Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Üzerindeyken Çalıyorlardı Motorumu (Ders Olması İçin Okuyun)

REKLAM ALANI
    lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    1 Saat önce Konyalılar bilir Muhacir pazarında arkadaşlarla oturuyoduk. 19-20 yaşlarında birisi geldi, çok acelem var nolur şu göbeğe kadar at diye yalvarmaya başladı bana. Öyle bi yalvarıyor ki ayaklarıma kapanacak nerdeyse. Neyse tamam gel dedim, aldım bunu arkama göbeğe vardık, sola gir dedi bana. Bende göbeğe kadar at dedin ineceksen in burada dedim. Bu bi anda sert yapmaya başladı, küfür falan etti. Yok dedim dönmüyorum, bu sefer gidonu tuttu kendi çevirmeye çalıştı. Tabi o sırada kaldırıma düştük motorla. Düşer düşmez bu kalktı boğazıma sarıldı, bende onun boğazını sıktım. Etraftan gelip ayırdılar. Tuttum bunu kolundan bekle polis çağıracağım dedim, adam polisi duyunca elimden kurtuldu kaçtı... O sokağa dönsem belkide şuan karkolda eşgal veriyordum. Benim başıma geldi sizede gelmesin. Aman diyeyim tanımadığınız kimseyi almayın motosikletinize.
    dockerengin, Osırıs, motorcu48 ve 6 diğerleri bunu beğendiler..
    Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Tiger 800 XRX
    gecmis olsun.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Geçmiş olsun. Hırsızlık girişimi olabilir, adam deli de olabilir. Her iki ihtimal de sakat.

tlgknbs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Naked
    evet öyle insanlar cok banada 1 kac kere denk geldı allah korumuş

Motosikleti
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Hırsızlık girişimi olabilir, adam deli de olabilir. Her iki ihtimal de sakat.
    Ben sokağa dönmeyince o tatlı dilli konuşan adam gidip küfür eden adam geldi. Bunlar çete gibi birşeymiş sokağa çekip elinden alıyorlarmış milletin motorunu.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeş direkten dönmüşsün yabancı kimseleri kesinlikle alma motoruna. iyiki peşine düşmemişsin yoksa motor giderdi valla
    heineken bunu beğendi.

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Ulan işe bak ya.. Hicmi biseyden korkmaz olmuş bu şehir eşkiyaları. Dağbaşımı lan burası ne bu cesaret ?

hasanfuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr .13
    geçmiş olsun
    adamlar gasp tanda korkmaz oldu

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    arabada böyle birşey isteseler kesinlikle almayız aslında ama motosiklete alıyoruz nedense..? bence kesinlikle almamalıyız yabancı kimseyi

bayan olmadıktan sonra artçıya hayır

şaka bir yana geçmiş olsun. ama ben hırsızlık girişimi olduğunu sanmıyorum pek. kafadan sıyrık olabilir biraz.

ÖZALTIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Rx-115, Yamaha Passol 2
    Aynı olay 2 sene önce benim de başıma geldi.İlk söylediği yere götürdüm.Ondan sonra başka bir yer dedi mecburen sürdüm oraya arkadaşları vardı. Tuttular kenara çektiler.Stop et bekle falan dedi tehdit etti.Bağırarak küfretmeye başladım, sus bak kötü olcak diyo, asıl senin için kötü olur millet toplanırsa dedim.Tuttu kenara çekmeye çalıştı, vitesteydi çekemedi, çalıştır kenara al dedi çalıştırdığım an gazladım. Bi ara arkama baktım arkadaşının motoruyla geliyolardı.Ara sokaklara girince kaybettiler.Aynı kişiyi bikaç sefer daha gördüm yolumu değiştirdim direkt.

motora yabancı birini kesinlikle almayın gasp olmasa allah korusun düşer üstünden veya kaza olur yaralanır ölür başınıza kalır hapis cezası ve tazminat ile uğraşırsınız.

