Yeni Almışken 600rr ı satışa çıkarmak...
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar bazılarınız biliyordur uzun zaman 600cc arayışı içinde oldum.sonunda bulup aldım.fakat bu seferde sırt ve boyun agrısından motoru kullanamaz oldum.100 km lık yolda 4 kez dinlenmek için duruyorum siz düşünün.daha önce 2010 kasa cbr 125 kullandım 3 yıl.hiç böyle yoruldugumu hatırlamıyorum.daha motora doyamadan satışa çıkardım.mecbur naked veya sürüş pozisyonu çok daha rahat motor alacam.görüntü ve tip benim için çok önemlidir benım için.hele çift far beni benden alır o derece.fakat sağlık sebebi ile bu hayalde uçtuu gitti.hem sizlerle bu durumu paylaşmak konuşmak istedim.hemde bu tür motor almak isteyen arayan varsa buradanda motorun ilanını belirtmek istedim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2-parca-boya-tramersiz-orjinal-km-bakimli-sorunsuz-ozel-plaka-143136161/detay
Kuzum bu işte..of of
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Fazer Tam senlik imiş.. fakat yanlış seçim yapmıssın hocam.
Hakkında hayırlısı olsun.
Hem tip hem konfor istiyorsan sport touringleri araştır derim.
-
Sende boyun fıtığı var hocam. O ilanı kaldır, fıtık için tedaviye başla bu arada ybr 125 al onla takıl.
-
Zamanla alışılıyor.
Bende ilk bindiğimde 15 gün boyunca bir insan bu eziyeti kendine neden yapar diye düşünüyordum. Heleki yoğun trafik içinde , motoru atıp gidesim gelirdi .Sonra alıştım zamanla. Taaki satıp daha rahat bir motor alana kadar gerçekten alıştığımı sanıyormuşum
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Fazer Tam senlik imiş.. fakat yanlış seçim yapmıssın hocam.
Hakkında hayırlısı olsun.
Hem tip hem konfor istiyorsan sport touringleri araştır derim.
arkadaşımda fazer var.maşallah çok güzel makina tipini beğenmedigim için almamıştım.fakat keşke alsaydım.hayırlısı ile satılırsa alacam.yada takas gelir kafama yatarsa oda olur
İmportant adlı üyeden alıntı
Sende boyun fıtığı var hocam. O ilanı kaldır, fıtık için tedaviye başla bu arada ybr 125 al onla takıl.
olabilir doktora gitmedim.ilanın neden kaldırmam gerek?? ybr 125 işimi görmez.en az 600cc yine 2-4 silindir olur.rahat olsun yeterli.
---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:47 ----------
acayüp adlı üyeden alıntı
Zamanla alışılıyor.
Bende ilk bindiğimde 15 gün boyunca bir insan bu eziyeti kendine neden yapar diye düşünüyordum. Heleki yoğun trafik içinde , motoru atıp gidesim gelirdi .Sonra alıştım zamanla. Taaki satıp daha rahat bir motor alana kadar gerçekten alıştığımı sanıyormuşum
valla kardeş 3.hafta olacak alalı.150 km kadar yol yapıyorum.o gün boyun agrısında duramıyorum.resmen eziyet mu ya.senınde dedigin gibi.kesınlıkle rahat bir motor almam şart oldu.
-
Yalnız sakın olaki burgman gibi bir motora binme. Rahatlığından inip başka motora binmeye üşenirsin. çok rahata da alışma
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Yalnız sakın olaki burgman gibi bir motora binme. Rahatlığından inip başka motora binmeye üşenirsin.
çok rahata da alışma
burgmanı düşünmüştüm bir ara valla ama scooter düşünmüyorum.vitesli iyidir
-
Herşeyin hayırlısı hocam yaa. Belki o motor senin sonun olucakdı öyle düşün herzaman iyi yönde hakkında hayırlısı. Daha rahat bi motor istersen " Yamaha fazer8 " e bakmanı onerırım görünüş aleminyum şasi şık görünüş dik oturuş güzel ivmelenme
-
Nomad_41 adlı üyeden alıntı
Herşeyin hayırlısı hocam yaa. Belki o motor senin sonun olucakdı öyle düşün herzaman iyi yönde hakkında hayırlısı. Daha rahat bi motor istersen " Yamaha fazer8 " e bakmanı onerırım görünüş aleminyum şasi şık görünüş dik oturuş güzel ivmelenme
eyvallah kardeş belkide dedigin gibidir ya.
-
-
mete_han adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun...
eyvallah sağolun..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)