Desperadost Ogün Bülent klipi KRAL TV de
Reklamlar
-
Sevgili Arkadaşlar Motosiklet üzerinde çekilen SEDEF GÜLLERİ Klipimi İlk Göz ağrım MT İle siz kıymetli motosikletçi kardeşlerimle paylaşmak istedim KRAL 2864 sms atıp 40 Kuruş gibi küçük bir ücrete istek yapabilirsiniz sizlerin istekleriyle dahada büyük kitlelere ulaşacaktır teşekkür ve sevgilerimle
http://www.youtube.com/watch?v=KuvoNdXaMgo
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Reklamlar
-
Hayırlı olsun.Allah (C.C.) yolunuzu açık etsin...
-
ALLAH(C.C) razı olsun sevgilerimle ...
-
abi şarkıda çok iyimiş ya linkten şimdi gördüm.
Şu anda çaldığın bir mekan var mı çıktığın bir yer ? albüm satışı da var dimi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=aK3TBg4OhuI motosikletçi abi
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
Merak ettim bende gerçekten, eve gidince dinleyeceğim ilk şarkı ve izleyeceğim ilk klip. Yolunuz açık olur inşallah. Başarılar
-
Çok Teşekkür ederim sevginizi ilginizi sevgili motordaşlarım a'da 216 cafe bar rest. Her salı programım var beklerim İstanbul süreyyapaşa sahil Mc Donalts yanı üst kat Yol Şarkıları Albümümü orada veririm sıkıntı değil Albümde benden hediye olsun görüşmek umuduyla ...
-
-
Başarılar dilerim. Şarkı hoşuma gitti.
-
Çok teşekkür ederim Metehanım özlemişim sanki bıraktığım yerdesin yıllar ne çabuk geçti değilmi İnşallah en yakın zamanda görüşmek dileklerimle ....Erhan kardeşimden Müzik yaptığım yere Organizasyon bekliyorum eski yeni dostlar canlar toplanalım
-
-
ağzına sağlık..inşallah mekanada uğrarız....
-
İzmir İl Temsilcisi
desperadost adlı üyeden alıntı
Sevgili Arkadaşlar Motosiklet üzerinde çekilen SEDEF GÜLLERİ Klipimi İlk Göz ağrım MT İle siz kıymetli motosikletçi kardeşlerimle paylaşmak istedim KRAL 2864 sms atıp 40 Kuruş gibi küçük bir ücrete istek yapabilirsiniz sizlerin istekleriyle dahada büyük kitlelere ulaşacaktır teşekkür ve sevgilerimle
http://www.youtube.com/watch?v=KuvoNdXaMgo
hocam agzınıza saglık. Mt üyesi hatrına dinlenilebilecek bir şarkıdan öte.
Çünkü gerçekten güzel olmuş. 2 defadır dinliyorum fakat verdiginiz link yerine keşke bunu verseydiniz.
Arkadaşlar burda kalite ve ses daha iyi
-
Ayrı ayrı teşekkür ederim Tekeriniz düz bassın görüşmek dileklerimle .....
-
Başarının devamını dilerim..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
desperadost adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim Metehanım özlemişim
sanki bıraktığım yerdesin yıllar ne çabuk geçti değilmi İnşallah en yakın zamanda görüşmek dileklerimle ....Erhan kardeşimden Müzik yaptığım yere Organizasyon bekliyorum eski yeni dostlar canlar toplanalım
Dostum, hatirlarsan iki-uc sene once evine gelmistim tiger parcalari icin, operaci oguzhan belki hatirlarsin...
Sonunda nihai istegin olmus, cok begendim basarilarinin devamini dilerim
-
Desteğiniz sevginiz için çok teşekkür ederim sevgili Oguzhan inan hatırlayamadım ama doğrudur biraz zor dönemlerden geçtim Baba Alzhaimer hastası oldu tek başıma 2 sene babaya baktım bu sene ocakta sizlere ömür ellerimde vefat etti yeni yeni kendimi topluyorum iyiki varsınız sevgilerimle görüşmek üzere ...
-
başarılar dilerim babanızada üzüldüm allah rahmet eylesin. yolunuz açık olur inş..
-
Çok Teşekkür ederim duyarlıığınız için sağlıkla sürün huzur dolu yaşam dilerim ....
-
Motosiklet Eğitmeni
-
Eski Dost seni özlemişim Hem yorumların hem öngörü ve Açık yürekli samimi bakışın yine kendini görtermiş Sana Katılmamak mümkün değil gönül çok şeyler istiyor ama işte imkanlar buna el veriyor ama benim için güzel adımlar başladı zamanla daha taşlar yerine oturdu özellikle motosiklet camiam TMF Kıymetli Federasyon Başkanım yönetim olsun TMP olsun duayenler genç motorcular şampiyon yarışçılarımız Dünya şampiyonumuz Kenan Sofuoğlu,Toprak,yunus Erçelik ,Tolga Uprak,ve ismini yazsam bitmez hepsiyle yan yana oldum sağolsunlar bana hep destek verdiler bu geçen yıllar içinde bütünleştim ama çıkış noktam MT ve sizleri hiç unutmadım çünkü benimilk günlerimde hep vardınız Erhan kardeşim başta olmak üzere gürkan komtan Savaşım olcan birçok bana destek gönül veren yönetim ve siz kıymetli kaliteli insanlar ışığım oldu size ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum benim müzik yaşantımı ve yaşamımı öğrenmek isteyen motosiklet şarkılarım nasıl çıktı ne mücadeleler verdim öğrenmek isteyenler MT deki ilk mesajlarımdan bulabilirler nereden nereye geldiğimi görebilirler tabi ben yaklaşık 25 senelik sahne sanatcısı şarkıcıyım ama motosiklet tutkusu ile gelen bu sevda beni Türkiye'de yol şarkıları ile tek yaptı şükürler olsun yeniden seni ve sizleri görmek çok güzel sanki eski günlere gittim kendinize çok dikkat edin sevgilerimle ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)