Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hirsiz motoruma zarar vermis, sigorta karsilar mi?

REKLAM ALANI
    initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    Alıntı Osırıs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen yıl aynı motordan 100 alıp bu yıl 300 alan şirketler hırsız değil de benmi hırsızım? Gözüne gözlük tak
    trafik tarifesi serbest.daha ucuzu vardır,yok en ucuzu buysa bile trafik sigortası devlet sigortasıdır.sigorta şirketleri ve acenteler sadece aracı komisyonculardır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı pistolpitt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin gibiler yüzünden gecen sene 100 alırlarken bu yıl 300 alıyorlar, yoksa düzenbazların hasarlarını nasıl karsılayacaklar
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaptığın hırsızlık biliyorsun değil mi?
    Kıyamet yaklaşıyor. İnsanlar yaptığı hırsızlığı alenen ifşa ediyorlar. Allah'ım sen ıslah et yarabbi.
    Yukarıdaki mesajımda ''yapmadığımız iş değil'' kısmını hangi organınızla anladınız bilmiyorum,gerçi umrumda da değil ama kısa bir özet geçeceğim bir daha yorum atmayacağım..

Bizim 3 tane kurye motorumuz var,hepsini ehliyetli adamlar kullanıyor ve herhangi bir kazada gereken tutanak tutuluyor ve sigortaya bildiriliyor!

Gelelim sizin anlayamadığınız yere; bu tarz bir olayla 2 defa karşılaştım,
    1.si mahallemizin çocuğu (17 yaşında) arkadaşının motorunu alıyor ehliyeti yok,motorun sigortası yok (zaten hurda bişey) aksilik bu ya lüks bir araca yandan çarpıyor! araç sahibi yakasına yapışıyor hasarımı ödeyeceksin diye,çocuk kapı kapı dolaşıp sigortalı motor ehliyetli adam arıyor,son çare bizim işyerine geliyor artık ağlıyor bizimkilerde ilgilenmiyorlar geri dönerken yolda görüyorum çocuğu anlatıyor durumu,dükkandan 1 motorla kuryeyi gönderiyorum kaza yerine tutanak tutturuyorum iş bitiyor.

2.si yakınımızda jandarma karakolu var,sürekli müşterimiz olan askerler hafta sonu izinsiz araç çıkarıyorlar dışarı (ford transit) yemek için işyeri önüne park ediyor geri manevra sırasında kuyumcunun janjanlı arabasına köşeden sürtüp derince çiziyor,kuyumcuda illet biri tutturuyor kapıyı komple değişeceksin diye (az uz para değil) aracı ww tiguan,jandarma aracında da sigorta ne gezer! bende askerlik yaptığım için bilirim psikolojisini.. kuyumcuyu çektim kenara motorla çarptık say dedim tutanak tutuldu yine zararlar karşılandı..

Başımıza gelenler bundan ibaret dostlar. Sizin ne olarak gördüğünüz ZERRE umrumda değil! Birgün olur ya (Allah yaşatmasın) başınıza buna benzer bir iş gelir (sizin gelmezse eşinizin dostunuzun başına gelir) O zaman empati kurup ne demek istediğimi anlarsınız.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorun gitmediğine dua ediceksin sigorta bu tarz işlere karışmaz kasko yaptırman lazım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

ceza kanunları da caydırıcı değil hırsızlık yap iyi halden serbest kal böyle bir saçmalık olur mu dersen oluyor ama hırsızlık mı yaptı kes kolunu ibret olsun herkese değil mi bu benim şahsi düşüncem

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    Alıntı Osırıs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yukarıdaki mesajımda ''yapmadığımız iş değil'' kısmını hangi organınızla anladınız bilmiyorum,gerçi umrumda da değil ama kısa bir özet geçeceğim bir daha yorum atmayacağım..

Bizim 3 tane kurye motorumuz var,hepsini ehliyetli adamlar kullanıyor ve herhangi bir kazada gereken tutanak tutuluyor ve sigortaya bildiriliyor!

