10numara 5yıldız hayırlı uğurlu olsun. maşallah...
Öğleyin daytona'ya uğradım, oradaki satılmış. Sonra kadıköy'e geçip deltadakine baktım. Motor gerçekten güzel, detayları ve kalitesi muazzam. Böyle olunca kaporayı verip çıktım. Pazartesi vekalet vs işlemleri tamamlayacağım inş. Teslim alınca fotoları yüklerim.
Çok heyecanlıyım bu arada, çabuk geçsin günler
Hayırlı olsun kazasız belasız.
Gerçekten güzel motosiklet. Yamahanın en akıllıca işi bence bu alet.
Hayırlı olsun, harika görünüyor.
Hayırlı olsun çok güzell Allahım kazalardan esirgesin...
hayırlı olsun
Aman nazar değmesin Çok güzel motor iyi günlerde kullanın
Baktık beğendik maşallah demeden çıkmayalım kazasız belasız kullanılsın
Ninja
Hayırlı olsun hocam.
vay vay aslan abiden aldın demek motoru
Hayırlısı olsun .. Meraktan soruyorum aslan abi motoru test etmiştir zaten onun yorumu ne oldu? begendimi ?
Genelde çıraklara yaptırırda bizzat ilgilenmiş senle
İzmotodan almana sevindim bende karşıyakada oturuyorum Turan 5dklık mesafede..
Denk geliriz belki kazasız belasız..
Aslan abi İstanbul`da lansmanda test etmiş fazer8`den falan hızlı çok dikkatli kullan deli bir alet dedi Ben çok titiz bir insanım hastalık derecesinde o yüzden montajını kendi yaptı Dehşet prof biri kendini servis çalışanları cırt ama Aslan abi olmasa zaten kimse motor almaya gitmez Motora zaten benden başka birinin dokunması, seleye oturması, gidonu ellemesi, depoyu avuçlaması, mannetleri sıkması yasaktır )
Bİ selektöre BİN manita
ee hocam yasak olucak tabi insanın öz çocucugu öz evladı gibi hissettiriyor
Bende çırakları için iyi şeyler düşünmüyorum ama kendisi acayip bilgili ve tecrübeli biri o böyle düşünüyorsa tamamen görüşlerine katılırım.
O begendiyse gerçekten motosiklet 10 üzerinden 10dur
Servisinde güzel yerde altın yoldan kaptıra kaptıra yada bornova tünelinden
Bornovada oturdugunuza göre artık küçük parkta takılırsınız hocam
Hayırlı olsun.Ben de MT-09, fazer 8 arasında kaldım ve cbf 1000 aldım . Bu arada keşke fotoları 800 x600 ile yükleseydin. Bu şekilde çok uzun sürede yükleniyor resimler.
Bİ selektöre BİN manita
Maşallah çok güzel. Mt serisi hep benimde içimde bi yerlerde olan, farklı bi dünyaymış gibi
Milyon kere maşallah
tabi yaa sen bin hacı abi biz arkadan el sallarız :(
bir tepsi baklavasını yiyelim hatta buna 10 tepsi olur ama kazasız belasız kullan
Ateş ediyoo ateşşş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)