İnazumasına özel yapım arka (40 diş) dişli isteyen varmı??
Reklamlar
-
konu yanlış yerde sanırım.yetkililer düzeltirse sevinirim..
inazuma için gereksiz derecede devirli olduğu duyumlarını almaktaydım..en son gelen bir istek üzerine 46 diş olan arka dişlisini 40 diş olarak CNC işleme merkezi ve CNC torna kabiliyetiyle işleyerek isteyen arkadaşlara ulaştırmayı düşünüyorum..ilk etapta 2 adet yapacağım..bu şekilde % 15 bir tork azaltımı ve %15 bir hız artışı elde edilecek..
amaz daha hızlı gitmek değil,aynı hızda daha düşük devirle gitmek...
sonradan istek olursa belli bir tarihe kadar talep toplama ve sipariş,sonrasındaki bir tarihte ise imalata yöneleceğim..siparişe yetişemeyenlere ise yeni dönemde yer vereceğiz..
dileyenler bilgi almak isteyenler bana ulaşabilirler..
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Reklamlar
-
hayırlı işler..çok kişi skıntılı bu durumdan .... inşallah faydalı olacaktır...
-
aga 6 diş küçüldüğü zaman zincirden bakla almak gerekmeyecek mi?
eline almışken benim cbf de 41 dişli yaparmısın? piyasa da 40 var 42 var ama ben 41 iştiyorum...
-
F54 adlı üyeden alıntı
aga 6 diş küçüldüğü zaman zincirden bakla almak gerekmeyecek mi?
eline almışken benim cbf de 41 dişli yaparmısın? piyasa da 40 var 42 var ama ben 41 iştiyorum...
Orjinal motor kullanmayı seven adama bak
-
adem silindir değişmeyeceğim sadece 2 diş küçültecem
sen ne yaptım benzin işini senin şu an da çinli 250cc ler kadar mı yakıyor
-
Samet abi ben listenin neresinde oluyorum
-
selo9115 adlı üyeden alıntı
Samet abi ben listenin neresinde oluyorum
adam senin için yapacak zaten.. o kadar sordun ki yapak da kurtulak dedi adam
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
adam senin için yapacak zaten.. o kadar sordun ki yapak da kurtulak dedi adam
Gurur duyarim.....
-
Selo sen bu işin başını çekiyorsun..halay başısın yani..hadee salla mendili....
Fatih emin ol 1 diş için o maliyete girmezsin...değmez dersin..yoksa neden olmasın???
sağolasın Ramazan..inşallah arkadaşlarımız memnun kalırlar..benim inazumam neyim yok,bilemicem..
-
F54 adlı üyeden alıntı
adem silindir değişmeyeceğim sadece 2 diş küçültecem
sen ne yaptım benzin işini senin şu an da çinli 250cc ler kadar mı yakıyor
Ben öyle az benzin yakan motora binmem benim sürdüğüm motosiklet illaki çok yakacak
-
-
isteyenler önümüzdeki haftasonuna kadar buradan listeye katılabilir,yada katılmaya bilir..
Liste:
1: Selami Akça
2: Serdar Aydın
3:???
-
motorun orjinal parçalarıyla bu tarz oynamak motoru bozmaz mı sakıncaları olmaz mı ? sonuçta suzuki mühendisleri bu motoru bu şekilde hesaplamış üretmişler, bir bildikleri olsa gerek bence.
-
Bu mantikla gidersek hic bi tunning'in modifiyenin anlami kalmaz
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
fastturkish adlı üyeden alıntı
motorun orjinal parçalarıyla bu tarz oynamak motoru bozmaz mı sakıncaları olmaz mı ? sonuçta suzuki mühendisleri bu motoru bu şekilde hesaplamış üretmişler, bir bildikleri olsa gerek bence.
şişşşt..heryerden çıkıyorsunuz yahu???
uyandırmayın milleti...benim inazumam yok,kıskanıyorum,hepsini dağıtacağım,bozacağım,kötüyüm beeeen..niinaahhaahohoooo
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
yüzde 15 tork azalımı yüzde 15 hız artımı çok yüksek bir oran değil mi
zincir mutlaka değişir http://www.sprocketcalculator.com/
-
-
abilerim şahsi görüşüm...
kesinlikle zinciri kısaltmak lazım.
ince hesaplar yapmak lazım örneğin 46 dişli ile 1. viteste 5.000 devirde şu hıza ulaşırsa 40 dişli ile şu kadar hızda gider. gibi hesaplar yapıp en iyisini bulup üretmek lazım.
sonuç olarak CNC işi ustalık isteyen maliyetli bir iş.
bu arada abicim yapım aşamasında bir konu açıp aşamaları anlatır bizimle paylaşırsan çok sevinirim şimdiden kolay gelsin...
-
Tork %15 azalır da, hız pek artmayabilir hatta 5. viteste düşebilir de. Motor kesin rahatlar ama...
-
iyide bu suzuki niye yapmış bunu böyle?
ara hızlanmalar için mi?
sürekli aşırı düşük devirde gitmek motor zorlamayacak mı?
bu hesabı yapamamış mı bunca yılın suzukisi?
bilmediğimden soruyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)