Kendisi kardeşinin 100 cc scooterını sürebiliyor,kaç gündür başımın etini yedi bunuda sürücem diye.. Hep sallıyorum gerçi,versem motordan elimi yıkarmıyım? Yada artçısı olup imamın kayığında motorla beraber mi yıkansak
Kendisi kardeşinin 100 cc scooterını sürebiliyor,kaç gündür başımın etini yedi bunuda sürücem diye.. Hep sallıyorum gerçi,versem motordan elimi yıkarmıyım? Yada artçısı olup imamın kayığında motorla beraber mi yıkansak
Tecrübesizliğin kızı erkeği yok.Scooterle vitesli bir değil.Ben vermemen taraftarıyım.
önce bak göre ver gitsin =) benim nisanlım vitesli kuklanıyor sadece düz gidiyor ama dönemiyor ahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=GdMUrmxMh-U
Ahanda böyle olursunuz heee
Ben, benim scooterdan sonra vitesliyi çok rahat sürdüm(araba geçmişimde var haliyle).
Güvenmiyorsanız arkaya şu şekil 2 tekerlek atın.
ben verdim kardeşim motoru sürdü fakat duramadı, durdu fakat inemedi, indi fakat motoru da indirdi
kıza vitesli bisiklet bilem çok
ben hatuna itüde tvs mi vermiştim nası olduysa düşürmeden dolanıp durmuştu sen verirken durucagın zaman 2 sinede bas de yeter :D devriyaj+ön fren
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
yav bende öyle düşünüyorumda bizim iş yerinde levazım da bi kız klr 650 kullanıyo hayret ediyom vala kesin melekler koruyodur :D
Motosiklet mucidi
Tekniğini anlattıktan sonra hayabusa bile verilir.
herşeyin bir başlangıcı vardır
ne kadar teknik anlatırsan anlat bir bayan 2 teker sürerken arkasına artıcı olarak binme benden sana tavsiye.
Tehlikeli iş... Vermesen daha iyi..
Vereceksende ful koruma + bilgilendirmeyi ihmal etme...
dur dur dur....
bi daha düşündüm de vermeeee, bişey falan olur, al başına bela...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
boşver üstadım başına iş açma
O zaman en efsane video benden
http://www.youtube.com/watch?v=3ZJkxzBMbDg
Kız dediğin böylede ola bilir
Bos bi yolda sen artci ol.ilk hareketi sen yap sonra kontrolu yavas yavas ona birak baska aklima gelmiyor.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)