Doktoru anlarımda BANKA MÜDÜRÜ nedir?
Reklamlar
-
Arkadaşa motor bakıyoruz 20000 tl ye kadar ankara civarı 600 cc sıraladım karşıma çıktı hadi doktor dan satılık yaygın da banka müdürü nedir ağa ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-banka-mudurunden-ninja-300-yepyeni-143246744/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
buda makine mühendisiymiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-makine-muhendisinden-muthis-makine-139219051/detay
Reklamlar
-
Doktordan keimesi ne kadar anlamsızsa banka müdüründen'de o kadar anlamsız.
-
Sanki Doktor olunca içini açıp Kalp ve Damar tıkınıklarını gideriyormuşda Banka Müdürüde Yakıttan tasarruf yapmak için Benzin Hortumu Memesini kısıyomuş gibimi gösteriyorlar
Mühendiste Daha Sağlam parçalar CNC de işliyor ve Montajını yapıyor ya ve bunların hepsi hani Kullanmıyorlar ya az kullanıyorlar garaj motoru ve Hani zorlamıyoz abi biz
Ulan Yıl Olcak 2014 Hala Okumuş Cahiller var ya :(
-
yok okumuş adamın hali başka olur diyo bu arkadaşlar
-
Kuryeden diyince almıyonuz ama
-
-
Biz onlara mevki sahibi olamazsın demedik ki, adam olamazsınız dedik Motorun değerini üzerine binen adamın mesleği mi artırıyor, yoksa üzerindeki kişinin ne kadar adam gibi kullandığı mı? Meslek ile kıymet artacaksa ben de makine mühendisiyim, bizim çinliyi 5bine satabilmem gerek
-
hayatta kaale almayacağım kıroca kelimeler. en basiti tanıdığım farklı yerlerde ıkı doktor var adamlar resmen arabasına ve motoruna tecavüz ediyor.
-
hacıdan okunmuş motor vardı bi ara
"fakir adamadan motor alınmaz" onu demeye getirdiyse doğru yazmış
çünkü fakir adam motora bakamaz ucuza kaçar yan yatar çamura batar
-
VOLkann adlı üyeden alıntı
Adamın verdiği üç mesaj var benim anladığım;
1.Banka müdürüyüm işim icabı sadece hafta sonları kuru havada bindim (km den anlaşılıyor)
2.Banka müdürüyüm param var ucuza satmam (fiyattan ve tok satıcıyım demesinden anlaşılıyor)
3.Banka müdürüyüm kredi işi olursa yardımcı olabilirim (bu da meslekten anlaşılıyor)
Bende Yazılımcıdan - Grafikerden diye yazacam satarken.
-
banka çalışanları çalışmaktan motosikletemi biner zaten. saat gece 22:00 da bankanın önünden geçiyorum bakıyorum hala çalışıyorlar.
-
Gerekli yorumlar yapılmış benim taktığım konu 300cc aynı yakıt aynı vergi vs
arada fark fiyatına göre yok gibi. neden 300 cc alınır? sadece aklıma takıldı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44178100/detay
sadece bir örnek
-
Olur öyle şeyler fazla takılmamak lazım...
-
Doktorla banka müdürünün motora yaklaşımları arasında pek bir fark yok. Makina mühendisi olup mesleğini seven ve de motosiklete meraklı adam adam zaten bu şekilde ilan vermez. Motorunu gerektiği şekilde kullanmış ve bakımlarını yaptırmıştır. Hepsi hikaye bunların...
-
Eleştirmeyin o kadar. Normal bence.
İlandaki verileri ne kadar fazla olursa o kadar mal hakkında bir fikrimiz oluyor.
Adam Banka müdürüyüm diyince reklam veya övünmek değil direk apaçi değilim demek istiyor.
Bir banka müdürü veya doktor veya öğretmenin işi ne olduğunu bilmediğimiz bir kişiden makinayı
farklı kullanacağı doğru bence.
-
Banka müdüründen çok benim takıldığım yer "tok satıcıyım, acelem yok" lan kavas motoru ya satarsın ya satmazsın. Sizi bilmem de bana bu cümle direk bu adamla iş yapılmaz dedirtiyor.
-
Sadece hafta sonları kullanıldı yazmıyor da meslekçilik yapıyor.
-
ikinci scooterımı arkadaşın birisinden aldım, ilana da müzisyenden yazmış, gittim özellikle sordum, ne müzisyenisin dedim, ne yapıyorsun, ilana öyle yazmışsın ya dedim, hee abi gitar çalışıyorum dedi... şöyle 10 saniye baktım, senin sattığın motor alınmaz ya neyse dedim... oda şaşırdı, gerzek herif müzisyen olunca apaçi olunmuyormu, acemi olunmuyormu ?
-
Ulan adamlar sanki işlerinden memnun değiller. Motoru satarken belki işte bulurum umuduylamı yazıyorlar bunları nabıyurlar
-
ilk sebebi az kullandığını belirtmek ki banka müdürü işe motorla gidip gelemez. bilmiyorum var mıdır? yazılı olmayan bir kural gibi düşünülebilir.
ikinci sebebi de yinebir bankacıya kolay satma umudu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)