Üzerindeyken Çalıyorlardı Motorumu (Ders Olması İçin Okuyun)
Reklamlar
-
1 Saat önce Konyalılar bilir Muhacir pazarında arkadaşlarla oturuyoduk. 19-20 yaşlarında birisi geldi, çok acelem var nolur şu göbeğe kadar at diye yalvarmaya başladı bana. Öyle bi yalvarıyor ki ayaklarıma kapanacak nerdeyse. Neyse tamam gel dedim, aldım bunu arkama göbeğe vardık, sola gir dedi bana. Bende göbeğe kadar at dedin ineceksen in burada dedim. Bu bi anda sert yapmaya başladı, küfür falan etti. Yok dedim dönmüyorum, bu sefer gidonu tuttu kendi çevirmeye çalıştı. Tabi o sırada kaldırıma düştük motorla. Düşer düşmez bu kalktı boğazıma sarıldı, bende onun boğazını sıktım. Etraftan gelip ayırdılar. Tuttum bunu kolundan bekle polis çağıracağım dedim, adam polisi duyunca elimden kurtuldu kaçtı... O sokağa dönsem belkide şuan karkolda eşgal veriyordum. Benim başıma geldi sizede gelmesin. Aman diyeyim tanımadığınız kimseyi almayın motosikletinize.
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
Reklamlar
-
-
Geçmiş olsun. Hırsızlık girişimi olabilir, adam deli de olabilir. Her iki ihtimal de sakat.
-
evet öyle insanlar cok banada 1 kac kere denk geldı allah korumuş
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Hırsızlık girişimi olabilir, adam deli de olabilir. Her iki ihtimal de sakat.
Ben sokağa dönmeyince o tatlı dilli konuşan adam gidip küfür eden adam geldi. Bunlar çete gibi birşeymiş sokağa çekip elinden alıyorlarmış milletin motorunu.
-
Kardeş direkten dönmüşsün yabancı kimseleri kesinlikle alma motoruna. iyiki peşine düşmemişsin yoksa motor giderdi valla
-
Ulan işe bak ya.. Hicmi biseyden korkmaz olmuş bu şehir eşkiyaları. Dağbaşımı lan burası ne bu cesaret ?
-
geçmiş olsun
adamlar gasp tanda korkmaz oldu
-
arabada böyle birşey isteseler kesinlikle almayız aslında ama motosiklete alıyoruz nedense..? bence kesinlikle almamalıyız yabancı kimseyi
-
bayan olmadıktan sonra artçıya hayır
şaka bir yana geçmiş olsun. ama ben hırsızlık girişimi olduğunu sanmıyorum pek. kafadan sıyrık olabilir biraz.
-
Aynı olay 2 sene önce benim de başıma geldi.İlk söylediği yere götürdüm.Ondan sonra başka bir yer dedi mecburen sürdüm oraya arkadaşları vardı. Tuttular kenara çektiler.Stop et bekle falan dedi tehdit etti.Bağırarak küfretmeye başladım, sus bak kötü olcak diyo, asıl senin için kötü olur millet toplanırsa dedim.Tuttu kenara çekmeye çalıştı, vitesteydi çekemedi, çalıştır kenara al dedi çalıştırdığım an gazladım. Bi ara arkama baktım arkadaşının motoruyla geliyolardı.Ara sokaklara girince kaybettiler.Aynı kişiyi bikaç sefer daha gördüm yolumu değiştirdim direkt.
-
motora yabancı birini kesinlikle almayın gasp olmasa allah korusun düşer üstünden veya kaza olur yaralanır ölür başınıza kalır hapis cezası ve tazminat ile uğraşırsınız.
---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 18:54 ----------
motor üstünde boş gezmeyin duruma göre üstümde bıçak,biber gazı,havalı tabanca veya kurusıkı olur ormanlık alanlarda köy yollarında yabani köpeklere domuza karşı kurusıkı çok işe yarıyor . geri kalanı 2 ayaklı köpeklere karşı gerçi biber gazı olunca diğerlerine pek gerek kalmıyor zaten havalıyı gece geç saatlerde üstümde taşırım bıçak gidonun orada kamufle haldedir biber gazı sağ cebimde durur.
-
Oncelikle gecmis olsun ve buraya bunu yazdigin icin tesekkurler.
Arkadan bicak dayasaydi heryere giderdin. Allah korusun. Devir kotu. En guzeli kardes ben acemiyim arkama kimseyi alamam dersin.
-
rumelian adlı üyeden alıntı
Oncelikle gecmis olsun ve buraya bunu yazdigin icin tesekkurler.
Arkadan bicak dayasaydi heryere giderdin. Allah korusun. Devir kotu. En guzeli kardes ben acemiyim arkama kimseyi alamam dersin.
Valla gider motoru biyere vururdum yine gitmezdim hocam. Daha önce böyle olaylar anlatıldığı için erken sezdim durumu.
-
merak ederim adlı üyeden alıntı
zaten havalıyı gece geç saatlerde üstümde taşırım bıçak gidonun orada kamufle haldedir biber gazı sağ cebimde durur.
Torpido da atıyor mu senin motor bilader?
-
Çok geçmiş olsun....
Hırsızlığı aşmış direk gasp yolunu seçiyorlar artık.. Kimseye güven kalmadı.. Şerefsizlerin sayısı arttı, artık iyice abarttılar, arsızlığın sınırlarını zorluyorlar...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Salih_T adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun....
Hırsızlığı aşmış direk gasp yolunu seçiyorlar artık.. Kimseye güven kalmadı.. Şerefsizlerin sayısı arttı, artık iyice abarttılar, arsızlığın sınırlarını zorluyorlar...
Aynen hocam, hayır birgün gerçekten ihtiyacı olan birisi binmek isteyecek ama ben güvenemediğim için almayacağım. Eskiden okula yürüyerek gidip gelirdim, bazen dermanım kalmaz otostop çekerdim ama kimse durmazdı, çok kızardım. Haksızmışım, durmamak gerekiyormuş...
-
-
zerzura adlı üyeden alıntı
Torpido da atıyor mu senin motor bilader?
Yok onuda ekleriz yakında
Ne olursa olsun motorun üstünde boş gezmeyin en azından biber gazı olsun.
---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:45 ----------
lickup adlı üyeden alıntı
Aynen hocam, hayır birgün gerçekten ihtiyacı olan birisi binmek isteyecek ama ben güvenemediğim için almayacağım. Eskiden okula yürüyerek gidip gelirdim, bazen dermanım kalmaz otostop çekerdim ama kimse durmazdı, çok kızardım. Haksızmışım, durmamak gerekiyormuş...
Araban olsa baktın öğrencidir dur ama motor tehlikeli arkadakine birşey olursa hayatın ters gelir marangoz abimiz oğlu yüzünden aynı nedenden dolayı dairesinin satıp tazminat ödemek zorunda kaldı oğluda 3 yıl kadar yattı.
-
ybalci adlı üyeden alıntı
bayan olmadıktan sonra artçıya hayır
şaka bir yana geçmiş olsun. ama ben hırsızlık girişimi olduğunu sanmıyorum pek. kafadan sıyrık olabilir biraz.
fuhus operasyonunu cıglı de 2 astsubayın arkasından carpan 2 bayanla baslattılar.boyle sakat bır donemde bayan da olsa artcıya hayır bence...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)