Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

CBR 125 ile ufak bir tirilye gezisi

REKLAM ALANI

Alıntı zakirhasan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce CBR 125 sahibi olduk. Sürekli şehir içinde gezip motora alışıyordum bu gün net olarak alıştığımı düşünüp bir Mudanya turu yapayım dedim sonradan da Mudanya yetmedi ve Tirilye'ye devam ettim Bilen arkadaşlar bilir Mudanya'dan Tirilyeye giden yol kalitesiz asfaltlı, tek şerit çift yön bol virajlı bir yoldur. CBR 125 almadan önce okuduğum bir sürü yazıda lastikleri berbat gibi yazılar okumuştum. Tirilye'ye gitmeden önce bir karar aldım virajlardan birinde eğildiğimde hafif kaydığını hissedersem geri dönecektim. Fakat Honda CBR'ye 2013 modelinde IRC model lastikleri koyduğu için motor tüm yatırmalarıma rağmen tam performans ile cevap verdi. Fotoğraflar çekinip atmak isterdim aslında fakat benimle gelecek bir arkadaş bulamadığım için fotoğraf çekinemiyorum malesef. Top speed hakkında bilgi isteyen arkadaşlar için de şunu söyleyebilirim ki motosiklete yeni başlayana rahatlıkla yetecek hatta korkutacak hızlar gördüm. Alet düz yolda 126 - 130 arasında hızlara ulaşabiliyor. Yokuş aşağı da ben en son 145 görebildim sonrasına gerek olmadığını düşündüm... İyi geceler iyi sürüşler dilerim.
    bende gezmek için aynı güzargahı kullanıyorum. Ben demirtaşda oturuyorum motorum orda ama uni için istanbuldayım bu hafta sonu bursaya gelıp motorla gezicem mudanya trilye hürriyeti takıp ederek uluabat gölüne kadar gidecegim katılmak istrseniz face den ulasabilirsiniz. korkmazfrk@hotmail.com bende tek geziyorum bıraz sıkıcı da olabiliyo biyerden sonra gezmek için sabit bi hurup olursa güzel olur . (Tvs apache 2013)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zakirhasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125 2013 , Honda Fizy 125 2012
    Alıntı farukkk3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende gezmek için aynı güzargahı kullanıyorum. Ben demirtaşda oturuyorum motorum orda ama uni için istanbuldayım bu hafta sonu bursaya gelıp motorla gezicem mudanya trilye hürriyeti takıp ederek uluabat gölüne kadar gidecegim katılmak istrseniz face den ulasabilirsiniz. korkmazfrk@hotmail.com bende tek geziyorum bıraz sıkıcı da olabiliyo biyerden sonra gezmek için sabit bi hurup olursa güzel olur . (Tvs apache 2013)
    Pazartesi günü gezecekseniz birlikte gidebiliriz ben sadece pazartesi günleri çıkabiliyorum çünkü
    4 teker Bedeninizi, 2 teker ruhunuzu taşır...

Pazartesi günü gezecekseniz birlikte gidebiliriz ben sadece pazartesi günleri çıkabiliyorum çünkü
    Bende pazartesi tulumu giyip çıkarım fakat ben viraj yapmaktayım ve 110-120 den aşşağı düşmüyorum doğancanın oralarda İstersen gelebilirsin.

pazartesi sınavım var malum üni okuyorum inşallah baska bı zaman kısmet olur inşallah istanbulda olmam lazım

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    ben de yazın mudanya, trilye, karacabey üzerinden çanakkaleye gitmiştim...güzel zamanlardı

Motosikleti
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de yazın mudanya, trilye, karacabey üzerinden çanakkaleye gitmiştim...güzel zamanlardı
    O hızlarda viraj yapacak lastiklerim yok açıkçası en fazla 60 ile giriyorum virajlara ben ki o da max. yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel olmuş olmalı abi o virajlar o kadar tatlı ki insanın sürekli olarak gidesi geliyor

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Çok güzel olmuş olmalı abi o virajlar o kadar tatlı ki insanın sürekli olarak gidesi geliyor
    trilye karacabey arası yol güzel ama çok dar ben orda çok hızlı gitmemiştim 60-80 ara kamyonetler falan çıkıyor arada çarpma riski çok yüksek.. ama çanakkaleye giderken çok güzel virajlar var denize karşı böyle.. on numara

he birde ek olarak yalova-armutlu arası yeni yol yapıldı çok geniş ve virajlı bir yol tavsiye ederim..
    zakirhasan bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trilye karacabey arası yol güzel ama çok dar ben orda çok hızlı gitmemiştim 60-80 ara kamyonetler falan çıkıyor arada çarpma riski çok yüksek.. ama çanakkaleye giderken çok güzel virajlar var denize karşı böyle.. on numara

he birde ek olarak yalova-armutlu arası yeni yol yapıldı çok geniş ve virajlı bir yol tavsiye ederim..
    oraya da giderim inşallah bir ara teşekkürler tavsiye için üni. hazırlığı olunca biraz sıkıntılı oluyo malesef uzun yol

bu hafta sonu kacamak yapmak ısteyen olursa bekletim

Motosikleti
    Alıntı farukkk3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu hafta sonu kacamak yapmak ısteyen olursa bekletim
    keşke hafta sonu kaçamak yapabilsek ama dershane rahat bırakmıyo ki pazartesi anca

okumak iyi de arada eğlenmeye musade etse barı hep oku hep oku okulu kazanacaksın bu sefer vize final quiz derdine motora bınemıceksın

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)