Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 600 lük bi motor almak üzereyim. İkinciel düşünüyorum. CBR 600f ler çok hoş duruyor. 2002 model var bir tane nette buldum 18.000 km de. 11250 istiyor. Parası üçaşağı beşyukarı önemli değil. Bi tane daha var 2003 model 8.000 km de. 12000 ytl istiyor. Birinci sorunum herhangi bir modelden günümüze kadar; bir motor normal şartlarda kaç km de olmalı ki alınır binilir olsun. İkinci sorunum bunların km sini digital olmasına rağmen sıfırlayabiliyorlarmı bir kelek yer miyiz yani ben Antalya'dayım. Sahibiyle telefondan anlaşacam gidip alacam sonuçta motorun iyi kullanıldığını falan nerden anlayacam abi. Yanımda götürecek bu işten anlayan bir arkadaş falan da yok hepsi arabasının bagaj kapağına kanat takıp bu kanadın sayesinde uçma süratine ulaşmayı; tam o anda da aslında uçmamış olmayı hedefleyen tipler.
Sonuçta arkadaşlar; çok kötü kullanılsa dahi bana sorun yada masraf çıkarmayacak bir 600f en fazla kaç km de olmalıdır ve kaç modelde olmalıdır sizce? Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın hem çok doluyum bunaldım hem başka fikir alabileceğim kimsem yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.