Suzuki İnazuma vs. Regal Raptor
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar sahibinden. com' da araştıma yaparken regal raptor DD350E-6 modeliyle karşılaştım. Regal hangi ülkede yapılmaktadır. Ayrıyeten bazı modeller tek silindir bazı modeller çift silindir. Aklımda suzuki inazuma varken bu modelin 350 cc oluşu ve çift silindir oluşu kafamı karıştırdı. Regal Raptor nasıl bir motordur. İkisi arasında seçim yaparsanız hangisini tercih edersiniz.
Regal Raptor : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-daytona-350cc-beyaz-renk-motorum-satilik-140534031/detay/?favorite=1
Suzuki İnazuma: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sifir-aylarinda-138517787/detay/
Reklamlar
-
İkisi ayrı dünyaların motoru.Sen karar vermelisin rüzgarı önce ayaklarınmı kafan mı hissetsin???
-
sen inazuma al bence...
regal çinde retilir kalitelidir ama inazuma kadar değil.
-
Hocam önce bi ne tarz istediğine karar verseymişin keşke.
Bence pek kıyaslanacak motorlar değiller.
-
Daha önceden gt 250 r yani racing tarzı kullanıyordum, ancak inanın şuan arayış içerisindeyim. Aklımda naked var ancak bu chopper tarzında 350 cc ve çift silindir oluşu kafamı karıştırdı.
-
valla ben inazuma alırım ama tamamen tarzdan dolayı diğer motoru tanıdığımdan değil. Önce tarzını belirle imkanın varsa ikisinede test sürüşü yap
-
Yazdığın motorların ikiside çift silindir.Regal raptor son hız 140-150 arası,ınazuma 160, araştır görceksin.Kafanı karıştıran tek şey vereceğin para ve senin ne istediğin olmalı...
-
İnazuma değil de keeway land cruiser falan yazcaktın heralde çünkü ne kaliteler kıyaslanabilir hadi onu da geçtim ayrı dünyaların motosikleti. Senin beklentin nedir ilk olarak tarzın nedir onu belirle sonra motosiklet seçiminde bulun
-
sanırım 350 cc diye daha güçlü olur gibi düşünmüşsünüz ama öyle değil
motorun aerodinamiği, ağırlığı 350 cc den performans almanızı engelliyor
inazuma 600 lük naked gibi görünüyor yani baya iri bir motor performansını bilmiyorum ama kesin daha iyidir
-
Birisi bana "al bunlardan birisini seç, istediğin senin olacak" dese ve istediğim motor tarzı chopper bile olsa yine Inazuma'yı alırdım O derece kıyaslanmaz motorlar bence.
-
abuk subuk çinlilere japonları lütfen kıyaslamayın.
-
-
ne inazuması ne regali birader biri biri elma biri armut
-
kullandığın motor sport sen naked bakarken cruiserada gücü dolayısıyla aklın mı karıştı yani
neyse onu bunu boşverde tarzını okadar değiştirme hemde guvenilir bir araç olsun İNAZUMA dan başkası yalan
-
at ile eşşek karşılaştırılmaz. Çin malı nere japon malı nere.
-
inazuma al boşver regal neymiş ya buzdolabı mı
-
deli gibi benzin tüketip bolbol yolda kalmak istiyosan raptor al kardeş.
-
regal yakışıklı motormuş ama
-
boş muhabbet. ferrarimi şahin mi diye sormuş arkadaş. dalga geçiyo büyük ihtimal
-
Hocam senin tarzın ne? biri naked-touring biri chopper? Alakasız bir kararsızlık olmuş...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)