Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mutlu son :)))

REKLAM ALANI
    onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Selamlar.

Belki hatırlayacağınız üzere otopark'ta motoruma çarpılma olayını yaşamıştım..

Bugün mutlu sona ulaştım.. )

Buradan görebilirsiniz http://www.motosiklet.net/forum/moto...oyduk-ama.html

Motorun sahibinin sigortayı yenilemediğini yazmıştım.. Artık ne olacak boğaz boğaza gelıcez heralde diyerekten otoparka gittim bugün.

Otopark sahibinin yardımlarıyla kapıcıyı buldum. Kapıcı baya şaşırdı peşini bırakacağımı sanmıştı sanırım.

Otoparktan motorlarını da almışlar bu arada bozuşup.

Sirkecide benim parçacı arkadaşım var oradan alalım dedi, yan sanayi parça alınmayacak abi benim motoruma orjinal takılıcak dedim takıştık biraz.

Sonunda tamam 12.30 da bulusalım gidelim servise dediğin dedi.

Aldım adamı motorun arkasına attım, hadi dedi gidiyoz.

GO.Paşadaki motoliz'e gittik. Parçayı sorduk varmış, ne kadar dedik 110 dediler bayıldı adam parasını. )

Bu olayı güzelce çözmenin mutluluğu içersindeym açıkçası

Parça sadece bu tırnağın kopması nedeniyle değişti... Salak başına 110 lira açtı başına )))

Allah hiçbirinize böyle şeyler kaza bela yaşatmasın. Ama yaşarsanız da asla haklıysanız peşini bırakmayın, enayi dedirtmeyin arkanızdan kimseye.

Selametle.
    YavaşGit, tr_select, UqUR_ ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    geçmiş olsun mutlu sonla bitmesi güzel...

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    bi dakika 110 lira kime girdi yöneticiyemi, kapıcıyamı?

acayip merak ettim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    2 granajı 110 a satan yamaha en mutlusu
    cool113, zerzura ve scooboy bunu beğendiler.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi dakika 110 lira kime girdi yöneticiyemi, kapıcıyamı?

acayip merak ettim
    Türk ekonomisine girdi

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    teki mi ikisi mi 110 tl? teki ise ben Hondaya boşuna yadırmışım kafa grenajı 85 tl diye =) bu arada eskisini atma bari oraya tırnak uydurursun satar yada yedek yaparsın.. gözün aydın

UqUR_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR & YZF R125
    Benim eski ybr ye farın kenarındaki çerçeveye 275 tl istemişti yamaha. Gittim yansanayi 45 liraya taktırmıstım. Farda değil sadece çerçeve yani :D

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Yanlış olmasın sadece 1 parça 113 tl. Resimdeki sağ depo grenajı.

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Grenajın fiyatı yüzünden, motora dikkat etiğim kadar, kendime etmiyorum.

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Plastik kaynakla bence yapılırdı sadece o tırnak kırıldıysa eskisi kadar saglamda olurdu fakat adam suçluysa ne gerek var ?

Sıfır her zaman en iyisidir

boora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd
    O parça yapışır hatta sağlam da olur 404 yapistiricilar var çift tüp karistirip kullanıyorsun onla yapistir hiç bi seycik olmaz. Yedek olarak durur kenarda

O tırnakdan dolayı 110 lira adama verdirdiysen yazıklar olsun. Yaşın kaç bilmiyorum ama, yarın sende işletme sahibi olabilir böyle bir durumla karşılaşabilirsin..
    Görünen bir parca değil, hizli yapistirici, plastik kaynağı ile tamir olabilirdi..
    Benim honda pcx im park halindeyken birinin geri geri gelmesi sonucunda yan yatmıştı, yan ve alt grenaj çizilmişti, daha önce de aynı yöne düşmüştü.. Ne yapsaydım adamı boğazlayıp parasını mı alsaydım?
    Sıkışık trafikte hep motor kullanıyoruz, bir aracın aynasına deydirsek adam yeniliceksin diye ısrar etse hoşumuza mı gider.
    Hani grenajın çizilse kırılsa anlıcam.. Alt tırnak bu?
    Biraz vicdanlı olun.

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı Fatih adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O tırnakdan dolayı 110 lira adama verdirdiysen yazıklar olsun. Yaşın kaç bilmiyorum ama, yarın sende işletme sahibi olabilir böyle bir durumla karşılaşabilirsin..
    Görünen bir parca değil, hizli yapistirici, plastik kaynağı ile tamir olabilirdi..
    Benim honda pcx im park halindeyken birinin geri geri gelmesi sonucunda yan yatmıştı, yan ve alt grenaj çizilmişti, daha önce de aynı yöne düşmüştü.. Ne yapsaydım adamı boğazlayıp parasını mı alsaydım?
    Sıkışık trafikte hep motor kullanıyoruz, bir aracın aynasına deydirsek adam yeniliceksin diye ısrar etse hoşumuza mı gider.
    Hani grenajın çizilse kırılsa anlıcam.. Alt tırnak bu?
    Biraz vicdanlı olun.
    İyi güzel de 1. Si ben parayı otopark sahibine ödetmedim.

2.si hızlı yapıştırıcı kullanmadım çünkü kırılan parça kayıptı grenajın ön tarafında da darbe oraya geldiği için çizik var.

3. Sü adama benmi dedim illa zorlaya zorlaya en kenara motoru sokmaya çalış diye. Ha madem sokucan söyle otopark sahibine yedek anahtarı boşuna bırakmadım oraya. Söyle çeksin adam yahu!

4.sü olayda en ufak iyi niyet yok adam ilk başta farkettiği anda otopark sahibine gidip bak ben buna çarptım demedi. Ben farkettim. Kameralardan da doğruladık. Yoksa eminim ki ben yapmadım kardeşim! Derdi.

Şimdi söyle bana neden vicdanlı olayım ki?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)