http://www.mondialmotor.com.tr/?p=modeller&cl=touring
2 yeni model gelmiş. Fiyat olarak bence fazla ama genede ilk bakışta hoş makineler SD 650-T ve SD 650-S
[Mondial Motosiklet SD 650-T]
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=modeller&cl=touring
2 yeni model gelmiş. Fiyat olarak bence fazla ama genede ilk bakışta hoş makineler SD 650-T ve SD 650-S
[Mondial Motosiklet SD 650-T]
naked cok sekil duruyoda o fiyatı hak edıyo mu acaba zaman göstericek.. mondial destroda pek başarılı olamamıştı hararet sorunu vardı bunlarda eksıgı olcakmı acaba..
aynen o rakamı kimse vermez bence
Bu ne fidye mi istiyorlar arkadaş 20 bin nedir?
20bin mondial, hı hı tamam..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
arkadaşlar biraz araştırdım ve motorlarının yapısına bakarak motoru kawasaki er6n ile aynı yani kawasakiden kopyalamışlar motoru yada klonlamışlar mı artık eğer öyle ise bu motor iş yapar en azından motor kısmı sağlamdır diye düşünüyorum fiyata gelirsek o touring modelini 16 ya verseler bence iyi satardı ama 20 olunca biraz zor naked modelide 13-14 olsa daha da iyi olurdu diye düşünüyorum
O paraya şunu şunu alırım diyen çok olacak o kadar para verildikten sonra orda Japon markasının ismini görmek isterim
650 cc yerine V2 silindir 250 cc enjeksiyonlu az yakan çok kaçan motosiklet getir gv 250 gt 250 gomed Bajaj pulsar tarzı İnazuma tipli fiyatınada 6 lira deme 5.999 tl de bak o zaman nasıl satış yapıyon
kalitede değil belki ama her nasılsa fiyatta japonları yakalamayı başarmışlar.
maliyetleri düşüremezlerse çinlilerin her bi şeyi (çok ucuza) kopyalayabileceği savı da yerle bir olur
20 bin liraya ya bunu mu alsam
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2003-st1300-temiz-sonderece-bakimli-137320500/detay
yoksa mondial sd650 mi alsam
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1560
Şaka şaka
Mondial diye verilmez. Ama CFmoto ya verilebilir (Verilir demiyorum)20bin mondial, hı hı tamam..
Fiyat konusunda sana katılıyorum.fiyata gelirsek o touring modelini 16 ya verseler bence iyi satardı ama 20 olunca biraz zor naked modelide 13-14 olsa daha da iyi olurdu diye düşünüyorum
Mondial in yapacağı en akılcı adım bu olurdu zaten. 10 tane 650 lik satacağına 100 tane 250 lik rahat satarlardı. Destro ile olmaz 250 lik işi.650 cc yerine V2 silindir 250 cc enjeksiyonlu az yakan çok kaçan motosiklet getir gv 250 gt 250 gomed Bajaj pulsar tarzı İnazuma tipli fiyatınada 6 lira deme 5.999 tl de bak o zaman nasıl satış yapıyon
sinif atlamak istemis ama alan olur gorcez bakalim drifte ve o seri de mr mct basariliydi bi hayli kulandigim icin soyluyorum japonda yok o seride o kadar iyisi bence burda herkes bisey dicek simdi ama olsun gel gorki isin icine biraz teklonoji girince destrodaki gibi aerodinamigi radyotor boyutunu ayarliamamislardi ama hayirlisi 6 aya bi kac alan cikar .D
Bu adamlar daha fotograf cekmeyi beceremiyorlar,Nasıl olucak bu iş.
suan kanuni var bende kesinlikle soyleyebilirimki yedek parcasi veya parca kalitesi ve o parcaya istedïgi fiat berbat drifte dokunmamistim ama bendeki motorun cogu parcasini degistirdim .D
Çok pahalı bu para verilir mi diyoruz da, 13bine satsa 13bine 650 cc motor mu olur deriz
20 binlik touring buram buram boş plastik kokuyor,tasarım da paint terk
normal fiyatlar be.
ne yapsın adam daha
Bence touringde güzel ama yinede almam. hanımla motorla gidilmiyo. araba alcaz biz
fiyatta veya kalitede çok büyük sıkıntı olacağını düşünmüyorumda bunu hangi servis yapacak? hayatında 150 cc dışında motor görmemiş mondialin bisiklet tamircisinden bozma servisleri mi? eğer öyleyse 16 değil 10a verseler yine alınmaz.
Kawasakinin tarihinde ki en sorunlu 2 motor bloğundan birisi er6 bloğu Bir de adını unuttuğum bir cruiserında bayağı sorun çıkıyor...Hepten tehlikeli o vakit.Komple 1. sınıf parçalar ile üretilip(en ufak somuna kadar japon üretimi) yağ yaktırdığı motor...
Komple çin ve 650 cc üstüne 200kilo filandır şimdi bu.Tahmini 60 70hp arası güç üretiyordur.Alındığı anda yapılacak işlemler şunlar olur herhalde; komple ön arka diskler dahil fren seti,lastikler,amortisör yağları,buji ve ışıklandırma.Egsozunun çürüyeceğine inanıyorum 2.yılında filan.Hadi 125 150 hatta 250ccde hafif olduğu için frenler biraz tölare ediliyor ama 650cc 200kg motosikleti nasıl durdurucaklar inanın merak ediyorum.
Fiyatı cüzzi olsa bu kadar çemkirmem.Naked modelinde ki far ne öyle bir de...Niye bu kadar dandik gözüküyor üstüne üstlük...
Touring olan modelide çok çakma ve fiyata bakın...Aynı 150cc devasa 2006 2007 yıllarında sattıkları scooterlar gibi.Uzaktan bak burgmanin abisi gibi,bir çalışsın egzoz sesi yerine vorrrr hava filtresinin sesi.Modifiyeli civic gibi.
I ıh hiç olmamış hiiiç.Yahu azıcık uygun fiyata satın şunları.Artık herkes motosiklet ithal ediyor ve mutlaka biz gibi tanıdık motorcular var.Maliyeti vergisi ötvsi ne kadara patlar bizde biliyoruz.O fazladan 5000 lira niye var ?
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)