Motosikletde dizlerin üşümemesi için rüzgarlık yapmak için;
-
Merhaba arkadaşlar;
Ben yaz-kış motor kullanmak zorundayım ama bu aralar,bizim buralar iyice soğudu...Ne yaparsam yapayım sabahları dizlerimin üşüdüğünü hissediyorum,kışlık motosiklet pantolonumda var,içlikte var ama biraz hızlanınca rüzgarın iğne gibi girdiğini hissediyorum.Bunun için birinci resimdeki gibi birşey yapmak istiyorum ama nasıl bir malzeme kullanılmış ben çözemedim bunu veya ben nasıl bir malzeme kullanabilirim bunun için?
Motosiklette üst taraf üşümüyor,ellerin önüne de rüzgarlık taktım,ellerde üşümüyor,kask biraz rüzgar alıyor,balaklava olduğu halde biraz soğuğu hissediyorum,bunun içinde, daha az üşümek içinde önerilerinizi bekliyorum.
Not:Diz örtüsü aldım ama benim motora uymadı.
Bu resimdeki gibi birşey yapmak istiyorum
...ve o yaptığım şeyi bu motora uygulamak istiyorum
başlıkta bir anlatım bozukluğu var,düzeltemiyorum,özürdilerim
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Reklamlar
-
Hocam bu fotoğraftakini yapsan da çok işe yarayacağını düşünmüyorum. Bununla uğraşana kadar düzgün bir diz örtüsü alıp kendi motoruna uygulamaya çalışsan daha iyi sonuç alacağını düşünüyorum. Aşağıdaki gibi diz örtüsü kullanabilirsin.
http://www.yildizticaret.com/pro/258...z-Ortusu-Evali
-
dockerengin adlı üyeden alıntı
Hocam bu fotoğraftakini yapsan da çok işe yarayacağını düşünmüyorum. Bununla uğraşana kadar düzgün bir diz örtüsü alıp kendi motoruna uygulamaya çalışsan daha iyi sonuç alacağını düşünüyorum. Aşağıdaki gibi diz örtüsü kullanabilirsin.
http://www.yildizticaret.com/pro/258...z-Ortusu-Evali
diz örtüsü aldım ama benim motora uymuyor,sağını solunu kesip uydurdum ama sürüşü çok zorluyor
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
diz örtüsu kesinlikle yüzyılin icadıdır. su gecmez
rüzgar gecmez. bindiğin gibi inersin. ayaklarima kadar korur. 35tl ye almıştim. hiçbirşeye değişmem.
el kılıfım ve ön camda var.
kar buz sağanak vızz gelir
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
bak diz örtüsü doğru seçimdir... ilk başlarda çok zorlanırsın sürerken ama alıştınmı kaymaklı ekmek kadayıfı gibidir... alışmayı dene aldığın diz örtüsüne... bu arada kayserideki soğuk normal bir soğuk değil üşümeyen varlık yoktur...
-
Dizlik kullan? Hem dizini korur belki?
-
diz örtüsü candır eger usuyorsanız kumas dız ortulerı var derı olan sogukta tas gıbı oluyor kumas gıbı madde olanını alın cok rahat kullanımı var ve o motora baska bıse yapmak göruntuyu cok bozar tex ın dız ortulerı guzel kumas olan kırmızı dıkıslısı var al tak bıtane ellerınede alcık al hala usuyorsa ınternetten ucuz bı elcık ısıtma al ooh mıs
-
poliuretan eva ile yapabilirsin . Ugrasman gerekir ama becerebilirsen guzel bisey cikarabilirsin . disinida suni deri yada su gecirmez kumas yaparsin.
-
dizliği motora takamıyorum hiçbir şekilde uymuyor ya ben yapamıyorum ya bu motor dizlik için uygun değil
-
serdar1547 adlı üyeden alıntı
dizliği motora takamıyorum hiçbir şekilde uymuyor ya ben yapamıyorum ya bu motor dizlik için uygun değil
uygun paşa ama sen oturtturamamışındır... alıştınmı bırakamazsın diz örtüsünü...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
bu senin motor tipinde bende de vardı ama, acaip kurye tarzı olacağı için almamıştım, bi koruma pantolonu alıp öyle idare etmiştim, her ne kadar pek fayda etmesede, eğer görüntü felan umrumda değil dersen dizlik al alışınca iyi olur, fena güzel bişey.
-
serdar1547 adlı üyeden alıntı
diz örtüsü aldım ama benim motora uymuyor,sağını solunu kesip uydurdum ama sürüşü çok zorluyor
ilk başta tuhaf geliyor zamanla alışılıyor. eğer çok soğuksa şu yeni çıkan arası köpüklü olanlar var.
rüzgarlığı dakota, polikarbon gibi malzemelerden yapabilirsin ama rüzgar direncini arttırır de düştüğünde kırılan parçalar tehlikeli olabilir.
-
kefeeee adlı üyeden alıntı
Dizlik kullan? Hem dizini korur belki?
Dizlik zaten olması gereken ekipman ama malesef kendi başına soğuk havayı önleyemiyor.
-
biraz önce tekrar denedim dizliğin motora hiçbir şekilde bağlantısı olmuyor?
şimdi asıl sorun;diz koruyucu örtü nasıl takılır?
-
hocam bak bu şekilde bağlanacak. sağlı sollu koruma demirine ayak kısmını bağla. üstüde selenin altına sok.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
tahsins adlı üyeden alıntı
bağlama işi tamam ama selenin altına sokamıyorum çünkü selenin aparatlarının gireceği yeri kapatıyor,şimdilik bağlayarak deneyim alışırsam böyle idare ederim artık,herşey için çok teşekkürler
-
tahsin hocam
bazen senin kurye oldugundan şüpheleniyorum
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
tahsin hocam
bazen senin kurye oldugundan şüpheleniyorum
kurye değildir hocam hangi kuryede böyle motosiklet çantası var,ya fırın işiyle uğraşıyordur ya da su tesisatçısı gibi birşeydir
-
Abi termal içlik bak istersen.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)