Kendisi kardeşinin 100 cc scooterını sürebiliyor,kaç gündür başımın etini yedi bunuda sürücem diye.. Hep sallıyorum gerçi,versem motordan elimi yıkarmıyım?Yada artçısı olup imamın kayığında motorla beraber mi yıkansak
![]()
Kendisi kardeşinin 100 cc scooterını sürebiliyor,kaç gündür başımın etini yedi bunuda sürücem diye.. Hep sallıyorum gerçi,versem motordan elimi yıkarmıyım?Yada artçısı olup imamın kayığında motorla beraber mi yıkansak
![]()
Tecrübesizliğin kızı erkeği yok.Scooterle vitesli bir değil.Ben vermemen taraftarıyım.
önce bak göre ver gitsin =) benim nisanlım vitesli kuklanıyor sadece düz gidiyor ama dönemiyor ahahaha![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GdMUrmxMh-U
Ahanda böyle olursunuz heee![]()
![]()
Ben, benim scooterdan sonra vitesliyi çok rahat sürdüm(araba geçmişimde var haliyle).
Güvenmiyorsanız arkaya şu şekil 2 tekerlek atın.
![]()
ben verdim kardeşim motoru sürdü fakat duramadı, durdu fakat inemedi, indi fakat motoru da indirdi![]()
kıza vitesli bisiklet bilem çok![]()
ben hatuna itüde tvs mi vermiştim nası olduysa düşürmeden dolanıp durmuştu sen verirken durucagın zaman 2 sinede bas de yeter :D devriyaj+ön fren
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
yav bende öyle düşünüyorumda bizim iş yerinde levazım da bi kız klr 650 kullanıyo hayret ediyom vala kesin melekler koruyodur :D
Motosiklet mucidi
Tekniğini anlattıktan sonra hayabusa bile verilir.
herşeyin bir başlangıcı vardır
ne kadar teknik anlatırsan anlat bir bayan 2 teker sürerken arkasına artıcı olarak binme benden sana tavsiye.![]()
Tehlikeli iş... Vermesen daha iyi..
Vereceksende ful koruma + bilgilendirmeyi ihmal etme...
dur dur dur....
bi daha düşündüm de vermeeee, bişey falan olur, al başına bela...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
boşver üstadım başına iş açma
O zaman en efsane video benden
http://www.youtube.com/watch?v=3ZJkxzBMbDg
Kız dediğin böylede ola bilir![]()
Bos bi yolda sen artci ol.ilk hareketi sen yap sonra kontrolu yavas yavas ona birak baska aklima gelmiyor.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)