Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

İstanbul'da Gazyağı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2022 DL650A
    Balon testinin bir anlamı yok yalnız; balonlar lateks'ten yapılır, o ring'ler genelde nitril bütadiyen'den yapılır. Kimsayal ve fiziksel dayanım olarak çok farklı malzemeler.

İçeriği büyük oranda gazyağı olan WD-40'la ilgili ne denmiş bakalım:
    https://www.youtube.com/watch?v=Fzyk4nq3ug0

espresso bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne için kullanıldığına bağlı.
    Benzin gazyağına göre çok daha çözücü bir madde, mesela zincir temizliğinde kullanmak doğru değil.
    Arka jant için kullanılabilirmi? zincir yağlama sistemi jantları sürekli kirletiyor.
    İyi bir yol arkadaşınız varsa hiçbir yol uzak değildir.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Balon testinin bir anlamı yok yalnız; balonlar lateks'ten yapılır, o ring'ler genelde nitril bütadiyen'den yapılır. Kimsayal ve fiziksel dayanım olarak çok farklı malzemeler.
    F9 Ryan'ı ben de keyifle izliyorum aslında, ama bazı noktalarda inanılmaz ölümcül saçmalıklar yapıyor. Sanırsın bilimden anlayan biri değil de Çorum'dan bir dayı hazırlamış içeriği. Şok yaşıyorum gerçekten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

Alıntı blueway2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arka jant için kullanılabilirmi? zincir yağlama sistemi jantları sürekli kirletiyor.
    Neden gazyağı yerine benzin peki jantta? Gazyağı da temizler. İçindeki katkısı osu busu, benzinin kendisinin çözücü olması vs, boyalı malzeme jant.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    F9 Ryan'ı ben de keyifle izliyorum aslında, ama bazı noktalarda inanılmaz ölümcül saçmalıklar yapıyor. Sanırsın bilimden anlayan biri değil de Çorum'dan bir dayı hazırlamış içeriği. Şok yaşıyorum gerçekten...
    Ben orada ironi ve trollük yapıyor diye algılamıştım aslında Sonra burada birileri ciddiye alıp tekrarladı...

Ekleme:
    Balon şeysinden sonra "...we can do better than some clown test..." diyor. Doğru anlamışım...
    gurcanozturk bunu beğendi.

[QUOTE=killingroad;4687656]F9 Ryan'ı ben de keyifle izliyorum aslında, ama bazı noktalarda inanılmaz ölümcül saçmalıklar yapıyor. Sanırsın bilimden anlayan biri değil de Çorum'dan bir dayı hazırlamış içeriği. Şok yaşıyorum gerçekten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

Neden gazyağı yerine benzin peki jantta? Gazyağı da temizler. İçindeki katkısı osu busu, benzinin kendisinin çözücü olması vs, boyalı malzeme jant.[/QU

Önce bulamamıştım kapsamlı araştırınca Sanayide litresi 35 liradan 2 litre gazyağı aldım hemen attım kenara.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben orada ironi ve trollük yapıyor diye algılamıştım aslında Sonra burada birileri ciddiye alıp tekrarladı...

Ekleme:
    Balon şeysinden sonra "...we can do better than some clown test..." diyor. Doğru anlamışım...
    mmmmeeeh yani, bilemedim.
    Tamam balonlardan sonra dediğin gibi daha ciddisini yaparız diyor ve oringleri malzemelere maruz bırakıyor da, hepsine 3psi yazdın astın ölçtün, bal gibi o bölümün ses getiren adımlarından biri olacağını biliyorsun. Ki we can do better dedikten sonra da penetrasyon testi yapıyor, e noldu rubber kill konusu şimdi?

Bir de başka bölümlerde de yani çok acayip kestirmeler kullanabiliyor. Ha yine Türkiye'de bişey anlatıyorum diyeni 78 kere cebinden çıkarır, orası baki, ama bazen "deh bre sen de" dedirtiyor.

sharkspeedr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya yıllardır şu gazyağını bir türlü kabullenemediniz ne ile temizleyelim zemzem ile mi ne olsun istiyorsunuz sürekli motul zincir tezmizleyici falan mı kullanalım gazyağı dediğin şey sanayiide deliler gibi temizlik amaçlı kullanılan bir malzeme yok oringi bozar yok şunu bozar kesin bir kanıtınız varmı bozduğuna dair herkes duygusal ve hissel konuşuyor ben 4 yıldır motora biniyorum sürekli gaz yağı ile temizlerim sonra kuru bez ile de güzelce kurularım zaten 2 saat içinde uçup gidiyor gaz yağı sonrasında zincirine ne yaparsan yap yağlıyormusun testere makinesine mi takıyorsun kolye mi yapıyorsun sana kalmış gaz yağını kullan geç bu kadar basit
    YsNLzTrK bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)