TR`de ilk Yamaha MT09 Raceblu...
Reklamlar
-
İyi günlerde kullanın.. İçim eridi Maaşallah
Reklamlar
-
01 Aralık 2013, 23:51
Arkadaşlar bugün 1.5 ay önce sipariş verdiğim çanta taşıma demiri ve 50lt`lik yamaha aksesuarlarım geldi. Bugün montajını yaptırdım. Normalde mt09`ların arka selesinde tutamak veya herhangi birşey yok fakat bu çanta demirlerinin hemen stop lambasına gelmeden önce ki kısımda gizli tutunma yerleri yapmışlar. Gayet kullanışlı olmuş. Genelde kız arkadaşımla kullandığım için işe yarıyan cinsten oldu. Kilidi kontak anahtarı ile uyumlu yaptırdım o da güzel oldu. Çanta olarak tercihiniz mecburen ya yeni 39 lt tipi yada yeni 50 lt tipinden olmalı. Yaza uzun yolculuk seyehatlerim olacağından bunu tercih ettim. Orjinal koruma takozlarım daha gelmedi. Çanta montajı olmuşken videosunuda paylaşalım. 1080p de daha net izleyebilirsiniz. Saygılar...
-
02 Aralık 2013, 00:28
35sdk89 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün 1.5 ay önce sipariş verdiğim çanta taşıma demiri ve 50lt`lik yamaha aksesuarlarım geldi. Bugün montajını yaptırdım. Normalde mt09`ların arka selesinde tutamak veya herhangi birşey yok fakat bu çanta demirlerinin hemen stop lambasına gelmeden önce ki kısımda gizli tutunma yerleri yapmışlar. Gayet kullanışlı olmuş. Genelde kız arkadaşımla kullandığım için işe yarıyan cinsten oldu. Kilidi kontak anahtarı ile uyumlu yaptırdım o da güzel oldu. Çanta olarak tercihiniz mecburen ya yeni 39 lt tipi yada yeni 50 lt tipinden olmalı. Yaza uzun yolculuk seyehatlerim olacağından bunu tercih ettim. Orjinal koruma takozlarım daha gelmedi. Çanta montajı olmuşken videosunuda paylaşalım. 1080p de daha net izleyebilirsiniz. Saygılar...
http://www.youtube.com/watch?v=Cvw45vbOu_w
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
02 Aralık 2013, 00:53
Bu kabartmalı plakalar yasal mı?
Polis durdursa ceza kesme hakkı var mı?
-
02 Aralık 2013, 08:48
kurufasulye adlı üyeden alıntı
Bu kabartmalı plakalar yasal mı?
Polis durdursa ceza kesme hakkı var mı?
İzmir'de karışan eden yok kardeşim şükür ;)
-
02 Aralık 2013, 11:48
hayırlı olsun çok güzel maşallah ben de bornovadayım motorum sym wolf 250 seni görürsem el ederim dur he
-
02 Aralık 2013, 12:16
süper motor. yamaha ya laf atanlar doğru kişileri bulmayı bilememişler... güle güle kazasız belasız kullanın. rengi de detayları da çok güzel. eğer karenajlısını yaparsalar ben de düşünürüm ilerde, şimdilik fz6 ile devam 3. yamahamı kullanıyorum, henüz servis ve parça konusunda sıkıntı yaşamadım. yeterli bilgi ve donanıma sahip olan 3s yamaha servisleri var Türkiye de, yeter ki doğru servise gidin.
