Ne zaman ışıklarda bi motorluyla yan yana dursam hemen bi kapışma çabalarına giriyorlar. İnsanlardaki kibiri, üstünlük duygusunu anlayamıyorum. Mobilet ve Cub'lar haricinde toz yutturuyorlar zaten
Ne zaman ışıklarda bi motorluyla yan yana dursam hemen bi kapışma çabalarına giriyorlar. İnsanlardaki kibiri, üstünlük duygusunu anlayamıyorum. Mobilet ve Cub'lar haricinde toz yutturuyorlar zaten
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
Çabuk gaza gelen bir milletiz malesef
Işıklarda tarafların birinin aragazı ile hemen drag moduna geçebiliyoruz
Bende sürekli toz yutuyordum. Ybr ile bir nebze de olsa kafa tutuyorum artık.
Tabi sadece kalkışta, sonrasında toz yutmaya devam.
Bence bu motorculara has bir durum değil toplumumuzun içinde olan birşey benim arabam absli onunki kampanalı gibi sözlerle diğer insanları küçük düşürmek istiyoruz istisnalar olabilir ama genellikle durum böyle.Motorculara gelince diğer bir motoru geçerek onu küçük düşürmek istiyoruz yani kendi kullandığımız herşey diğerlerininkinden çok farklı ve daha iyi oluyor..
Yarışacak gibi ver aragazı, bakış falan at. Sonra fırlasın gitsin o sen yavaş yavaş kalk git efendi efendi Arkasına baktığında (Aynası olmadığını farzediyorum) senin yarışmadığını görünce zaten uğradığı dumur, oyuna gelme duygusu ona yeter
13-14 yaşlarındayım.yolda giderken motosikletli bir abime denk geldim.biraz halhatırdan sonra '' atla okan,gideceğin yere götüreyim '' dedi.bende bindim arkasına gidiyoruz,kırmızı ışıkta durduk. yanımızda bir motorsikletli daha durdu. bunlar birkaç saniye bakıştılar ,o anda ben içimden dedim zaten '' aha ayvayı yedik'' .
yeşil yanar yanmaz, ikiside ciiuuvvvvv. ben korkudan abiye öyle bir sarılmışımki resmen tek vucut olmuşuz..ogün okuduğum dualar sayesinde yüzüme nur indi. baktım olacak gibi değil,omuzuna dokunup '' abi gideceğim yere geldik ,beni indir '' dedim. oda yavaşladı. biz yavaşlayınca diğer motorcuda yavaşladı.birbirlerine korna çalıp selamlaştıktan sonra ,herkes kendi yoluna gitti. abide beni sağda indirdi. ( gideceğim yere daha 4-5 km vardı )
ogün dedim '' lan bu motora binenler bildiğin manyak,bidaha binersem ne olayım '' diye.
boşuna dememişler büyük lokma ye ama büyük laf konuşma diye. şimdi motordan inmiyorum.
oto moka hırs yapan,gaza gelen insanlar basit yada ezilmiş insanlar bence.
Gücünün farkında olan,kendinden emin olan bir insan kolay kolay gaza gelmez.
Bu tipleri pek takmamak lazım.
şuan 30 yaşındayım. benimde anlamadığım ,yazdğım yazıdan bu kanıya nasıl vardın?
boşver takma kafana o tarz insanların motorlarında ayna yok geriye de bakmazlar onu gaza getir yeter yarışalım falan derse piste gidelim kaybeden anahtarı bırakır bu kadar basit kimse de buna yanaşmıyor hatta milletin içinde artist biri vardı böyle ezdim
Arabayla yada motorla pek denemediğim için bu işin bir zevki var mıdır bilmiyorum. Fakat bundan 40 sene önce yaşadığım yerde bisikletle kapışmayı pek severdik. Bisikletler aşağı yukarı aynı ayarda olurdu. Sonucu bacaklardaki kuvvet ve dayanıklılık belirlerdi. Yorulan takibi bırakınca kazanan belli olurdu. Kazanınca hindi gibi şişinirdik. Bisikletle kapışmak gibisi yok.
hakkaten sıkıntılı bir milletiz
lambada kapismak isteyen olursa bende otomatikmen kapisma moduna gecerim! kacmaz abi!
bir iki ara gaz, birazda debriyaj oyunu, sonunda da yesil yandimi arka sag ve sol kontrolu esliginde yavas usul asabice yoluma devam ederim :D
Sen insanları bırak. Bi olay anlatayım. Çalıştığım mağzada bi abimiz var chopper kullanıyor ışıklarda durmuş yanına yunus polis gelmiş :D . Bir süre bakışmışlar polis demiş kapışalım mı hadi :D bide polisin artcısı var hahah polise bak. Bizim abide demiş bu motorla nereye kapışalım daha sonra r1 i alayım geleyim kapısalım ( r1 fln yok tabi :D ) polisin artcısı bilmıyormus r1 ne fln demiş one la bizi geçer mı. Yer bizi demiş :D . bi laf vardı neydi . İmam şey yaparsa cemaat ne yapardı
Ben başka motor olmasada artçım olmadığı sürece seri kalkarım.Bu seri kalkışlarım araçları çoğu kez gaza getirmiştir
Motorsikletlele kapışma olarak cupcı ve apaçilere karşı bilerek seri kalkar fark atarım sinir oluyorum.Ara gazlarına falan.Diğer motorlarda yavaş kalkarım bazen hızlı o anki ruh halime göre değişiyor.
allah aşkına konuyu açan forumdaşıma seslenıyorum ısıkta durmussun yanında aragazı veriyor iki arbanın arkasını indirip kaldırıyor sana bakıs atıyor napcan mecbuuuuur
yada arkadaşınla oturuup sohbet ediyosun iş kapışmaya geldi benim araç seninkini yer felan dedi napacan yok ben kapışmam mi diyecen çal keke çal
Yarış yapmaya çalışan olunca özellikle yavaş kalkıyorum. Böyle yapın, trafiği ve kendinizi riske atmayın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)