2500 verin gidin diyom ne arayan var ne soran Elma ağacı, köpek kulübesi filan takas teklifi gelse keşke, en azından alıcısı, bakıcısı var lan moturumun derim
Hee geçen motorcunun biri aradı 2bin veriyim dedi. Vermedim... Kendi satacak 2750'ye.
2500 verin gidin diyom ne arayan var ne soran Elma ağacı, köpek kulübesi filan takas teklifi gelse keşke, en azından alıcısı, bakıcısı var lan moturumun derim
Hee geçen motorcunun biri aradı 2bin veriyim dedi. Vermedim... Kendi satacak 2750'ye.
İşin ironik tarafı yorum yazan sitedaşlarımın çoğunun ilanlarının bulunması Satmak istemedikleri halde tok satıcı olarak yüksek rakamları yine biz burada site sakinleri olarak eleştirip kızıyoruz
Bu işin sonu gelmez.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Belkide bilgisiz rengine aldandı :D Ama buradanda duyurulur temiz hyosung tekliflerine açığım
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
İlanı mesaja kapatabilirsiniz. Bu şekilde telefon edecek parası bile olmayan ama motor almaya çalışan %95 lik hayalperest çoğunluğu elemiş olursunuz. Ben bütün satışlarımda böyle yapıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)