-
02 Aralık 2013, 12:43
Allah utandırmasın hayırlı olsun. MAŞALLAH
-
02 Aralık 2013, 16:41
TR'de ilk yazmanıza gerek yoktu, top-kãse'den anlaşılıyor zaten. Belki de Topcase-Racer da kastetmiş olabilirsiniz tabi
-
02 Aralık 2013, 17:04
Hayırlı olsun , kazasız belasız güzel günlerde kullanın....Şimdi plastik kokusu vardır üzerinde püfür püfür
-
02 Aralık 2013, 17:16
Syanur adlı üyeden alıntı
TR'de ilk yazmanıza gerek yoktu, top-kãse'den anlaşılıyor zaten. Belki de Topcase-Racer da kastetmiş olabilirsiniz tabi
Motosikletine her topcase takan adamın başlığının altına hayırlı olsundan ziyade "ahahuahua çok çirkin olmuş" muhabbetine kaç puan verelim senin? Bir hayırlı olsun demeyi öğrenin artık ya.
-
02 Aralık 2013, 17:57
ayhan.s adlı üyeden alıntı
Motosikletine her topcase takan adamın başlığının altına hayırlı olsundan ziyade "ahahuahua çok çirkin olmuş" muhabbetine kaç puan verelim senin? Bir hayırlı olsun demeyi öğrenin artık ya.
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Konuya şuradan da devam ederseniz sevinirim ; http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/123148-mt-09-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
Buarada
bir soru sormak istiyorum;
Frenler nasıl ve
Üzerinde gelen lastikler nedir ?
Kaç puan bana ?
-
02 Aralık 2013, 18:03
.s?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------
Tr`de ilk yazmam seni hangi konuda rahatsız etti onu da anlamadım açıkcası. Motosiklet dersen evet Tr`de ilk fatura kesilen mt09 benim ki. Hayır çanta konusunu kastedersen evet o da ilk. Olay ne inan anlayamadım )
Bİ selektöre BİN manita
-
02 Aralık 2013, 18:41
Cok guzel makina OYLE DIYORLAR .... IYI SECIMBENCE
Bence top case yerine 2 yan canta ile daha yakisikli olur bence
Top case ile COK CIRKIN OLMUS KURYECIGIBI OLMUSSUN
-
02 Aralık 2013, 18:43
.s?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------
Tr`de ilk yazmam seni hangi konuda rahatsız etti onu da anlamadım açıkcası. Motosiklet dersen evet Tr`de ilk fatura kesilen mt09 benim ki. Hayır çanta konusunu kastedersen evet o da ilk. Olay ne inan anlayamadım
)
Olay esprisine yazdığım bişey, sanırım yanlış anlaşıldı arkaçantayı hiç yakıştıramadım, olsa olsa TR'de olur zaten bu diye düşündüm, ama bunu kötü veya aşağlayıcı bir biçimde eleştirel yazmak istemedim, yanlış anlaşılmamıştır umarım Sonuçta herkes kendi motorunu ve keyfini sürüyor, bişey diyemeyiz.
-
02 Aralık 2013, 20:50
Olay esprisine yazdığım bişey, sanırım yanlış anlaşıldı
arkaçantayı hiç yakıştıramadım, olsa olsa TR'de olur zaten bu diye düşündüm, ama bunu kötü veya aşağlayıcı bir biçimde eleştirel yazmak istemedim, yanlış anlaşılmamıştır umarım
Sonuçta herkes kendi motorunu ve keyfini sürüyor, bişey diyemeyiz.
Yok estafurullah kötü desen de bunu sindiremeyeksem forum'a eklememeliyim zaten. Fakat üst paragrafta da belirttiğim gibi kız arkadaşımla kullandığım için takmam da gerekliydi. Tabi ki şeklini bozdu fakat tutunma ve dayanma şekilden daha önemli ve işlevsel benim için. Zaten tek başıma kullanıyor olsaydım tercihim r6 olucaktı Ne yazık ki biz şartlardan dolayı Tr'de senin deyiminle mt09'a ilk topkase takan apaçi olduk. İnşallah sen de en kısa zamanda güzel böyle şıkır şıkır bir makina alırsında orjinalliği ile uhte ile baktığımız bir motosiklet olur.
