Küçüklüğümden beri kulaklık hep kulağımdadır kitap okurken çalışırken hep dinlerim öyle ki müzik dinlemeyerek yaptığım 500 anakartın 10 tanesi 3 ay içinde geliyorsa müzik dinleyerek yaptığım 500 anakartın 3 tanesi geri geliyor bunu uzun çalışmalar sonucu elde ettim gerçi çalışmaya gerek yok işçilik kalitesi baya artıyor.
Ama dediklerinizde haklı olabilirsiniz fakat ben yinede dikkatimi arttırdığını düşünüyorum çünkü gelirken gecenin bir vakti yoldan geçen kertenkeleyi fark edip çok kısa mesafede durdum kendime çok şaşırdım çünkü benim motorun ampulu armut lamba 35w gece lambası gibi aydınlatmıyor loşluk sağlıyor
şuda var belkide müzik dikkatimi dağıtıyordur fakat etrafın sesinden daha az dağıtıyordur bu yüzden sanki dikkatliymişim gibi geliyordur en iyisi kulak tıkacı almak.[COLOR="Silver"]
Bunu anakart yapmakla karşılaştırma.Anakart geri döner sende yenisini gönderirsin.Neden hata yaptığınıda görmüş olursun bi daha yapmazsın.Motosiklette durum böle değil bazen çok ufak bi hata neler sebep olabiliyor duymuşsundur,görmüşsündür, yaşamışsındır belkide.
Sakın yanlış anlama derdim kendi fikrimi sonuna kadar savunmak falan değil.Bilimsel gerçekler bunu söylüyor bir işi mükemmel yapmak istiyorsan zarar etmek istemiyorsan konsantre ol sadece o işi yap.
Kulak tıkacı
Ne kadar tıkıyor??Trafiği süzmene engel olacak derecede kulağını tıkıyorsa oda sıkıntı.Kulak tıkacı kadar performans vermesede bu sorunu çözcek kasklar var.onlara bek derim...