Arkadaşlar bir imza kampanyası başlatılmış, hepimizi ilgilendiren hassas bir konu. Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama elimizden gelebilecek budur. Herkesin imzalaması gerektiğini düşünüyorum.
http://www.change.org/tr/kampanyalar...izi-bekliyoruz
Arkadaşlar bir imza kampanyası başlatılmış, hepimizi ilgilendiren hassas bir konu. Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama elimizden gelebilecek budur. Herkesin imzalaması gerektiğini düşünüyorum.
http://www.change.org/tr/kampanyalar...izi-bekliyoruz
Ne kadar tınlıcaklarki kardeşim ateş düştüğü yeri yakıyor.. Bi imzada benden gelsin umutsuzca
Biz umursuyormuyuzki ? Önce kendimizi sorgulamamız lazım.
Şu konuyla aynı dakikada " karnım ağrıyor sçsam geçermi" diye konu açsaydım eminim daha fazla ilgi görürdü........
Herkesin tuzu kuru...
Sadece mt de 250 kişi görüntülemiş katılım 120 kişi .
İmzamız gönderildi. Umarım yeterli imza toplanır ve birşeyler artık değişir.
Mobilden telefonla katilamiyoruz sanirim?
Bir imzada benden.
önce okudum sonra bastım imzayı
Sanal alemde çare arayışı ve imza denilen çizginin önemi.. Bu ülkenin hangi yanı iyi ki ?
herşeyimiz kampanya oldu konuyu açan aranel i kastemiyorum yanlış anlaşılmasın illa bu hırsızlık olaylaı vs. şeylerde millet olarak birilerini dürtüklememizmi gerekiyor emniyet genel müdürlügü veya iç işleri bakanlıgı olaylardan bi haber mi
biz ne için hayatın her anı için vergi veriyoruz cep telefonu görüşmelerinin %70 ini benzinin mazotun çılgın vergilerini %18 Kdv %20 ötv yi birilerinin işlerini hakkaniyetinde yapmdıgı için bu millet camii okul yaptıran bi millet keşke yılmaz özdil in de dedigi gibi hükümetimizde bi ögretmen kampanyası yapsa
yazdıklarımın 3/2 sini sıkıcı bi yazı olmaması için sildim nereyi tutsam elde kalıyor
İmzaladım ama bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.
konu 465 kez görüntülenmiş ancak benim imzam ile sadece 191 imzaya ulaşmış.
bazı eylemler hep lafta kalacak galiba.
diğer sosyal hesaplarımızda da yayalım arkadaşlar.
acayüp arkadaşımız çok güzel bir noktaya değinmiş bu ara forum ne yazık ki bu tip konulara daha ilgili.
HEROCAN35 çok haklısın ama elimizden gelebilen bu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)