2 senedir bende olan yol dostum iş arkadaşım yamaha ybr 125 esd bu hafta ilk 100 bin km devirdi sıkıntısız şekilde
burda kıyaslama yaban arkadaşlar özellikle bakmasını istiyorum ybr farkını anlarlar
darısı herkesin başına
2 senedir bende olan yol dostum iş arkadaşım yamaha ybr 125 esd bu hafta ilk 100 bin km devirdi sıkıntısız şekilde
burda kıyaslama yaban arkadaşlar özellikle bakmasını istiyorum ybr farkını anlarlar
darısı herkesin başına
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
Abi tripmetre bile aynı şekilde koordine edilmiş. Tebrikler, darısı başıma.
kalite budur. motora adam gibi bakarsan o da sana bakar. kaç ayda yaptın
Kazasıs belasız yüz binlere inşallah.
ben her 1 bin km yag degiştiririm ondan dolayı yag tıpam bozuktur 3 ayda hava fitresi ve buji benzini sabit bir yerden alırım
2 senedir bende ilk sahabiyim vede kimseyede vermem :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
sağollasın
Hayırlı olsun, kazasız belasız nice 100binlere
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Darısı bizlere inşallah
eski bi ybr ci olarak daha 40 50 bin gideri var orj
maaşallah...
ama her bin de yağ değişimi biraz savurganlık olmuş...içine öylesi siniyorsa problem yok tabii...yinede gerekte yok...bari ikibinde değiştir...
Maşallah, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
Ben de her binde bir yağ değiştiriyorum ama bizim çinli anlar mı bu kıyağı bilmiyorum açıkçası. Bugün servis kayıtlarına baktım, 8 defa servise girmişim 6500km'de. 1 tek buji ve arka kampana değişmiş. Castrol + Motul yağdan başka koydurmadım. Benim için 30-40bin yapsa kâfi Servisteyken bir gün, ustam orada duran eski kasa ybr'yi gösterdi, bu motora seninkine baktığın gibi basan torununa kalır demişti; haklıymış
5-10 bine gelince daha 10 binde diye satanlardan olmada
kazasız belasız inş...
Helal olsun.
bu motor her gün ist trafiginde 200-300 km yapıyor bence bunu çok görme ona
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------
dediğine katılıyorum allah şükür daha öyle şey aklımda ğeçmede
ki ben km teli koptu diye başka motorla km teli almaya giden adamım kul hakkı yemem heleki parasını hiç istemem
helal olsun ahmet sana beni bilmem hatırlarmısın 2008 yılında kıyıköy e gezmeye gitmiştik..o zamanlar cbf 150 vardı enduro yapıcam bu aleti diyodun Bendede ybr 125 vardı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)