hayırlı olsun arkadaşım.güle güle kullan. sana da yakışmış hani kimisinde emanet gibi durur ama.
hayırlı olsun arkadaşım.güle güle kullan. sana da yakışmış hani kimisinde emanet gibi durur ama.
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan, maşallah
Hayırlı uğurlu olsun.
Maşallah güzel motosiklet.
kazasız belasız mutlu sürüşler
İyi dikekleriniz için teşekkür ederim sizleri seviyorum ;)
Hocam ara ara sayfaya veya buraya notlar düşerseniz çok güzel olur almayı düşünen çok fazla insan var fuar zamanı bilgilendirirsen seviniriz
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Konuya şuradan da devam ederseniz sevinirim ; http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/123148-mt-09-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
Buarada bir soru sormak istiyorum; Frenler nasıl ve Üzerinde gelen lastikler nedir ?
hayırlı olsun kazasız ve keyifli sürüşler...
Jant renkleri süpermiş.
Allah kaza bela vermesin. güle güle kullanın.
Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun.
Hocam hayırlı olsun, emin olun siz kou açmadan dedikodusu dönmüştü aramızda Allah kaza bela vermesin.
Artık küçükparkta bi sesini duyarız
hayırlı olsun kardeşim Allah kazasız belasız sürmeyi nasip eder insallah... Ve de bu resimlere bakarak masallah deyip, sonrasında da aynısından nasip olunan kullardan olmayıda nasip eder insallah tekrar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde...
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanı dilerim.
Teşekkür ederim arkadaşlar motosiklet 3 gündür garajdaydı. Dün ruhsat işlemlerini halletim 195 lira tuttu herşey dahil. Trafik sigortasını yaptırdım 165tl'ye ve dünde 3 boyutlu pleksi kabartmalı plaka siparişimi verdim. Hayırlısıyla bugünden itibaren İzmir trafiğinde olacağım. Kullanmaya başladığımda da notlarımı düşerim arkadaşlar. Bir arkadaşım fren ve lastikleri sormuş. Genelde motosiklet sürerken minimum frenaj yaparak kullanmaya çaşıyorum (ışık öncesi gaz kesme vb) gibi bu yüzden en son ne zaman panik frenaj yaptığımı hatırlamıyorum. Lastikler bridgestone batlax fakat batlax ların yeni desenli modeli. Çok yumuşak lastikler hoşuma gitti falat daha 14km'deyim üzerinde ki yazılar bile silinmedi. Virajda, benim limitlerimde ne yapar tabi ki ilerde göreceğiz yeni resim ve yorumlarla aranızda olacağım
sıkıcı rodaj süreci için allahtan sabır diliyorum
hayırlı olsun yamaha güzel bir motor yaptı gerçekten güle güle kullanın.
Sıkıntısız keyfle kullanasın bayiden alış maliyeti ne kadar oldu saDIK KARDEŞİM.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yorumlarınızı en kısa sürede bekliyoruz birde daha önce kullandığınız motorsiklet neydi? Dün Düzcede gördüğüm turuncu mt-09 da dunlop sportmax d214 lastik vardı.
Maşallah, Hayırlı olsun
Honda ya örnek olsun ve ürü çeşitliliğini artırsın. Fiyat konusunda sanırım daha düşük cc ye sahip motorları o kadar paraya satmazlar umarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)