelebilir.

J3ASKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PULSAR TWO HUNDRED NS
    en güzeli asansör sistemi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)