Kabaktan çekirdek mi olurmuş....
Karpızınkini deneyin....
Kabaktan çekirdek mi olurmuş....
Karpızınkini deneyin....
çekirdeği yemeden önce muayneye götür
işte o acı çekirdekler hep akraba evliliği..... ) )
eşşeğe binen osu.. na, gülü seven dikenine katlanır. acısıyla tatlısıyla devam edeceksin
ataistlerbunudaaçıklayın diyesim geldi bi an
bazı çekirdekler fabrikadan acı olarak çıkıyor servise götür garantisi varsa hallederler
İşte o an vücuda gerekli proteini kabak çekirdeği vasıtasıyla bedavadan aldığımız andır . Hani bazen düşük viteste gaza fazla abanınca arka tekerin kayması bizi biraz endişelendirirken kalbimiz hızlanırken verdiği adrenalinden yüzümüz güler ya işte öyle bişeydir (motosohbete bağlayayım dedim )
bende her yediğimde bu sıkıntıyı yaşıyorum hiç hoş bişey değil :D
cekirdegin tam kurutulamayip havasizliktan(pakette veya çuvalda) kuflenmesinden dolayidir diye tahmin ediyorum.
Şuan tam sayfasını hatırlayamıyorum ama bu durumda ne yapman gerektiği kullanım kılavuzunda yazıyordu...
Elinde yoksa bayiden talep et, Türkçe olarak vermek zorundalar
Tersi başıma geldi, tam acı olana denk geldiğimde çitleyemedim Kılavuz " 24Nm sıkınız" diyor, servis iman gücüyle abanarak sıkmış
Citlemeden once aydinlik bir yere alin. Uc kismindan gozunuzle yoklayin. Gerekirse ust kapagi acip ic alana ulasin. Kararma varsa degistirme vakti gelmistir. Ic dolasim sisteminize dahil etmeyin, atik kutusuna birakin.
Ben hayatta 3 seyden nefret ederim:
birincisi ceketimi giyerken astarinin elime yapisip disari cikmasi
ikincisi bos bir park yeri bulup tam oraya girecekken baskasinin arkamdan oraa girmesi
ucuncusu de bu kabak cicegi mevzusu.
pompacı benzin yerine mazot koymuş olabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)