---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 18:54 ----------

motor üstünde boş gezmeyin duruma göre üstümde bıçak,biber gazı,havalı tabanca veya kurusıkı olur ormanlık alanlarda köy yollarında yabani köpeklere domuza karşı kurusıkı çok işe yarıyor . geri kalanı 2 ayaklı köpeklere karşı gerçi biber gazı olunca diğerlerine pek gerek kalmıyor zaten havalıyı gece geç saatlerde üstümde taşırım bıçak gidonun orada kamufle haldedir biber gazı sağ cebimde durur.
    J3ASKAN bunu beğendi.

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oncelikle gecmis olsun ve buraya bunu yazdigin icin tesekkurler.
    Arkadan bicak dayasaydi heryere giderdin. Allah korusun. Devir kotu. En guzeli kardes ben acemiyim arkama kimseyi alamam dersin.

Motosikleti
    Alıntı rumelian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oncelikle gecmis olsun ve buraya bunu yazdigin icin tesekkurler.
    Arkadan bicak dayasaydi heryere giderdin. Allah korusun. Devir kotu. En guzeli kardes ben acemiyim arkama kimseyi alamam dersin.
    Valla gider motoru biyere vururdum yine gitmezdim hocam. Daha önce böyle olaylar anlatıldığı için erken sezdim durumu.

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Alıntı merak ederim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten havalıyı gece geç saatlerde üstümde taşırım bıçak gidonun orada kamufle haldedir biber gazı sağ cebimde durur.
    Torpido da atıyor mu senin motor bilader?
    RODWIN250R, blackarca, UqUR_ ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Çok geçmiş olsun....
    Hırsızlığı aşmış direk gasp yolunu seçiyorlar artık.. Kimseye güven kalmadı.. Şerefsizlerin sayısı arttı, artık iyice abarttılar, arsızlığın sınırlarını zorluyorlar...
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

Motosikleti
    Alıntı Salih_T adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun....
    Hırsızlığı aşmış direk gasp yolunu seçiyorlar artık.. Kimseye güven kalmadı.. Şerefsizlerin sayısı arttı, artık iyice abarttılar, arsızlığın sınırlarını zorluyorlar...
    Aynen hocam, hayır birgün gerçekten ihtiyacı olan birisi binmek isteyecek ama ben güvenemediğim için almayacağım. Eskiden okula yürüyerek gidip gelirdim, bazen dermanım kalmaz otostop çekerdim ama kimse durmazdı, çok kızardım. Haksızmışım, durmamak gerekiyormuş...

Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    Geçmiş olsun.

Alıntı zerzura adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Torpido da atıyor mu senin motor bilader?
    Yok onuda ekleriz yakında

Ne olursa olsun motorun üstünde boş gezmeyin en azından biber gazı olsun.

---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:45 ----------

Alıntı lickup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen hocam, hayır birgün gerçekten ihtiyacı olan birisi binmek isteyecek ama ben güvenemediğim için almayacağım. Eskiden okula yürüyerek gidip gelirdim, bazen dermanım kalmaz otostop çekerdim ama kimse durmazdı, çok kızardım. Haksızmışım, durmamak gerekiyormuş...
    Araban olsa baktın öğrencidir dur ama motor tehlikeli arkadakine birşey olursa hayatın ters gelir marangoz abimiz oğlu yüzünden aynı nedenden dolayı dairesinin satıp tazminat ödemek zorunda kaldı oğluda 3 yıl kadar yattı.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı ybalci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bayan olmadıktan sonra artçıya hayır

şaka bir yana geçmiş olsun. ama ben hırsızlık girişimi olduğunu sanmıyorum pek. kafadan sıyrık olabilir biraz.
    fuhus operasyonunu cıglı de 2 astsubayın arkasından carpan 2 bayanla baslattılar.boyle sakat bır donemde bayan da olsa artcıya hayır bence...

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)