disk'e asma kilit olurmu ?
Reklamlar
-
disk kilitleri pahalı + ulaşması zor, bi hamle ile hırdavatcinin önünden geçerken girdim içeri kale kilit'in plastik muhafazali prinç gövdeli Dış güvenlik kilidini gördüm sağlam gibi geldi Ayrıca anahtar şeklide tuhaf çift tur çevirince açılıyor, bunu şimdilik disk içindeki boşluklardan dikkatlice geçirerek kullanıyorum sizce bir zararı olurmu ? Yada yeterli koruma sağlarmi ?
Reklamlar
-
hiç zararı olmaz ben 2010 senesinden beri kullanıyorum
-
Kilidi çilingir yöntemleriyle açacak olan adam için hiç bir farkı yok. Hepsini açabiliyor, işi bilen kişi.
Kesme - kırma yöntemiyle açacak kişi için daha basit yem olabilir. Çünkü keseceği yer daha açıkta. Disk kilidinde pime müdahale etmesi zor. Ancak kalın gövdeyi kırması - kesmesi gerek. Asma kilit daha zayıf bu yönden.
20 liralık disk kilidi değil tabii dediğim.
Kaliteli bir disk kilidi, kaliteli bir asma kilide tercih edilmeli. Saniyeler önemli... Yoksa kilidi kıran, disk kilidini de kırar.
-
Unutmadığın sürece bi zararı olacağını sanmıyorum.Bi kaç kere hareket etmişliğim var hemde normal kilitle kilitliyken,Bi tanesinde çamurluğu kırdım bu yüzden.Bak gene kızdım şimdi kendime durupdururken
-
unutmak olası bi ihtimal ama şartlanmak gerek yoksa disk pistonlari Kesin parçalanır. , zaten a günden sonra önden Arkadan heryerden zincir vuracagim ayrı ayrı eşşegi sağlam kazığa bağlama misali yinede çalınırsa, benim suçum yok derim kendime...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------
haklısin aslında çalındiktan sonra 250tl bile versek geri getirmeye çözüm olmayacağı için gerekli tüm (üstün) güvenliği sağlamakta lazım
-
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
asma kilitler çok kolay kırılır, hiç kurcalamadan çat diye açılıverir. bu yüzden adam gibi bi disk kilidi iyidir. özellikle alarmlı olanlar. sonuçta onu da açacak hırsız ama alarm işin içine girince panik yapıp kaçıyorlar. -bir dahaki sefere kadar-
-
-
aslında alarmli disk kilidine su döküp devreleri yakabilirler 50tl ye Normal alarm taksan daha verimli olabilir diye düşünuyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)