Suzuki İnazuma vs. Regal Raptor
Reklamlar
-
Afedersiniz ama çok saçma yorumlar görüyorum. dostum sen sadece tarzını belirle. nakedmi yoksa cruisermi seni daha çok mutlu eder ona karar ver. regalin yanından bile geçmemiş arkadaşlar var belliki ferrariyle şahini karşılaştırıyor falan demişler. Çok aşırı olmasada evet normalden birazcık daha fazla bir benzin tüketimi var. Fakat uzun yolda .çok çok az yakıt harcıyor. Ben regal raptor ile 1 günde 500 kmden fazla yaptım. Sadece benzinliklerde durdum. En ufak bir güçten düşme hissetmedim. Şu ana kadarda hiçbir sorun yaşatmadı. İnazumada eminim kalitelidir o konuda pek bir bilgi sahibi değilim.
Reklamlar
-
tarzları tamamen farklı iki motor bence kesinlikle inuzuma daha kullanışlı imkan bulursan ikisinide kullanıp karar ver derim, bu arada inuzuma da çift silindirli.
-
"ozganugur" arkadaşın dediği gibi arada bazı boş konuşanlar olsa da cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. İnazumayı biliyorum ancak hakkında hiç bilgim olmayan regal raptor hakkında bilgi istedim ancak olumlu ya da olumsuz gereksiz geyikler olmuş. İlk sayfada "dalga geçiyor büyük ihtimal" diyen arkadaş sana sesleniyorum senin karşın liseli ergen yok cevaplarına dikkat et. Zaten hakkında bilgim olmadığı için konu açtım regalle ilgili. İyi akşamlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)