Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Doktoru anlarımda BANKA MÜDÜRÜ nedir?

REKLAM ALANI
    OGUZHANKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VT 750 C Shadow
    büyüdüğüm apartman banka lojmanıydı. Hepside üst düzey bankacılardı (genel müdür, teftiş kurulu başkanı, daire başkanları, bölge müdürleri, yönetim kurulu üyeleri vs. vs.) ama içlerinde ne sığır adamlar vardı.
    Ayrıca range rover parçalayan makina mühendiside tanıyorum (kaza ile değil hor kullanımdan) =D
    Yani bu işler kişide bitiyo, ünvanda değil. Sen sattığın ürüne eğer gerçekten güveniyorsan ve için rahatsa veya kusurlarını açık açık söyleyebileceksen zaten böyle şeyler yazmaya ihtiyaç duymazsın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuryeden diyince almıyonuz ama
    kurye diyince yüzde elli indirim olsun yanaşılmıyor.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Doktor jinekologsa bakımları egsozdan girerek yapıyordur belki ?.. Hani motoru açmadan diyorum )))

blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuryeden diyince almıyonuz ama
    heee o nolcak
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

kurufasulye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar 200ns
    Bu şekilde yazanların ilanına dahi girmiyorum.

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    O değilde bu müdür gidip bu motora 20 bin mi vermiş..

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne motorlar var be 250 bin devirmiş
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44234670/detay

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Doktordan yada Banka Müdüründe gibi ibareler bence önemlidir.Sosyal statü gösterir.Mürekkep yalamış demektir.Belli bi olgunluğa eriştiğini gösterir ve aracınada aynı saygıyla yaklaşma ihtimali olduğunu anlatır size.Doktor olup pis pasaklı,malı hor kullanan, akşama kadar insan kahrı çekip çekip makinanın üstüne bindiğinde canavara dönen yokmudur tabiki vardır.Şöle bi örenk veriyim.Ankarada çankayada bi kullanıcıdan aldığın arabayla (varsa sincanlı kusura bakmasın ki ben orda doğdum büyüdüm) sincandan aldığın aynı model araba kağıt üzerinde aynı olmasına rağmen aynı değildir.Sincanlı servise uzaktır götürmez yolda kalmazsa.Sincanlı set taktırır daha hızlı gitsin diye orasıyla burasıyla oynar.Sincanlı sokağa parkeder çankayalı kapalı garaja koyar.Sincanın bebeleri arabayı çizer,çankayalı çocuk arabaya kolay kolay dönüp bakmaz...

Bu yüzdendir ki malı kimden aldığınız alışverişi kimle yaptığınız yeri yurdu belli olmak diye bi laf vardır bunlar önemlidir.

Kız alırken bile sorarlar, kimlerdenmiş.Şunun kızı, haaaa iimiş iyi insanlar onlar yada yaaa boşversen be oğlum bak onlar öle derler.Önemi yok ya baba ben kızıyla evlencem babasından babane der evlat ama sonra görür baba ne demek istemiş...Saygılar..
    [Turan] bunu beğendi.

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    Alıntı Phoenixs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşa motor bakıyoruz 20000 tl ye kadar ankara civarı 600 cc sıraladım karşıma çıktı hadi doktor dan satılık yaygın da banka müdürü nedir ağa ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-banka-mudurunden-ninja-300-yepyeni-143246744/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------

buda makine mühendisiymiş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-makine-muhendisinden-muthis-makine-139219051/detay
    bence tahsil ve kariyer üzerinden titizlik ve temizlik mesajı veriliyor. anlamsız olduğunu düşünmekle beraber piyasanın üçkağıtçı dolu olduğunu düşünürsek ayrıca güven oluşturma isteği olarak da görülebilir.
    anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).

Motosikleti
    Cat 428c :D
    Arkadaşlar kepçe operatörüyüm işim gereği hafta sonları bile binemedim pazar tatili olmadığından motora binemedik
    Not:motor şantiye görmemiştir gressle her yeri yağlanmıştır takas olmaz gereksiz sorularla aramayın !!!
    RODWIN250R bunu beğendi.

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek faktörü önemlidir bence.

Şahsen ben sorarım arkadaş

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Banka'da müdür yardımcısıyım ,ilana yazabilir miyim

Motosikleti
    rks 150
    o bu şu degilde ulan 19 bin lira istiyo adam ya gsxr k8 alırsın o paraya

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Tesadüf bu ya, geçen ay gördüğüm bir ilan üzerine bir banka müdürünün motorunu görmeye gittim. Bankanın garajındaydı. Beyefendinin egosu biraz fazla şişikti. " Abi motor ne güzel motor, valla çok ucuza veriyorsun, sen ne büyük adamsın " gibi laflarla egoyu okşamayana motoru vermiyordu ( ciddiyim). Ben de hiç oralı olmadım. En sonunda " Ben elektrik alamadığım adam motor satmam" deyip satmaktan vazgeçti. Yani her banka müdürünün motoru alınmıyor , bazı özel şartlar da var

Motosikleti
    rks 150
    al çeyiizne sakla dicen adama senii o raya kadar yormuş ben elektrik alamdım diyor sanki evlenme teklif ettin adama
    RODWIN250R bunu beğendi.

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    ben motor alırken şahsen önem veririm.bir doktorun yada banka müdürünün motoru tekere kaldırıp şov yapacağını zannetmiyorum çünkü.eğer siz öyle zannediyorsanız ilanı geçebilirsiniz.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı MD.Murat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben motor alırken şahsen önem veririm.bir doktorun yada banka müdürünün motoru tekere kaldırıp şov yapacağını zannetmiyorum çünkü.eğer siz öyle zannediyorsanız ilanı geçebilirsiniz.
    Şimdi foruma takılmıyor ama galiba Sinbo'nun genel müdürüydü, nickini hatırlayamadım. Bir gezide karşılaşmıştık . Motoru tek tekerde, iki tekerde olduğundan daha çok kullanıyordu.

RODWIN250R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Bir ara benim alfa Romeo 156 aracım vardı . Satılık ilanı verdim çok kişi aramıştı Ankara dan arayan beyin cerrahı bir doktor a satmıştım. telefonda ona demiştim ki ben herkese arabamı satmam kimsin nesin nerden arıyorsun demiştim. Adam da hırs etti geliyorum almaya dedi, bende ona dedim ki parayı yanında getir yoksa burada bir mimar arkadaş var o yarın alacak arabayı onu bekliyorum ona satacağım dedim. hemen geldi ankara dan tüm özelliklerini bana saymaya başladı, doktorum şudur budur, ankaraya gelirsen beklerim falan filan. Bende o kadar geyikten sonra arabayı 2 bin tl fazlasına sattım.
    sinadra bunu beğendi.

Motosikleti
    rks 150
    buda demek oluyorki insanları meslekleri degil kişilikleri belilrler aksine onlar basarlar tek teker yaparlar ama benim gibi 2 senede biriktirdigi parayla 20 bin liraya motor alan adamlar motor aşıgı adamlar motorlara deger veren insanlar daha temiz kullanır

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi foruma takılmıyor ama galiba Sinbo'nun genel müdürüydü, nickini hatırlayamadım. Bir gezide karşılaşmıştık . Motoru tek tekerde, iki tekerde olduğundan daha çok kullanıyordu.
    Yok canım... O yapmaz ölle şeyler...
    Gazcıdır ama tekerci değildir
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)