Üzerindeyken Çalıyorlardı Motorumu (Ders Olması İçin Okuyun)
Reklamlar
-
Benzer bi olay ankarada başıma geldi.Aynen 20-22 yaşlarında birisi geldi eşgal kötü kollar façalı vucüt görebildiğim kadarıyla dövmeli,o zaman 100 cc scooter vardı kardeş şuraya kadar gidelim tezgahta mısır bitti beni atıver acelem var dedi, işim var falan dedim susmadı sürekli ısrar ediyo yok dedikce dahada ısrar ediyo sonra arkdaşım geldi o şekilde kurtuldum belkide aynı olay başıma gelecekti.
Reklamlar
-
-
anlamıyorum niye adamı arkana bindirdin koşarsan daha hızlı yetişirsen de yürüsün
-
hocam arada böyle beni şuraya götürürmüsün diye ışıklarda filan denk gelip yalvarıyorlar dediğin çok doğru ama ben sende denk gelen kadar şere.....z bi insan tanımadım dünyada ne kötü insanlar varmış daha beterinden allah korusun hepimize ders olsun
-
İstanbul mecidiyköyde cevahir avm de calısıyorum . Çıktım işten saat 4 fln . Arkadaşımla bulusucam 2 tane keko geldi . Diyo abi çok acız bize yemek alsana dedım yokkı krdsm bak git ilerde polisler var. ( O sırada taksim olayları fenaydı mecidiyeköy full polis ). Yemek iste versinler. Sonra baktı yemekten yırttı. Cebime baktı telefonumu gordu. Abi bi telefonunu verırmısın bi telefon açalım yabancıyız abimizi aricam fln dedi. Dedım yokki aramalara kapalı telefon :D. Keke telefonu alsa koşup kacıcak . Yermı ula anadolu cocugu.. Senide o sokakda sıkıştırıp motorunu alıp kaçarlardı. . Geçmiş olsun. Ders olmuş.. Biz izmitliyiz derim ki. " SALL BOLM BENİİ " :D yol verir gönderırdım
-
Geçmiş olsun hocam verilmiş sadakanız varmış veya biri sizin için hayır duası etmişte kurtulmuşsunuz.
-
motorcular serseri değildir insanları ellerinden tutar karşıdan karşıya geçirir yaşlılalara yer verir gençlere efendiliği gösterir yeşil yanınca geçmez kırmızıda geçen arabalara yol verir.... derken derken motorcuları bu noktaya kadar getirdiniz bizi saf sanıyo şimdi millet altımızdan motoru almaya çalışıyolar işte !
-
o 2 ayaklı arkandayken kendi mahallene sürecen indirecen çagıracan milleti yenni yemenni yenni yemenni (tabi ne yediği düşünceye göre değişir )
-
wolrath adlı üyeden alıntı
fuhus operasyonunu cıglı de 2 astsubayın arkasından carpan 2 bayanla baslattılar.boyle sakat bır donemde bayan da olsa artcıya hayır bence...
espiriydi benimki
-
Yuh iyice işin şeyini çıkarmışlar artık. Hadi adam motorunu çaldı, sonra yakalandı. Peki sonra ne olacak? Serbest kalacak. Daha önce binlerce olayda olduğu gibi. İşte cesareti burdan alıyorlar.
Geçen vapurda bir tinerci geldi yanıma (geç saatte boş bir vapur) para istedi verdim 1 lira gitsin diye, daha yok mu abi iş görüşmesine gidicem, sen ne iş yapıyosun dedi, SAT komandosuyum dedim gitti =D
-
geçmiş olsun dostum, dikkat et bidaha alma kimseyi arkana..
-
geçmiş olsun....benimde başıma geldi...kırmızıda durur durmaz bi genç abi petrole kadar atıversene vs vs ...arkadaş kaza yaptıda ruhsatı evde unutmuş vs vs
bende atla dedim daha sonra içimden ulen bunda bi hinlik olabilir diye düşündüm...bi kaza varsa bu mıntıkaya benim başkomser amcaoğlu bakıyo...istersen durup bi
arayalım dedim...yok yok çarpan tarafla anlaşmışlar zaten dedi...indiği gibide teşekkür bile etmeden koşarak gitti....
-
Banada suraya kadar at diyen olmuştu az daha kavga çıkacaktı aramızda neyseki gitti 270 liraya satılan H2otüplü tabancalar var alıcaksın yanında taşıycaksın.
-
nası bi devirde yaşıyoruz ulan ama adamlarda haklı yasalar onları koruyunca azda yavşaksan kolay para kazanmak hoş geliyo adamlara
-
onun kolayı var acemiyim ben deyin ısrar ederse sağ sol yapın yatırın hafifçe binmez zaten ondan sonra
-
Gecmis olsun. Konyaliyim bende muhacir pazarını biliyorum zaten cok Tekin olmayan bir bölge . Tanımadığımız insanları hic birsekilde bindirmemek gerek.
-
Geçmiş olsun dostum. Böyleleri yüzünden insanın iyilik yapısı gelmiyor
-
lan en sevdiğim şey yolda kalmış adamı almaktır çünkü ben de önceden çok yolda kaldım taşıtım da yoktu param da alanlar sağolsun memlekete kadar yolumu buldum kaç kere bir şekilde. fakat böyle adamlar yüzünden.. yok kardeşim ben değiştirmiycem tavrımı. ben böyle devam. silah taşıycam ama bu gidişle yanımda. güvenlik yok zaten türkiyede
-
Muhacir pazarı tarafından yürümek bile ayrı bir dert, ama Bosna Yazır o taraflarda çok adam taşıdım ben
-
lickup adlı üyeden alıntı
1 Saat önce Konyalılar bilir Muhacir pazarında arkadaşlarla oturuyoduk. 19-20 yaşlarında birisi geldi, çok acelem var nolur şu göbeğe kadar at diye yalvarmaya başladı bana. Öyle bi yalvarıyor ki ayaklarıma kapanacak nerdeyse. Neyse tamam gel dedim, aldım bunu arkama göbeğe vardık, sola gir dedi bana. Bende göbeğe kadar at dedin ineceksen in burada dedim. Bu bi anda sert yapmaya başladı, küfür falan etti. Yok dedim dönmüyorum, bu sefer gidonu tuttu kendi çevirmeye çalıştı. Tabi o sırada kaldırıma düştük motorla. Düşer düşmez bu kalktı boğazıma sarıldı, bende onun boğazını sıktım. Etraftan gelip ayırdılar. Tuttum bunu kolundan bekle polis çağıracağım dedim, adam polisi duyunca elimden kurtuldu kaçtı... O sokağa dönsem belkide şuan karkolda eşgal veriyordum. Benim başıma geldi sizede gelmesin. Aman diyeyim tanımadığınız kimseyi almayın motosikletinize.
Bak işte bu gerçek bi paylaşım.Hemde süper bi paylaşım.Ben motora yeni başladım.Başıma böle bişey gelirse aklımın bi kenarında bulunucak başına gelenler.Geçmiş olsun.
O sırada altında olcak bi hayabusa altına işettirip bırakıcaksın ıssız bi yere
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)