VFR 800 mü yoksa 600 RR mı daha konforludur?
Reklamlar
-
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım CBR 1100XX hakkında, seçenekleri eleye eleye bu ikisine kadar indirdim. bütçem fazlasına elvermiyor malesef.
yaza girerken bu ikisinden birini almayı düşünüyorum, şehir içine çok sık girmiyorum genelde şile adapazarı bursa eskişehir taraflarına gidiyorum uzun yol seviyorum.. kısmetse memleketim Adanayada alacağım motorla gideceğim 1.90 85 küsür kiloyum bana göre hangisi daha rahat olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43453787/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43439813/detay
Reklamlar
-
-
çelikatlı adlı üyeden alıntı
ciddimi soruyosun?
ciddi misin derken? kötü bişey mi sordum
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
ciddi misin derken? kötü bişey mi sordum
Vfr800 tabi ki dememin başka yolu
-
-
-
vfr 800 ülkemizde zamanında reklamı ve tanıtımı iyi yapılmadığı için fazla bilinmeyen ve tutulmayan bir motordur. fakat avrupada ve amerikada bu motor çok yüksek satış rakamları yakaladı. hiç şikayet edenede rastlamadım etrafta ve forumlarda. basmadığında ekonomik, bastığında racing havasına bürünen bir canavar. motor kullanmayana tipsiz gibi gözüken fakat her motorcunun olmazsa olması çanta takılması apayrı bir avantaj. RR da güzel bir motor fakat bence vfr derim. şimdiden hayırlı olsun.
-
vfr için konfor ve performansı en iyi harmanlayan motorlardan biri diyebiliriz. Tarz değiştirsem alacağım motordur.
-
uzun yol sevdiğiniz için sizin için konfor daha önemli olmalı belinizi ağrıtmamalı rahatsız etmemeli bu motorlar hakkında pek bilgim yok ama dediğim gibi rahat bir şekilde yol almak bi o kadarda zevkli olacaktır.
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Biri elma ise diğeri İskender kebap
Soru komik olmuş açıkçası. RR ile vfr nin konforu karşılaştırılırmı hiç?
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Biri elma ise diğeri İskender kebap
Soru komik olmuş açıkçası. RR ile vfr nin konforu karşılaştırılırmı hiç?
özür dilerim ama inan ki ikisi hakkında hiç bilgim yok. çıplak gözle bile görmedim yani vfryi sonradan pişman olmaktansa komik sorular sormak daha iyidir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)