Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Akü gerçekten ölü mü ?

REKLAM ALANI
    muhiddnevrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yzf 125
    Başlık biraz değişik oldu ama :D bugün motor tamircisine gittim.Dedim akü sorunlu ölçelim dedi ölçtü falan rolantide 12 nin altında gaz verince 12.1 ,12.2 dedi.Akün ölmüş sarj tutmuyor dedi ve yeni kuru aküye 65 lira fiyat verdi.Bu değerleri veren akü sorunlumudur yoksa konjektör vs değiştirip denemelimiyim.
    Osırıs bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Akü sorunlu dedin ama,marş basıyormu? tek basmada motor çalışıyor mu? yoksa cırmalıyormu

Motosikleti
    yzf 125
    akü sıkıntılı marş basmıyor bi kere güçsüz basıyo ondada çalışmıyor daha sonra tıkkk diye ses geliyo bitiyo bu arada akü resimdeki usta sulu dedi ama içinde su yok su ilave etmemmi gerekiyo acaba

Yok kardeş yok.. su katsan da şarj tutmaz artık,bende de bundan vardı 9 amper,değiştirip 7 amper kuru akü aldım 45 liraya sıkıntım kalmadı. 7 amperden yana da sıkıntı yok kaç aydır

Motosikleti
    yzf 125
    anladım.internetten aldıysanız link verebilirmisinz.Bu aküdede ne amper yazıyor ne başka bişey 9 amper değilmi
    Osırıs bunu beğendi.

Alıntı muhiddnevrn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anladım.internetten aldıysanız link verebilirmisinz.Bu aküdede ne amper yazıyor ne başka bişey 9 amper değilmi
    Ben netten almadım,motorcu bi abimiz var o tavsiye etti 50 tl dedi hatta 45 anlaştık taktı, bastım tık çalıştı. ondan önce sabah basarım çevirir çalışmaz,akşam basarım gıy gıy ses gelir fitil olurum netten de baktım 12 volt 9 amper bulamadım,hep 12/7 amper yahu..

Motosikleti
    yzf 125
    http://www.kalyoncumotor.com/motosiklet-motor-yagi-buji-aku/12-volt-9-amper-aku-chopper-aku-motosiklet-yedek-parca-planet-aku#.UoJ2YHC8B4w
    bu var 9 amper

http://www.rialli.com/ara/9684__aku-ytx9a-bs-super-mf-12v-9-amper-scooter-serisi/

en son bundan aldım. yuasa 240 TL den başlıyor. yuasa aldım 2 sene bile dayanmadı. fazla para vermeye gerek yok.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)