Neyse yazdığım yorum da, bana güzel sözler sarfeden arkadaşın yorumu da gitmiş
Benim 250 lik bir süpermoto'rum var. SM motorların tip ve amaç olarak nasıl olduğunu bilen bilir. Ama ben o motora da topkase takmış adamım Çünkü ihtiyaç ihtiyaçtır, kimseyi de dinlemdim takarken. Tavsiye eden de olsu, etmeyen de. Sürüşü etkiliyor tabi, görüntüyü de. Ama kullanım ihtiyaçlarım doğrultusunda vazgeçemediğim bişey oldu.
En son küçük bir yan yatma sonucu kırıldı ve ne yazıkki Sinop yakınlarında denize bırakmak zorunda kaldım
Diyeceğim o ki sizi gayet iyi anlıyorum, eleştiriye olan açıklığınız için de taktir ettim Apaçilik konusnda da "estğfrllh" diyorum Arkaçantanız güzel olmamış ama güle güle kullanın elbet Bir de artçılı sürüş yapıyorsanız elbetteki daha fazla ihtiyaç oluyor.
Ben de şimdilerde arka+yanlara deri-soft çanta tasarımı düşünüyorum, ama artçı olduğunda sökülebilecek olmadığında takılabilecek cinsten. İhtiyaçlar doğrultusunda buralara kadar geldim Güzel bişey olacağını düşünüyorum, yaparsam fotoları paylaşırım
Tekeriniz hep düz bassın, daha çok video bekleriz
Amacımız kardeşlik çizgisinde daha fazla arkadaşa ulaşabilmek daha fazla motorcu kardeş edinmek. Böyle küçük şeylere alınıp birbirimizi kırmanın zaten hiç alemi yok. Bilgi paylaşımlarına devam Bu arada motosiklet rodajda olmasına rağmen şuan şehir içi 5.5lt yakıt tüketiyorum 100km'de. Bakalım ne olucak )
Kardeşim her nekadar naked sevmesemde çok güzelmiş çok beğendim bu yarış mavisi denilen renk kombinasyonuda çok yakışmış hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürmen dileğiyle.
Tahminlerim çok güçlü, kahretsin O motorun yakıt tüketimi 5~5.5 lt arası olur zaten diyordum ş.içi
Hayırlı olsun. Türkiye şartlarında mantıklı bir tercih. Kazasız belasız kullanman dilegiyle...
Tekeriniz düz bassın çok güzel makine
Allah kaza bela vermesin dostum hayırlı olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)