Motosikletde dizlerin üşümemesi için rüzgarlık yapmak için;
Reklamlar
-
şu şekilde yaptım,yanlardan yani sağ alttan ve sol üstten koruma demirlerine bağladım birde dizlik üstten aşağı çok sarkmasın diye depo üstünden birbirine iliştirdim,koltuk altına giren kısmında ortasını kesdim yanlardan koltuk altına soktum
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Reklamlar
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
tahsin hocam
bazen senin kurye oldugundan şüpheleniyorum
değilim. yoksa bukadar boş durdururmu adamı kanemiciler patronlar.. bütün gün mt deyim. kuryelere allah sabır versin..
serdar1547 adlı üyeden alıntı
kurye değildir hocam hangi kuryede böyle motosiklet çantası var,ya fırın işiyle uğraşıyordur ya da su tesisatçısı gibi birşeydir
bizim burlarda meşhur bu sepet olayı. damacana , un çuvalı , su motoru , kömür vs. herşeyi taşırım ben karakaçanda..
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
hocam cbf nin önündeki fosforlu şey nedir ? bende görünürlüğümü artırmaya çalışıyorum..
hacım kırpa kırpa diz örtüsünü şempaze g.tüne döndürmüşsün. belini böbreğini koruyacak kısmını kesmişsin. senin motorun biraz commuter havasında değil ondan oturmuyor sanırım..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
Motor Pantolonu olmazmı yahu.
Konya'da soğuk ama sabah iş gelirken ve giderken giyince soğuk falan olmuyo. ya yaş genç (23) ilerde çekecez yada acıyı hisset Rocky. Acıyı Hisset... ... huhahahahahahaha
-
amaninmb adlı üyeden alıntı
Motor Pantolonu olmazmı yahu.
Konya'da soğuk ama sabah iş gelirken ve giderken giyince soğuk falan olmuyo. ya yaş genç (23) ilerde çekecez
yada acıyı hisset Rocky. Acıyı Hisset...
... huhahahahahahaha
ben motor pantolonu giyiyorum zaten ama olmuyor soğuk bir şekilde geçiyor,benimde yaş 28 ama soğuğu da acıyı da hissediyorum ama diz örtüsünü taktım denedim bir on numara soğuk felan yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
tahsins adlı üyeden alıntı
değilim. yoksa bukadar boş durdururmu adamı kanemiciler patronlar.. bütün gün mt deyim. kuryelere allah sabır versin..
bizim burlarda meşhur bu sepet olayı. damacana , un çuvalı , su motoru , kömür vs. herşeyi taşırım ben karakaçanda..
hocam cbf nin önündeki fosforlu şey nedir ? bende görünürlüğümü artırmaya çalışıyorum..
hacım kırpa kırpa diz örtüsünü şempaze g.tüne döndürmüşsün. belini böbreğini koruyacak kısmını kesmişsin. senin motorun biraz commuter havasında değil ondan oturmuyor sanırım..
evet hocam biraz kırpmam gerekti ancak bu şekilde uydurabildim,biraz üstünden kesmek zorunda kaldım,motosiklet montum rüzgar veya soğuk almıyor üst tarafımda sıkıntı yok ama alttan soğuğu alıyordu bunu da sayenizde diz örtüsünü takarak çözdüm
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
biraz önce tekrar denedim dizliğin motora hiçbir şekilde bağlantısı olmuyor?
şimdi asıl sorun;diz koruyucu örtü nasıl takılır?
selam serdar kardeşim. kayseriden misin niye soruyosun diyorsan soy isimlerimiz aynı da ilgi mi çekti ben Zonguldaklıyım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------
arkadaşlar avatarda ki motora uygun bi diz örtüsü önerebilirmisiniz acaba. mümkünse ayak bileklerini kapatacak şekilde olsun çünki geceleri bileklerimi hissetmeyecek derecede üşütüyorum
-
metin_006 adlı üyeden alıntı
selam serdar kardeşim. kayseriden misin niye soruyosun diyorsan soy isimlerimiz aynı da ilgi mi çekti
ben Zonguldaklıyım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------
arkadaşlar avatarda ki motora uygun bi diz örtüsü önerebilirmisiniz acaba. mümkünse ayak bileklerini kapatacak şekilde olsun çünki geceleri bileklerimi hissetmeyecek derecede üşütüyorum
kayseridenim evet,avatarındaki motosiklete her türlü diz örtüsü uyar diye düşünüyorum,scooter için olanlar hariç tabi
-
2008 yılından beri yaz kış kommuter tarzı motora binerim ilk defa bu sene dizlerimin üşüdüğünü hissettim..motor pantolonunun altına içlik giyip kullanıyorum anca kurtarıyor..Pantolon giyerken mutlaka çizmede giyilmesi lazım yoksa alttan hava girer faydası olmaz..ikisi bütündür..Aslında en iyisi orta halli bi scooter alıp diz örtüsüyle kullanmak gram üşünmez
-
tahsins adlı üyeden alıntı
fosforlu bant..çamurluk kırılmıştıda o zaman çekmiştim.......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Örtünün malzemesi sert olduğu için deponuzdaki boyayı kaldırır bilginiz olsun ben de diz örtüsü kullanıyorum ama depo da depo kılıfı var
-
designserhat adlı üyeden alıntı
Örtünün malzemesi sert olduğu için deponuzdaki boyayı kaldırır bilginiz olsun ben de diz örtüsü kullanıyorum ama depo da depo kılıfı var
teşekkürler,bunu hiç hesaba katmamıştım
-
bu şekilde rahat ediyorsan ne güzel. aslında diz örtüsünün bağlanmasının kesin bir kuralı yok gibi. üzerinden düşmeyecek şekilde nasıl istiyorsan öyle tak.
bir de el koruması tavsiye ederim .içi peluş olanlar daha randımanlı.
http://www.ozenmotor.com.tr/Yerli-EL...TOR_280.html#0
-
crxforever adlı üyeden alıntı
bu şekilde rahat ediyorsan ne güzel. aslında diz örtüsünün bağlanmasının kesin bir kuralı yok gibi. üzerinden düşmeyecek şekilde nasıl istiyorsan öyle tak.
bir de el koruması tavsiye ederim .içi peluş olanlar daha randımanlı.
http://www.ozenmotor.com.tr/Yerli-EL...TOR_280.html#0
el korumasını dün tahsin abinin motorda gördüm,bundan da almayı düşünüyorum,tavsiyeniz için teşekkürler
-
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ruzgarlik-motorsiklet-diz-ortusu-vitesli-pacali-191569153?gclid=CjwKEAjwwbyxBRCS74T049iEp0wSJACkO5 v18JmAIrSiNkQ36QQ7KMosW09IAdpzp8j9Lp0wOCvsVRoCXe_w _wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
bu diz örtüsünü kullanan var mı dize giyiliyo sanırım?
-
yumuşak korumalı yada korumasız içerden giydiğin termal dizlikler var. termal dizlik diye aratırsan bir dünya çıkar karşına.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)