-
02 Aralık 2013, 21:22
Motor, plaka masrafları hariç 24 liraydı sanırım, Ankaraya bu ay gelecek olan 4 tane de ön sipariş ile satılmış bu fiyattan, eğer cebinde paran varsa ve gelecek ay yani Ocak ayı için sipariş verirsen fiyatın 24 olmayacağını, kur farkının ocak fiyatına yansımasını beklediklerini söylediler, hemi de %10 civarı bir kur farkı, ulan ne şom milletiz be, ne güzel süper fiyat çok ucuz hayatta bu fiyata gelmez muhabbetleri sonunda meyvesini verdi sanırım. Aynı zam Mt 07 yi de etkileyecek tabii ki, ona 16,5 falan olur dediler ama teeeeyy Mart ayında satılacakmış, hal böyleyken Şubatta ön sipariş alacaklarmış, o zamana kadar daha ne kadar zam gelir merakla bekleme içerisindeyim.
Ulan daha çıkalı bir ay oldu, şimdiden zam gelir mi insaf yahu...
-
02 Aralık 2013, 22:12
Bulent78 adlı üyeden alıntı
Motor, plaka masrafları hariç 24 liraydı sanırım, Ankaraya bu ay gelecek olan 4 tane de ön sipariş ile satılmış bu fiyattan, eğer cebinde paran varsa ve gelecek ay yani Ocak ayı için sipariş verirsen fiyatın 24 olmayacağını, kur farkının ocak fiyatına yansımasını beklediklerini söylediler, hemi de %10 civarı bir kur farkı, ulan ne şom milletiz be, ne güzel süper fiyat çok ucuz hayatta bu fiyata gelmez muhabbetleri sonunda meyvesini verdi sanırım. Aynı zam Mt 07 yi de etkileyecek tabii ki, ona 16,5 falan olur dediler ama teeeeyy Mart ayında satılacakmış, hal böyleyken Şubatta ön sipariş alacaklarmış, o zamana kadar daha ne kadar zam gelir merakla bekleme içerisindeyim.
Ulan daha çıkalı bir ay oldu, şimdiden zam gelir mi insaf yahu...
Bülent abicim genelde tüm modellerde durum ne yazıl ki aynı tabi yeni çıkan modellerde. Mesela Nc700s aldım 18.500 ilk liste fiyatı idi ben nakit 18.000 e aldım ve 1.5 sene içinde şuan 21.800 mü ne bende 18.500e sattım 2012 3500km'de idi yani ilk modellerin cilvesi oluyor bu abi. Benim düşünceme göre de zamlı fiyatlar ancak Nisan Mart aylarında gelecek modellerde devreye girer diye düşünüyorum ben.
-
02 Aralık 2013, 23:06
yamaha bayisine sordum böyle bişey yok dedi artmaz dedi umarım artmaz bende istiyorum bi tane ama... :(
-
03 Aralık 2013, 00:03
Yok estafurullah kötü desen de bunu sindiremeyeksem forum'a eklememeliyim zaten. Fakat üst paragrafta da belirttiğim gibi kız arkadaşımla kullandığım için takmam da gerekliydi. Tabi ki şeklini bozdu fakat tutunma ve dayanma şekilden daha önemli ve işlevsel benim için. Zaten tek başıma kullanıyor olsaydım tercihim r6 olucaktı
Ne yazık ki biz şartlardan dolayı Tr'de senin deyiminle mt09'a ilk topkase takan apaçi olduk. İnşallah sen de en kısa zamanda güzel böyle şıkır şıkır bir makina alırsında orjinalliği ile uhte ile baktığımız bir motosiklet olur.
Bizim millet böyle ''çın işine'' biner yamaha'ya - Honda'ya laf atar...
Not: Sanki Yamaha mt-09 ' a özel topcase ve taşıma demirini sadece TR'deki kullanıcılarına özel yapmış...Yurt dışında satışı yok...
Hayırlı olsun-iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)