Gelelim sizin anlayamadığınız yere; bu tarz bir olayla 2 defa karşılaştım,
    1.si mahallemizin çocuğu (17 yaşında) arkadaşının motorunu alıyor ehliyeti yok,motorun sigortası yok (zaten hurda bişey) aksilik bu ya lüks bir araca yandan çarpıyor! araç sahibi yakasına yapışıyor hasarımı ödeyeceksin diye,çocuk kapı kapı dolaşıp sigortalı motor ehliyetli adam arıyor,son çare bizim işyerine geliyor artık ağlıyor bizimkilerde ilgilenmiyorlar geri dönerken yolda görüyorum çocuğu anlatıyor durumu,dükkandan 1 motorla kuryeyi gönderiyorum kaza yerine tutanak tutturuyorum iş bitiyor.

2.si yakınımızda jandarma karakolu var,sürekli müşterimiz olan askerler hafta sonu izinsiz araç çıkarıyorlar dışarı (ford transit) yemek için işyeri önüne park ediyor geri manevra sırasında kuyumcunun janjanlı arabasına köşeden sürtüp derince çiziyor,kuyumcuda illet biri tutturuyor kapıyı komple değişeceksin diye (az uz para değil) aracı ww tiguan,jandarma aracında da sigorta ne gezer! bende askerlik yaptığım için bilirim psikolojisini.. kuyumcuyu çektim kenara motorla çarptık say dedim tutanak tutuldu yine zararlar karşılandı..

Başımıza gelenler bundan ibaret dostlar. Sizin ne olarak gördüğünüz ZERRE umrumda değil! Birgün olur ya (Allah yaşatmasın) başınıza buna benzer bir iş gelir (sizin gelmezse eşinizin dostunuzun başına gelir) O zaman empati kurup ne demek istediğimi anlarsınız.
    durum böyle olunca senin sicil coşarda coşar.herhalukarda kol gibi prim ödüyorum derken kol bacak gibi prim ödemeye başlarsın.insanlık olarak iyi niyet olarak yapmakta olsa yaptığın yanlış.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı initial-D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    durum böyle olunca senin sicil coşarda coşar.herhalukarda kol gibi prim ödüyorum derken kol bacak gibi prim ödemeye başlarsın.insanlık olarak iyi niyet olarak yapmakta olsa yaptığın yanlış.
    Yine ne demek istediğimi anlatamadım. Arkadaşım, bu motorlar sürekli trafikte ve haftada en az 2 kazaya karışıyor. daha geçen gün biri iett otobüsünün egzos çatalına girmiş 4 yılda bu iki olay hasıl oldu bende bunu belirttim yukarda.

forza46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı egekrgz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kardeşim izmirde olmazdı böyle şeyler hangi semtde yaşadın olayı ?
    Denizlide oldu kardesim, sehrin en kalabalik yerinde.

İnsanlarda korku falan kalmamis sakin bisey olmaz deyip ortada birakmayin motosikletlerinizi. 20 dakika bos gorsunler hemen goturmek icin el atiyorlar.
    Yavuz Sultan Selim Han

Motosikleti
    CBR 250R
    Arkadaşlar yakında motorumu alacağım(bayide kalmamış yeniden gelmesini bekliyorum). Bu arada yeri için gerçekten paranoyak şekilde önlem alıyorum :D.
    Gelecek hırsız varsa neye uğradığını şaşıracak şekilde en ufak örnek torpil patlaması yaşanacak gelirse üstlerinde :D. Daha değişik önlemlerde düşünüyorum nasıl olsa polis birşey yapmıyor caydırıcı olsun diye yeni fikirlerim var merak edenler özelden yazsın

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Alıntı forza46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Denizlide oldu kardesim, sehrin en kalabalik yerinde.

İnsanlarda korku falan kalmamis sakin bisey olmaz deyip ortada birakmayin motosikletlerinizi. 20 dakika bos gorsunler hemen goturmek icin el atiyorlar.
    Merhaba,

Bende Denizlideyim neresi acaba Denizlinin?

Motosikleti
    Xj6
    Gecmis olsun kardesim. Karsilamiyor diye biliyorum ama sen genede sigorta sirketine sor kendininkine degil baska bir yere ara bilgi al.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)