Yamaha Ybr 125.İbrenin Yalancısıyım :)
Reklamlar
-
s.a arkadaşlar.
şimdi ben benim ybr yi komple alt bölüm üst bölüm 150 cc yaptım.125 cc di.orjinal gibi oldu 150 cc şuan motor.ve ibre 145 motorumda.
düz yola çıktım hafif rüzgarlı havada ibreyi sonladım.yani 145 i gördüm.sizce o an o hızı yapmışmıyım dır ? yani ibre 145 deyken gerçekten 145 km hızdamıydım ? yoksa 120 125 falan mı ? o hızda giderken yanımdan kubanın sport modeli geçti gitti 150 cc di.o kaç yaptı onu çok merak ettim :D
Motosiklet Hata Affetmeyen Bir Tutkudur.
Mecnun Bir Bilseydi Motosiklet Sevgisini,Hiç Severmiydi Leyla Zillisini..
Reklamlar
-
Vurucan kırbacı vurucan kırbacı
-
UqUR_ adlı üyeden alıntı
Vurucan kırbacı vurucan kırbacı
Düzgün cevap yazsaydın be abi
Motosiklet Hata Affetmeyen Bir Tutkudur.
Mecnun Bir Bilseydi Motosiklet Sevgisini,Hiç Severmiydi Leyla Zillisini..
-
Orijinal hali ile 160 km hız yaptım ben, sen ne diyorsun?
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/120247-ybr-125-ile-son-hiziniz-160-km-hiza-ciktim.html
Bu tip motosikletlerde yüksek hıza güç bela, rüzgar iter, son gazda 1 saat tutunursunuz çıkarsın zar zor fakat duramazsın. Yapmayın etmeyin arkadaşlar.
-
ybr orjinal ibresi doğru gösteriyor ancak hiç o hızlara çıkmadım belki hız artınca sapma da olabilir.
ybr 150 cc silindirler var ama alt takıma ne gibi değişiklikler yaptın merak ettim sadece. daha önce uygulayanlar yağlama problemlerinden bahsediyorlardı.
-
rangers07 adlı üyeden alıntı
s.a arkadaşlar.
şimdi ben benim ybr yi komple alt bölüm üst bölüm 150 cc yaptım.125 cc di.orjinal gibi oldu 150 cc şuan motor.ve ibre 145 motorumda.
düz yola çıktım hafif rüzgarlı havada ibreyi sonladım.yani 145 i gördüm.sizce o an o hızı yapmışmıyım dır ? yani ibre 145 deyken gerçekten 145 km hızdamıydım ? yoksa 120 125 falan mı ? o hızda giderken yanımdan kubanın sport modeli geçti gitti 150 cc di.o kaç yaptı onu çok merak ettim :D
Demek o 145 ile giden sendin. Yanından hızlıca geçen kuba değildi yeğen.
-
-
soyle bı 30.000 görünce
cbf 150 sıgdırmayı düşünüyorum bende alt üst komple benim cb ye :D
-
krankı elinize almayında apache ile max 135 görüyorum tabi bu rüzgarlı havada yoksa 140 145 yapıyor lakin riskli durmaz 1 motora zararlı 2 yakar 3
-
Sırtın acık kalmıs dikkat et ..
-
-
elmadağ viyadüğünde göstergeli radar var. özellikle hızımı 100km hıza getirip geçtiğimde hızınız 83 yavaşlayın diyor.
-
astorojna adlı üyeden alıntı
elmadağ viyadüğünde göstergeli radar var. özellikle hızımı 100km hıza getirip geçtiğimde hızınız 83 yavaşlayın diyor.
Gps ile ölçümdede 6-7 kmh gibi fazla gösteriyor . Arabada denemıstım ben 100 ile giderken 93 yazıyodu bende.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
ybr göstergesi doğru gösterir. eski motorum ybr idi, şimdi cbr 250 kullanıyorum. ikisinde de gps ölçümü yaptım. ybr birebir doğrudur. cbr %10 civarı fazla gösterir.
konuya gelince, ybr ile 120 km/sa üzerinde çıkmak hayati risk anlamına gelir. 100 km/sa üzeri ise gereksizdir. ybr'nin en güzel hızı 80'dir. ben 250 cc supersport(bana göre sport touring) motorda bile 120 üzerine çıkmamaya özen gösteriyorum. ufacık motosiklet ile bu hızlara çıkmanın anlamı nedir?
ayrıca eğer 145 ile giderken birisi seni solladıysa o kuba 150lik falan olamaz. naked olduğundan yola çıkarak en kötü ihtimalle hyosung gt250 naked modelidir diye tahmin ediyorum.
canınızı tehlikeye atmayın, limitler dahilinde, bilinçli kullanıcı olun. sonra televizyonda, gazetelerde vs kötü haberlerinizi okumayalım.
-
Ben ybr ile 100 Km hıza çıkınca korkudan zıçacak gibi oluyorum.
Ybr en fazla kaç yapar bilmem de, benim ybr ile maksimum yapabileceğim hız, 80-90 km dir.
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Ben ybr ile 100 Km hıza çıkınca korkudan zıçacak gibi oluyorum.
Ybr en fazla kaç yapar bilmem de, benim ybr ile maksimum yapabileceğim hız, 80-90 km dir.
Al benden de o kadar.
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
ybr nin yanindan cogu cinli gecebilir iyi gidiyo namussuzlar o ybr anca 110 basar
-
valla anlamıyorum bu işi pistte deneseniz tamam da trafikte milletin canına da kast ediyorsun bırak 140 ı 100le git ybr ile bak bakalım ani duruşa geliyor mu neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum ben böyle işin içine ederim efendi gibi sürmücekseniz hiç motora bulaşmayın bir de hangi motorun ibresi doğru 600rr bile tam tutturamıyor ybr mi tutturcak
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
geçmiş olsun ibrenin kalibresinin içine etmişsindir artık hiç doğru göstermez o
-
135 km hıza cıkınca kesıciye giriyordu benım eski 2011 model ybr
-
peh ben cbr250 ile 175şi anca gördüm ybr ile 160 oluyosa ben ybr alayım hem az yakıyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)