Kız ikilemde kalmıştı adeta.Bi yanda eski sevgilisi hayallerindeki adam olmuş, diğer tarafta ise onun için motosiklet icad eden adam.Ve çok kararsızdır.Ve sonunda seçimini ...
Kız ikilemde kalmıştı adeta.Bi yanda eski sevgilisi hayallerindeki adam olmuş, diğer tarafta ise onun için motosiklet icad eden adam.Ve çok kararsızdır.Ve sonunda seçimini ...
ve sonunda seçimini yapar ve motorun arkasına atlar eleman baya bi gezdirir bayan arkadasını sonra çok yorulmuş hısseder kız arkadasını derkı kırmız ısıkta dururken benım karnım acıktı bi yerde duralımda yemek falan fılan bısıler ıcelım der kırmızı ışıktan kalktıktan sonra MİDPOİNT e giderler yavaşca vere egzoz sesının verdiği havayla ikisi beraber motordan inerler...
hiçbirinden yana yapmadı. çocuksa benim sevgilim zaten motosikletim dedi ve tekrar yola koyuldu tam kafasında bir düşünceyle yolda devam ederken ....
umarsız bi otomobil sürücüsü aniden önüne kırdı. frene abandığı gibi, arkanın kaymaya başladığını hissetti ve..
Allah rahmet eylesin,
Allah geride kalanlara sabir versin.
Gerçi biraz fazla gerçekçi bir sonla bitti hikaye ama
fena degildi elinize saglik.
ama hikaye asil burda basliyordu...ghost rider hesaaabi
Okurken arada güldüm dewam edilmeli Bence
Adam gözlerini açar ve yaşadıklarının rüyadan ibaret olduğunu anlar.Oysaki adamın henüz bir motoru dahi yoktur.)Fakat almayı düşünüyordur.Ama karar verememiş ve hemen motosiklet.net e girer ve TAVSİYEEEE diye yeni bir konu açar.Onu mu alsam bunu mu alsam adam en son karar veremeyip kafayı yer.Ve adamı hastaneye kaldırırlar.Bakırköyy...Bundan sonra onun için motor kelepçelendiği yatak ,trafik hastane koridoru, ve kırmızı ışıkta karşılaştığı kız ise hemşire olur...
durumu günden güne iyileşen baaddin, yeni arayışlara girer. hastanede tanıştığı okşan hemşire baaddinin hayatına yön vermesine sebep olur. yeni aşklara yelken açan baaddin okşan hanımla iyiden iyiye aşık olmuştur. hastaneden taburcu olan baad
kendisini hastahanenin önünde bekleyen ve üstünde anahtarını bırakılmış bir pizza kuryesinin motosikletini görür,
Şeytan işte; olum sonunda aradığın fırsat ayağına geldi şimdi tam zamanı der kendi kendine.Motosiklete atladığı gibi vınn.Trafikte son hızda giderken birden..
durur ve hemen bir internet kafeye gidip motosiklet.net teki topigine bakar...kimse bi tavsiyede bulunmamis herkez ekipman ve ehliyet sormaktadir
sonradan düşünürkiiii millet haklı motora tarzan gibi binilemeyeceğini ve bu haltın tam manasıyla yenmesi gerektiği kanatine varıp, kendini motomax da bulur tepeden tırnağa donandıktan sonra ehliyetinide cebine koyarak ne mutlu ekipman giyene kahrolsun apaçiler naraları ile yola koyulur...
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
ekipmanın vermiş olduğu gaz ile basarda basar, şehir içerisinde ışıklara gelmeden 50m önce önüne 1 tane kedi çıkar ve onu yanlışla ezer, kedi yerde kanlar içinde yatmaktadır, motosikletten iner ve...
kediye bir kurşun sikip acisini dindirir..sonra kendi kendine lan o at değilmiydi? Diyip kediyi alip veterinere goturur...hem kaza yapmiş hem vurulmuş olan kedi...
(kedi) olim konuşup durma sen beni şu veterinere bi yetiştir iyileşeyim göstercem o zaman ben sana atmı daha iyi teper yoksa kedimi iyi tırmıklar..ve baadin korkulu gözlerle kediye bakar ve...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)