Satılık ilanıma gelen mesajlar
Reklamlar
-
Herkese selamlar. Fadıl'ı satayım bir ilan koyayım dedim. Gelen mesajlar beni benden aldı. Bir kaçını paylaşmak istedim
- Bilader 2000 tl helalinden versem olurmu. Üste 21 vites sıfır bisiklet veririm. Olurmu laaa
- Takas olurmu? Ne ile? Yok yani takas düşünüyonmu diye baktım şuan motorum yok
-abi 2150 bin tele son param he dersen hemen gelip alayım
Bunlar yarım saat içinde gelen mesajlar :D
Reklamlar
-
-
cemolos adlı üyeden alıntı
hayırlı satışlar
Sağolasın hocam
-
uur52 adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar. Fadıl'ı satayım bir ilan koyayım dedim. Gelen mesajlar beni benden aldı. Bir kaçını paylaşmak istedim
- Bilader 2000 tl helalinden versem olurmu. Üste 21 vites sıfır bisiklet veririm. Olurmu laaa
- Takas olurmu? Ne ile? Yok yani takas düşünüyonmu diye baktım şuan motorum yok
-abi 2150 bin tele son param he dersen hemen gelip alayım
Bunlar yarım saat içinde gelen mesajlar :D
O zaman müjdeyi vereyim, bu sadece bir başlangıç :D
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
metci adlı üyeden alıntı
O zaman müjdeyi vereyim, bu sadece bir başlangıç :D
Böyle yazacaklarsa sıkıntı yok okuyup gülerim. P.tesi çabuk geçer )
-
dur daha.. tespih koleksiyonu.. güvercin.. ps teklifleri gelicek.. 6000lik ilanıma 3000 verem mi he veremmi.. diye bir mesaj gelmiştiki hic unutmam :D
-
5000 tl fiyat yazdıgımız motora 500 lira veririm satışta benden diye mesaj geldiğini biliyorum ben.
bunlar bişi değil :D
-
Ben ybr ye 3500 lira fiyat koydum. iki hafta oldu. Ne arayan var, ne soran. işe birde iyi tarafından bak, en azından sana teklif geliyor.
-
2013 tvs apacheme 2008 jetta teklifi geldi ustunu nasil tamamliyim ben ogrenci butcesiyle :-)
-
ben diger motoru saterken biri aradı,birader senin motorun aynısını bin tl ucuza veriyolar,sende o fiata verde alayım şunu dedi,git al dedim kardeş ne bekliyon madem ucuz,bişeye benzemiyo benzese alacam senin kadar kafam çalışmıyomu diyede fırça atmıştı..
-
ercan41 adlı üyeden alıntı
2013 tvs apacheme 2008 jetta teklifi geldi ustunu nasil tamamliyim ben ogrenci butcesiyle :-)
oha :D
ercan motoru kawasaki sanmış olmasın sakın ?
-
-
Allah sabır versin Hayırlı satışlar.
-
Allah sabır versin ben arabayı koymuştum siteye 7,000 liralık arabaya 3,000 teklif eden bile çıktı,hatta bir polis aradı maddi durumum iyi değil dedi 5,000 vereyim dedi,ben işçiyim asgari ücret alıyorum adam ayda 2,500 lira alıyor maddi durumu benden kötü ama polisde haklı maaşının 2,000 lirasını hesapta bırakıp 500 lira ile geçinmeye çalışıyormuş
-
Aaaa daha kimseye saman , kestane , zeytin yağı , fındık teklifi gelmedimi.
Adam fındıkçı kendi satamamış bana kaktırmaya çalışıyor
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
oha :D
ercan motoru kawasaki sanmış olmasın sakın ?
Benim Fizy'ede 40 küsür binlik Alfa 159 teklifi gelmişti benim gönlüm Suzuki altodan yana işte kahretsin...
-
bende 4000 yazdım ilana nc700 teklif ettiler
-
-
Valla bana biri öyle bi takas teklifinde bulundu ama dalga mı geçti bilemiyorum.
Bir beverly 500, 40k kmde falandı. Bi tane de 100lük kymco skuter
Ama bunlarla bitmedi tabi. Bu ikisini eskice bi kamyonete yükleyip bursadan getircek, kamyoneti de bana bırakacak
Bursa'da havalar bi garip zaar
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Ben ybr ye 3500 lira fiyat koydum. iki hafta oldu. Ne arayan var, ne soran. işe birde iyi tarafından bak, en azından sana teklif geliyor.
senin de motorun 2011 ybr ise lütfen alınma ama çok istiyormuşsun teklif gelmemesi çok normal. sıfırı 4100 civarında satılıyor nakit paraya zaten. adamlar gider plaka dahil 750-800 civarı bir para koyup sıfırını alır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)