arkadaşlar bazen kabak çekirdeği(ay çekirdeği) yerken bi anda ağızda tarifsiz iğrenç bi tat oluyo Tabi bu tadı ısırdıktan sonra aldığımız için içinde kurt.mu vardı? Yoksa kuru.mu ? bunu bi görsel olarak tehsiş edemiyoruz. Sebebini bilen Varmı ?
arkadaşlar bazen kabak çekirdeği(ay çekirdeği) yerken bi anda ağızda tarifsiz iğrenç bi tat oluyo Tabi bu tadı ısırdıktan sonra aldığımız için içinde kurt.mu vardı? Yoksa kuru.mu ? bunu bi görsel olarak tehsiş edemiyoruz. Sebebini bilen Varmı ?
Bu durumun moto-sohbet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
bır çekirdeğin içinden bir kurt cıkmasından daha kötü olan tek şey yarım kurt çıkmasıdır...
yüksek devirli yeme çekirdeği
vardır bi faydası yut gitsin...
Kabak çekirdeğinin sivri tarafı hafifçe açılmış ve koyu renkte ise bu çekirdek acıdır. Çekirdeği açıp içini çıkarınca sadece koyu renkli bölümünün acı olduğunu görürsünüz. Karanlıkta bunu ancak acıyı tadınca fark edersiniz ama bu tür ucu kendiliğinden açılmış ve koyu renkli çekirdekleri yemezseniz sıkıntı yoktur.
kabak çekirdeğiyle ay çekirdeğini aynı şey mi
Çin malı çekirdekten uzak dur.
Bazen 1 paket kabak çekirdeğini yersin. Ağzının tadı gelir, böyle tuzlu tuzlu. Tam dersin ki bu tat bana yeter. Son bir çekirdek daha atarsın ağzına, o çekirdek acıdır. İşte hayatta en pişman olacağın şeylerden biridir o son çekirdeği yemek :D
Subap ayarı acılığı alır.
ecu kontrolü gerek yakıt hava karışım ayarı birden bozuldu mu böyle olur :D
aklı kelden çekirdeği shellden.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)