Hyosung Gt250R Diz Verme Denemesi
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
flame adlı üyeden alıntı
Tekniğinde bir yanlış yok.En azından benim öğrendiğim kadarı ile.Fakat Felon'un R6 da ki fotoğrafına dikkat edersen omzu daha geride.Bu da ani bir düzelmede gidon kontrolünü kaybetmemene yardımcı olur.Olay gidonun kontrolünü kaybetmemek yani High Slide denilen olaya tutulmamak.Her nasıl doğru tutuş olmadan yüksek süratlerde Tank Slap e tutuluyorsak aynı şey iç viraj tekniğinde High Slide içinde geçerli...O depoyla da doğrusu biraz zor sanırım ama ince mevzular bunlar.Bu tatta ki çalışmalarda dert olmaz...
http://www.youtube.com/watch?v=lM3J4YfBj24
Buda moto gpde olanlarından
Yüksek süratte böyle oluyor.Kimi zaman şans ve pozisyon yardımı ile düzeliyor.Hiç başıma gelmedi şükürler olsun...Tank Slap'e tutuldum birkaç kere.Aman düşman başına...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
Hatta ekliyeyim asıl olay belin kıvrılması,kalçanın seleden ayrılmasında...Ben biraz geç anlayan bir adam olduğumdan 5 6 ay oturtmakta zorluk çekmiştim.İlkini yaptıktan sonra otomatiğe biniyor
Alper abi bize çalışmak için alan lazım
Olmadı senin 600fde bi iç viraj çalışması yaparız
Reklamlar
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Alper abi bize çalışmak için alan lazım
Olmadı senin 600fde bi iç viraj çalışması yaparız
Hala çıkmadı o ya :D Yatıyor öyle :D Malzeme bekliyoruz...Bu ay içinde çıkar herhalde.Stunt aparatlarını söker gideriz kardeşim sen iste :D
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
high side cbr da başıma gelmişti. Önce arka teker tutuşu tamamen bıraktı, peg üstünde biraz yan gittikten sonra arka yere tutundu. Sonrası boğanın üstüne oturmak gibiydi. Bence high side için yapılabilecek en iyi şey, onu hiç başlatmamak Ama mümkün olduğu kadar teknikle dönmekte fayda var, biraz daha çalışmalı.
Cem benimki kırmızı idi. Öncesinde comet kullandığım doğru fakat arada bir de cbr var. Motoron torro, cbf 150, gt250, cbr 125, er5, salcano wolf ve en son gt250r
bir gün toplu bir şeyler yaparsak güzel olabilir, eminim ki çok kalabalık olacaktır. Ama önce şu vizeler bitmeli...
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
high side cbr da başıma gelmişti. Önce arka teker tutuşu tamamen bıraktı, peg üstünde biraz yan gittikten sonra arka yere tutundu. Sonrası boğanın üstüne oturmak gibiydi. Bence high side için yapılabilecek en iyi şey, onu hiç başlatmamak
Ama mümkün olduğu kadar teknikle dönmekte fayda var, biraz daha çalışmalı.
Cem benimki kırmızı idi. Öncesinde comet kullandığım doğru fakat arada bir de cbr var. Motoron torro, cbf 150, gt250, cbr 125, er5, salcano wolf ve en son gt250r
bir gün toplu bir şeyler yaparsak güzel olabilir, eminim ki çok kalabalık olacaktır. Ama önce şu vizeler bitmeli...
Bende taytanik 150 var başkan geliiimmi her türlü peg,yan sehpa,orta sehpa sürtülür eksik kalmam yani Her yerede gelirim 100km/2.2lt
Hayallerim var benim,
Hala ulaşamadığım>KTM 690SMC-R..!
-
İzmir İl Temsilcisi
high side cbr da başıma gelmişti. Önce arka teker tutuşu tamamen bıraktı, peg üstünde biraz yan gittikten sonra arka yere tutundu. Sonrası boğanın üstüne oturmak gibiydi. Bence high side için yapılabilecek en iyi şey, onu hiç başlatmamak
Ama mümkün olduğu kadar teknikle dönmekte fayda var, biraz daha çalışmalı.
Olur umarım toplanırız birgün
High side için direksiyon damperi öneririm .
Dostum karıştırmıyorumdur umarım neyse tanıştıgımızda mutlaka hatırlarım
-
-
motorunu sürtme, dizini sürt :D güneşli ilk günde kuşadası var, bilginize
-
Titreye titreye ordayım
-
statör yana yana ordayım
-
Emodog adlı üyeden alıntı
statör yana yana ordayım
Bende kesiciyle geleyim bari unutturmayın egsoz alalım hiç ses gelmiyo aletten
Hayallerim var benim,
Hala ulaşamadığım>KTM 690SMC-R..!
-
valla izlediğim kadarıyla sen dizi değdirmek için sarkıyo gibisin..motor diz sürtme olayına göre baya dik....felon un koydukları resmen yatma
-
dizi değdirmek için sarkmak... Güzelmiş.
Peki diz sürtme olayına göre yatış açısı kıstasınız nedir?
Motorun daha yatabileceğini biliyorum, yapamayacağım bir şey de değil ama yazdığım gibi zorlamak istemedim. Yeni, grenajlı aleti mermer tozu kaplı zeminde yatırmak da biraz şey istiyor. Sonuçta dirsek değdireni de var.
sizden de görmek isteriz daha iyisini, Ankara asfaltı kalitelidir.
-
kaskı yere sürtücen kardeşim dizlik mizlik kesmez bizi
-
Lastikler orjinal mi değiştirdiniz mi ?
-
AlperTopcu adlı üyeden alıntı
Lastikler orjinal mi değiştirdiniz mi ?
lastikler orjinal. Yeni üretimdi, çok yumuşaktı lastik. Hala çoğu lastikten yumuşak durumda. Bir kaç ay sonra hala bu yumuşaklığını korur umarım.
Ilk denemelerdi, şimdi çok daha iyi yatış açıları yakalayabiliyorum.
-
-
zealous adlı üyeden alıntı
illa gv 250 ile yaptığım virajların fotolarını koydurtcan bana
batu sola girdiğin virajda sağ dizliği sürtmeden gelip buralarda konu açma beğenmeyen arkadaşlar olabilir
bu aksamda k. parka gelmedim içimde patlamış hissi var şuan:D:D
Sende de var apaçilik de tarzın yanlış
Yağmur vardı zaten, gece tekrar başlayınca döndük
-
Sende de var apaçilik de tarzın yanlış
Yağmur vardı zaten, gece tekrar başlayınca döndük
Bizim bütün grup apaçi hele İbrahim Comanche'nin satışını yaptığımız gün kaybettik çocuğu
-
2013 modellerde orjinal shinko lastikleri beğeniyosunuz yani ) bunu duymak beni şaşırttı çünkü ilk defa sizden duyuyorum ve performans ortada )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)