Trafik sigortası yaptırmasam Ocak tan sonra yapsak fiyatlar düşermi?
Reklamlar
-
Arkadaşlar trafik sigortası fiyatları uçmuş. Motoru dün aldım, yapmayıp beklesem ocaktan sonra yapsak ruhsatıda sonra alsam sıkıntı olurmu? Cezası varmı?
Zaten 1 ay yaptırmak için sürem var, kalıyor geriye 15 gün. 15 gün idare ederim. Sigorta şirketleri yılsonu açığını kapatmak için fiyatları uçurmuş durumda.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Reklamlar
-
Bu saatten sonra hayal gibi görünüyor... Araç sayısı arttıkça sigortacılar coşuyor,tek çare başka illerden plaka almak..
-
Yılbaşında daha pahalı bile olabilir . Bu yıl 2 defa köklü zam geldi sigortalara , biri yılbaşı diğeri temmuz ayı gibi.2014 senesinde fiyat politikaları nasıl olur en iyi bir sigortacı bilir veya tahmin eder sanırım.
-
Demir sigortayı araştır derim 0212-538 70 77 şu an en uygunu o plakam 34 sicilim temiz yaş 25 sigorta 160 tl
-
Fiyatlar düşmez aksine artar. Ayrıca sigorta yaptırmak için bir ay süren yok, noter satışı yapıldığında eski sigorta iptal olup araç tamamen sigortasız oluyor.
-
designserhat adlı üyeden alıntı
Demir sigortayı araştır derim 0212-538 70 77 şu an en uygunu o plakam 34 sicilim temiz yaş 25 sigorta 160 tl
Fiyat süpermiş daha ucuza bulmak hayal gibi görünüyor.
-
halk sigorta 161 tl ye yapıyor ben geç yaptırdığım için 261 tl ye yaptırmış oldum
-
Fiyatlar düşmez aksine çıkarlar her yıl başı ve 7. ayın başında...
Bu sene motoru kayıt ederken kurnazlık yapıyım dedim 7. ayın 1 inde kayıda gittim vergiyi yarım verelim diye öbür taraftan sigortadan yedik kazıgı bu sefer yani nötr lendi
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
-
Demir sigorta 370 fiyat verdi. Motor cbf1000. sicilim tertemiz. Deli olacam. adamı hayattan soğutuyorlar. Halk sigortayı arayacam şimdi. Şair sigorta 350 fiyat geldi şimdi.
-
Ülkemizde neyin fiyatının düştüğü görülmüş ki bu düşsün. Hee düşüyor ama kısa bir süre sonra hoopp ZAM!
-
arkadaşlar vermiş olduğunuz fiyatlar gösterge değil çünkü şirketler kişiye özel fiyatlandırma yapıyor. Diğer konu yılbşından sonra fiyattlar artmaya devam eder.
-
şair sigorta 390 fiyat vermişti , hasarsızlık indirimi 350 ye çekti fiyatı. Bumudur yani 2005 den bu yana çok şükür ki bir kere bile kazam yok, indirime bak
-
öncelikle 1 ay süren yok 10 süren var sonra cezaya girer 1 ay plaka değişikliği yapılacaksa plaka değiştirme süren var onu da geçirirsen plaka da aynı kalır yeni yılı beklersen hem cezalı hemde teminatlar artacağından daha pahalı olur..
-
teşekkürler.. en ıyısı yaptırayım. 350 lira kaçtı biryerime. Şimdi haberlede dinledim, hükümetimiz ABD deki kızılderililere 250 bin dolarlık maddi yardım yapmış. bunların içinde benim de param var. ben taa ....
-
Hocam aklıma takılan bişey var bu sıgortada. Şimdi sana 350 tl demiş ya sigorta şirketi. senden 12 ay boyunca mı 350 tl sigorta ücreti alıcaklar ?
-
Nomad_41 adlı üyeden alıntı
Hocam aklıma takılan bişey var bu sıgortada. Şimdi sana 350 tl demiş ya sigorta şirketi. senden 12 ay boyunca mı 350 tl sigorta ücreti alıcaklar ?
evet, yıllık 350 lira
-
2move adlı üyeden alıntı
evet, yıllık 350 lira
Yıllık 350 lira dediğin 1 seferlik mı veriyorsun 350 lirayı ?. Yoksa örneğin ;
350 lira peşin . 12 ay boyuncada " ..... " şu kadar ücret gibi mi ?
-
yok kardeş tek veriyorsun her sene veriyorsun bir sene gidiyor o... her ay ödeme yok...
bende iki ay önce halk sigortadan yaptırdım 125 drift modeline, 250 lira felan verdim.
-
peşin fiyatına 6 taksit bonus karta. yoksa nakitte direk 350 tl
-
Saolasın hocam ..
Sigortacı arkadsım var . Hayat sigortadan sordur dedi ucuz dıye duymus bu aralar. istersen bi sor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)